Varför behöver Pure A9-appen veta var man är när man installerar den?

Senast uppdaterad 2020-07-10 13:39

Problem

Varför behöver Pure A9-appen veta var man än när man installerar den?

Gäller för

  • Pure A9-app

Lösning

  • Appen tar data från ett flertal väderstationer för att kunna visa luftkvalitén utomhus och behöver då ha tillgång till platsinformation
Reservdelar & tillbehör
Reservdelar & tillbehör

Beställ originalreservdelar och tillbehör till din produkt från Electrolux och få dem levererade med post snabbt och billigt.