Anslut din smarta ugn till Innit och Google Assistant

Dirigera den perfekta måltiden

Det krävs mycket för att åstadkomma en perfekt måltid. Electrolux smarta produkter med Wi-Fi fungerar med appen Innit som hjälper till med förberedelser och förbättrar matlagningen: Från recept baserade på dina personliga favoriter till automatisk inställning av ugnen och stegvis vägledning under matlagningen. Innit är dynamisk. Vill du använda kycklingfiléerna innan de blir skämda? Funktioner såsom “byta ingrediens” tillåter att du byter ut en enstaka ingrediens och modifierar recept beroende på vad du har i kylskåpet just nu. Minska mängden överblivna matrester och öka de smaker du älskar!

Ladda ned appen Innit för guidad matlagning

"Vad får vi till middag?" Fråga inte!

Jobbet, familjen, skolan. Och tusentals andra saker som tar tiden i anspråk. Den mest frustrerande frågan kan ibland vara just: "Vad får vi till middag?" Men om du synkroniserar din ugn med appen Innit så har du en sak mindre att tänka på. Appen letar upp recept som passar din smak och den ugn du har. Recept som är anpassade till allergier, dina favoriträtter och din livsstil.

Recept som är anpassade till din livsstil

Det finns oändligt med recept på nätet. Hur hittar man sina favoriter och de som är anpassade till sådant som allergier? Svaret är: vår app Innit. Innit vet vilka ingredienser den kan använda (och undvika). Och sedan föreslår den recept som tar hänsyn till dina favoriter och livsstil.

Laga enkelt utsökta måltider

Att laga utsökta måltider blev genast mycket enklare med Innit. Allt du behöver göra är att synkronisera ugnen med appen. Efter att du har valt ett recept skickar Innit de rätta inställningarna automatiskt till din ugn med Wi-Fi. Sedan skickar den aviseringar om hur matlagningen fortskrider, så du slipper hålla koll. Tillagar du flera rätter samtidigt? Inga problem. Innit hjälper dig att kolla tiden för alla rätter så att de alla serveras varma på ditt middagsbord.

 • Innit app - steg ett
  1

  Anslut din produkt

 • Innit app - steg två
  2

  Välj ett recept

 • Innit app - steg tre
  3

  Börja matlagningen

Så att du alltid vet när maten är klar

Matlagning är ofta en gissningslek. Ger den föreslagna tillagningstiden och programmet de resultat som du förväntar dig? Genom att registrera din ugn i appen Innit behöver du inte längre fundera på vilket program du ska använda i ugnen. För varje recept vägleder appen dig till de rätta inställningarna. Den hjälper dig att laga goda måltider utan stress.

Timing betyder allt

Tillagning av fantastiska rätter. Det handlar om passion. Och omsorgsfulla förberedelser. Men timing är också viktigt. Appen Innit vägleder dig så att varje rätt är klar just i tid. Därför kan du servera alla rätterna varma. 

Mindre avfall, mer av dina favoritsmaker

Har du någonsin handlat mat och väl hemma upptäckt att du har glömt bort att köpa en ingrediens? Har du livsmedel i ditt kylskåp som du vill använda nu, men kan inte hitta det rätta receptet? Med appen Innit får du förslag på vad du kan göra med det du har tillgängligt. Vill du använda kycklingfiléerna innan de blir skämda? Inga problem. Innit modifierar recept baserat på vad du har tillgängligt just nu. Minska mängden överblivna matrester!

En rätt på tallrik

Framtidens recept väntar på dig

Inspireras av våra egna lättföljda recept och få ut det mesta av dina ingredienser. Spännande smaker och enkla anvisningar - sätt igång och njut av god mat!  

Ladda ned appen Innit för guidad matlagning

Google Assistant

Kontrollera ugnen med din röst


En man som talar till Google Home

Ladda ned appen Google Home

Anslut ugnen till Google Home

 • Symbol för Google Home enhet
  1
  Konfigurera din Google Home-enhet

  Se till att din Google Home-enhet är ansluten och fungerar, om inte ska du följa anvisningarna som följde med Google Home-enheten. För ytterligare hjälp gå till www.google.com/home

 • Symbol för ugn och wifi
  2
  Anslut ugnen

  Se till att ugnen är ansluten till appen My Electrolux Kitchen, i annat fall ladda ned appen och följ anvisningarna! Anslut ugnen och Google Home-enheten till samma Wi-Fi-nät.

 • Symboler för inställningar i appen
  3
  Starta appen Google Home

  A. Lägg till (på startskärmen)
  B. Ställ in apparaten 
  C. Fungerar ihop med Google 
(är den redan inställd?)

 • Electrolux logotyp
  4
  Koppla upp dig mot ditt konto

  Välj Electrolux i listan och logga in på ditt Electrolux-konto (kontot för appen My Electrolux Kitchen).

Fjärrstyrning av ugnen

När ugnen är igång kan du alltid kontrollera den genom att använda Google Home. Om ugnen inte är igång måste du aktivera fjärrkontrollen på ugnen för att kunna starta ugnen med Google Home.

Symbol för fjärrstyrning

Aktivera fjärrkontrollen

Tryck på ikonen "Wi-Fi" på kontrollpanelen för att slå på fjärrkontrollen.

* För din egen säkerhet och enligt EU-bestämmelserna

Symbol för röstkommandon

Använd ett kommando 
åt gången!

Exempel på rätt kommandon: “Ok Google, starta ugnen” och sedan “Ok Google, ställ in temperaturen på 200 grader”.

Exempel på fel kommando: “OK Google, starta ugnen och ställ in temperaturen på 200 grader”.

Ladda ned appen Google Home