Hur du ansluter din AutoDose-tvättmaskin

Senast uppdaterad 2020-09-22 09:45

Min Electrolux Care App-startguide för användning av anslutning

1. Starta min Electrolux Care-app. Välj land & språk. Skapa ett konto. Öppna fliken Apparater (Fliken Apparater finns i toppmenyn (Android) eller bottenmenyn (iOS.))

2. Klicka på + -ikonen för att lägga till en produkt

3. Välj din produkttyp för att ansluta

4. Se till att hålla ditt namn och lösenord till ditt hemnätverk redo

5. Slå på WiFi på apparaten. För att aktivera WiFi på apparaten, kontrollera avsnittet WiFi-Connectivity Setup i användarhandboken

Startguiden är generell, men vissa steg gäller bara för Apple iOS och Android OS

6A. Anslut WiFi till din apparat. Tryck på Hem-knappen för att stänga appen

6B. Gå till Inställningar i iOS och öppna WiFi. Anslut till AJ_ * nätverk och gå tillbaka till My Electrolux Care App

7. Appen ansluter till din apparat

8. Välj det nätverk du vill att din enhet ska ansluta till och ange lösenordet

9. När nätverket har konfigurerats kan du namnge din apparat

Grattis, du är nu ansluten och kan börja använda My Electrolux Care App med din apparat!

Gör dig redo med en kran

En mjuk sidenblus som känns sensationell. Med den anslutna appen My Electrolux Care vårdas allt på rätt sätt. Anslut bara din app till maskinen för ett smartare, snabbare sätt till enkel vård. Med en kran föreslår expertkonsulenten de bästa programmen för dina kläder medan vår innovativa teknik rengör även ull, utomhusplagg, siden, delikatesser och endast tvättar med handtvätt. Och ännu bättre, det finns inget behov av att läsa vårdetiketter, för det är vår uppgift

Ladda ner My Electrolux Care App (App Store)

Ladda ner min Electrolux Care-app (Google Play)

AutoDose-låda

För bästa resultat rekommenderar vi att du använder AutoDose-facken för tvättmedel och sköljmedel. Du kan alltid använda de manuella facken för specifika tvättmedel

Du kan komma åt ytterligare låda konfigurationer via appen som Link läge där du kan använda samma tvättmedel i både fack och därmed minimera hur ofta du måste fylla på tvättmedel

Notifikationer

När den är ansluten kommer appen att meddela dig när det är dags att fylla på tvättmedels- och sköljmedelsfacket, så att du aldrig tar slut

Hur man använder AutoDose-maskin med kompakt tvättmedel

Hur man använder AutoDose-maskin med superkompakt tvättmedel