Varför behöver Pure A9-appen veta var man är när man installerar den?

Senast uppdaterad 2020-07-10 13:39

Problem

Varför behöver Pure A9-appen veta var man än när man installerar den?

Gäller för

  • Pure A9-app

Lösning

  • Appen tar data från ett flertal väderstationer för att kunna visa luftkvalitén utomhus och behöver då ha tillgång till platsinformation

Hjälpte den här artikeln dig?

Boka service
Boka service

Är din produkt i behov av reparation? Vi hjälper dig gärna. Alla våra tekniker är certifierade och vi använder oss bara av originaldelar. På många orter erbjuder vi reparation till fast pris.

Reservdelar & tillbehör
Reservdelar & tillbehör

Beställ originalreservdelar och tillbehör till din produkt från Electrolux och få dem levererade med post snabbt och billigt.