Hållbar och välsmakande matlagning med Side Chef

Senast uppdaterad 2021-10-09 11:00

Mer hållbara mat- och matlagningsvanor är avgörande för både vår hälsa och vår planet. Vi vill inspirera människor att äta och ta hand om mat på ett sätt som gynnar både människor och vår planet. 


För att göra godare och hälsosammare måltider finns nu Side Chef, en smart app där mängder av recept finns samlade på ett och samma ställe.

Komma igång med SideChef

Steg 1

Ladda ner My Electrolux Kitchen App och registrera din ugn.

Steg 2

Gå till partnersektionen för att aktivera din 12-månaders gratisprenumeration med SideChef.

Steg 3

Ladda ner SideChef-appen och följ instruktionerna för att länka din Electrolux-ugn till SideChef.

SideChef-appen är en förstklassig matlagningsplattform som erbjuder recept, måltidsplanering och instruktionsvideor, som du får 12 månaders fri tillgång till när du registrerar din smarta ångugn från Electrolux.

Steg 4 - Här är en smaskig idé!

I SideChef-appen får du tillgång till hållbara och välsmakande recept. Undrar du vilket du ska prova först? Vad sägs om något som är tilltalande för ögat och som även förgyller vardagen? Våra morotsflarn med röd paprika är desserten som får dig att hoppa över middagen och gå direkt till denna växtbaserade dessert!

Redo, gå, laga mat!

Redo att prova både läckra och enkla hållbara rätter? Klicka här för att få 12 månaders fri tillgång till SideChef-appen så att du kan börja din resa till en helt ny matlagningsupplevelse. Att äta hållbart med Electrolux gör att vi kan hjälpa dig att forma livet till det bättre, samtidigt som vi ser till att maten på din tallrik är utsökt.