Hemleverans med inbärning

Senast uppdaterad 2024-04-19 09:37

Hemleverans med inbärning (lokala begränsningar) 


Leveranstid: 3-10 helgfria vardagar 


Lokala begränsningar: 

I samarbete med Bring ingår fri hemleverans av vitvaror med inbärning till anvisad plats, i hela Sverige, med undantag för öar som inte är tillgängliga via biltransport (Trafikverkets gratisfärjor räknas som passabel väg). Om du är tveksam på om vi kan leverera till dig får du gärna kontakta Electrolux Kundtjänst via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig. 

Det av Electrolux anlitade transportbolaget Bring kontaktar dig för bokning av tid för leverans. Du får därefter bekräftelse på bokad tid via e-post/sms. Du måste vara hemma inom avtalat tidsintervall, samt nåbar på angivet telefonnummer. Tänk på att av- eller ombokning av tid för leverans måste ske minst 48 timmar före planerad leverans. Kan inte leverans utföras, och detta beror på dig, alternativt att av- eller ombokning sker för sent, får du själv boka och betala för ny leverans (Hemleverans 495 kronor). Viktigt att tänka på vid beställning med hemleverans är: 

Du måste informera om sådant som kan påverka leverans, exempelvis svårframkomlig väg, portkod, våning, hiss, trånga/branta trappor etc.  

Du måste se till att eventuella hinder för leveransbilen och för inbärningen i möjligaste mån är borttagna. 

Leveransen sker så långt en lastbil kan köra och Bring kan inte ta ansvar för hinder längs vägen såsom låsta spärrar eller liknande hinder. Om du inte informerat om hinder för leverans eller inbärning i förväg kan det leda till att inbärning av en beställd vara inte kan utföras.  

När leveransen lossas från lastbilen, transporteras produkten till önskat rum i hemmet. I vissa fall kan du behöva vara till hjälp under leveransen. 

Chaufförerna tar inte av sig skorna på grund av arbetsmiljösäkerhet. Det är därför viktigt att du skyddar golvet och även ytor runt omkring där produkten ska placeras samt eventuella passager. 

Det måste vara möjligt att uppvisa identifiering av köparen vid leveransen.

I fall där en annan person än den som är köparen ska ta emot varorna måste vederbörande vara myndig (18 år) och uppvisa både sin egen och köparens ID

Reservdelar & tillbehör
Reservdelar & tillbehör

Beställ originalreservdelar och tillbehör till din produkt från Electrolux och få dem levererade med post snabbt och billigt.