Låt rester bli till nylagat

Senast uppdaterad 2023-01-16 13:32

Tack vare ånga kommer dina rester att få många nya namn - som välsmakande, smaskiga och läckra!

Vi förstår om du tycker att matrester inte är den roligaste matupplevelsen. När du först åt din nylagade måltid var den precis det du förväntade dig. Men nu är det gårdagens mat. Men vad händer om du kan få din mat att smaka lika bra som när du åt den första gången? Med Steam Regeneration-funktionen från våra Electrolux Steam-ugnar kan du det!

Ånga låter dig värma upp maten och samtidigt få den bästa smaken genom att försiktigt fördela ångan. Det gör att ytan inte torkar samtidigt som ångan förhindrar att maten blir fuktig. 

Ånga gör det enkelt att värma upp maten direkt på tallriken. Välj bara inställningar -> special-> Ångregenerering. Placera till exempel din lasagne i hyllposition 2 och låt den stå i ugnen i cirka 15-20 minuter. Och gör dig redo att njuta av lasagnen som om den var helt nylagad.

När du använder ånga eller uppvärmning av rester i allmänhet, kom ihåg att olika livsmedel tar olika lång tid på sig att värmas upp ordentligt. Till exempel tar fjäderfä och kött längre tid att värma upp än grönsaker. Använd rätt uppvärmningstid baserat på maten du lagar så att du alltid kan njuta av rester på ett säkert sätt och se till att de smakar bra.

Reservdelar & tillbehör
Reservdelar & tillbehör

Beställ originalreservdelar och tillbehör till din produkt från Electrolux och få dem levererade med post snabbt och billigt.

Recensera din produkt
Recensera din produkt

Din åsikt är viktig för oss. Vi uppskattar och uppmuntrar till att alla recensioner reflekterar din upplevelse av produkten.