Torktumlaren visar felkod EHO, EH0

Senast uppdaterad 2023-10-04 09:56

Problem

 • Visar felkod EHO / EH0

Gäller för

 • Torktumlare
 • Värmepumpstumlare
 • Frånluftstumlare
 • Kondenstumlare

Lösning

EHO / EH0

 1. Felkod EHO/EH0 är en felkod som indikerar att det finns ett problem med strömförsörjningen eller en elektronisk modul.

 2. Kontrollera strömförsörjningen genom att ansluta en annan apparat till samma uttag och se om det fungerar.
  Om den apparaten inte heller fungerar kan problemet vara i uttaget eller med strömförsörjningen fram till uttaget.
  Varning! Använd aldrig en förlängningssladd vid installation av vitvaror. Det kan orsaka kortslutning eller brandrisk.

 3. Försök att återställa produkten. Bryt strömmen genom att dra ut kontakten och vänta i 30 sekunder, sedan anslut den igen. Du kan även återställa produkten genom att stänga av strömmen i ditt proppskåp. Anslut produkten, slå på och testa välja ett program för att se om det fungerar.

 4. Om ovanstående inte löser problemet rekommenderar vi att du bokar ett besök av en av våra specialutbildade servicetekniker. Du kan enkelt boka ett servicebesök online.

Orsak

 • EHO / EH0 betyder att det är problem med strömförsörjningen

Varning! Maskinen bör inte användas förrän problemet är fullständigt åtgärdat. Koppla ur maskinen ur vägguttaget och anslut den inte igen förrän du är helt säker på att det är riskfritt att göra det

Boka service
Boka service

Är din produkt i behov av reparation? Vi hjälper dig gärna. Alla våra tekniker är certifierade och vi använder oss bara av originaldelar. På många orter erbjuder vi reparation till fast pris.

Reservdelar & tillbehör
Reservdelar & tillbehör

Beställ originalreservdelar och tillbehör till din produkt från Electrolux och få dem levererade med post snabbt och billigt.