Assisted Cooking

Senast uppdaterad 2021-09-07 22:26

Förvänta dig utsökt resultat vid varje tillfälle! Använd Assisted Cooking-funktionen i din My Electrolux Kitchen-app och välj snabbt och enkelt vilken mat du vill laga. Ugnen ger dig sedan rätt program och tidsangivelser för ett perfekt resultat -  varje gång.

Följ dessa steg för att komma igång med Assisted Cooking :

STEG 1

I din My Electrolux Kitchen-app, gå till funktionen Assisted Cooking.

STEG 2

Välj den rätt du vill laga. För vissa rätter kan du välja att använda matsensorn för att hålla koll på innertemperaturen.

STEG 3

Appen och ugnen guidar dig till rätt program och rätt tidsangivelser. Tid och temperatur kan dock justeras efter din smak - du har alltid full kontroll.

STEG 4

Sätt in maten i ugnen, använd matsensorn vid behov.

STEG 5

Tryck på “Start”.

STEG 6

Plocka ut din mat och njut!

Oavsett om du lagar en vegetarisk lasagne eller en läcker laxrätt, hjälper Assisted Cooking dig att enkelt få till en perfekt måltid.