Hur du använder CamCook® på din Electrolux-ugn

Senast uppdaterad 2023-06-02 08:44

Använder CamCook® på telefonen
Använd mobiltelefonens kamera för att förbättra och förenkla din matlagning. Med CamCook® kan du använda ugnens smarta funktioner till fullo. Den hjälper dig att hitta rätt metod för att tillaga dina favoriträtter. Du hittar CamCook® på utvalda ugnsmodeller från Electrolux.

Vad är CamCook® och varför ska du använda funktionen?

Allt du behöver göra är att ta en bild av din maträtt med mobiltelefonen. CamCook®-funktionen kommer att använda sin AI-bildigenkänningsteknik för att identifiera den maträtt du vill tillaga. Föreslagna ugnsinställningar kommer att skickas till din ugn baserat på din bild. Du kan också spara ugnsinställningarna i My Cookbook i My Electrolux Kitchen-appen för att få samma lyckade resultat nästa gång.

Hur du använder CamCook®

Vad du behöver:

1. Du måste se till att du har installerat My Electrolux Kitchen-appen på din mobiltelefon och har anslutit din ugn till den. Om du inte redan har anslutit din ugn, börja med att göra det
2. Se till att din ugn är ansluten till Wi-Fi
3. För att skicka inställningar till din ugn måste du aktivera fjärrstyrningen

Få åtkomst till CamCook®-funktionen i appen:

1. Du hittar CamCook®-funktionen i My Cookbook under menyn Taste i appen – leta efter kameraikonen

2. Du kan antingen använda en bild från din telefons bildbibliotek eller öppna kameran i appen för att ta en ny bild

3. CamCook® kommer att använda sin AI-teknik för att känna igen din rätt och föreslå idealiska ugnsinställningar. Dessa kan du sedan skicka direkt till din ugn för att påbörja matlagningen. 

Person som tar foto av mat

Tips

  • Det finns två sätt att använda CamCook®-funktionen. Ett alternativ är att ta en bild av din maträtt. CamCook® kommer att identifiera vilken rätt det är och hur man lagar den från ett bibliotek med recept
  • Alternativt kan du använda CamCook® för att söka bland dina favoritrecept som du har sparat sedan tidigare. Gå till My Cookbook i appen för att komma åt ugnsinställningarna och skicka dem direkt till din ugn
  • Du kan lägga till dina egna rätter och recept med föreslagna ugnsinställningar till My Cookbook. Det gör du genom att ta en bild på maten och ange inställningarna du vill spara. Nästa gång du vill tillaga samma maträtt kan du ta en bild av maten så kommer CamCook® att skicka dina sparade inställningar till din ugn.

För mer information om din specifika ugnsmodell, se produktmanualen. Du hittar din produktmanual här.

Nu när du har lärt dig allt som finns att veta om att använda CamCook®-funktionen, kanske du vill lära dig mer om hur du använder My Electrolux Kitchen-appen med din smarta ugn.

Electrolux smarta hem
Electrolux smarta hem

Electrolux smarta hem sätter fokus på Matlagning, Tvätt och tork, samt Hemmiljö – för en bättre, roligare och mer hållbar livsstil.

Recensera din produkt
Recensera din produkt

Din åsikt är viktig för oss. Vi uppskattar och uppmuntrar till att alla recensioner reflekterar din upplevelse av produkten.