Hemligheten till perfektion är sous vide!

Senast uppdaterad 2023-01-16 13:23


Vad är sous vide? Sous vide (uttalas so-vidd) som betyder "under vakuum" är en fransk matlagningsteknik som följer den enkla processen att placera ingredienser i en vakuumtät påse och sedan placera den i ett uppvärmt vattenbad.

Din Electrolux SteamPro-ugn låter dig göra detta utan att behöva placera påsen i ett uppvärmt vattenbad. Med din Electrolux SteamPro-ugn kan du använda sous vide-teknik för att laga mat så att den blir perfekt tillagad varje gång. 

Du kan enkelt göra det också!

Tänk om vi berättade för dig att bara genom att använda sous vide-funktionen på din Electrolux SteamPro-ugn så kan du laga mat med restaurangkvalité. Följ dessa steg så hjälper din ugn dig att få resultat som ett proffs.


Steg 1

Lägg ingredienserna i en vakuumpåse och förslut den.

Steg 2

Lägg vakuumpåsen i din Electrolux SteamPro-ugn.

Steg 3

Välj sous vide-ikonen “SV”.

Steg 4

Välj önskad temperatur.

Steg 5

Tryck “Start”.

Steg 6

Smaka av!

Sous vide hjälper dig till ett perfekt resultat där du bevarar alla smaker och näringsämnen i din mat. Låt din Electrolux SteamPro-ugn hjälpa dig att enkelt använda dig av sous vide-teknik - så att du får samma resultat varje gång.


Reservdelar & tillbehör
Reservdelar & tillbehör

Beställ originalreservdelar och tillbehör till din produkt från Electrolux och få dem levererade med post snabbt och billigt.

Recensera din produkt
Recensera din produkt

Din åsikt är viktig för oss. Vi uppskattar och uppmuntrar till att alla recensioner reflekterar din upplevelse av produkten.