Din Steam Pro Smart-ugn

Din Steam Pro Smart-ugn

En ny matlagningsupplevelse

Tack för att du har köpt en Steam Pro Smart ugn från Electrolux. Denna digitala manual hjälper dig att komma igång på bästa sätt med din nya ugn. Utforska ugnens uppkopplade funktioner och uppnå nya nivåer av matlagning. Upptäck magin med ånga och Sous Vide – det enkla sättet att skapa rätter av restaurangkvalitet i ditt hem. Kom ihåg att registrera din ugn för ännu mera tips och skräddarsydd hjälp med din produkt. 

Vad medföljer i kartongen?

Din nya ugn inkluderar en rad olika tillbehör.

 • Galler

  Gallret är troligtvis det mest använda tillbehöret i din ugn. Använd det för att ställa kokkärl och formar på i din ugn. Visste du att du även kan tillaga en stek på gallret? Sätt i långpannan under för att samla upp köttsaften.

 • Långpanna

  Långpannan är djupare för att kunna tillaga större saker såsom fisk, kött och fågel. Den kan även användas för att samla upp fett vid tillagning av en hel fisk, fågel eller stek på galler. Använd sedan vätskan i pannan som bas för en utsökt sås.

 • Matlagningstermometer

  Den inkluderade matlagningstermometern är din genväg till perfekta resultat. Rare, medium eller well-done med full kontroll. Ange bara den önskade temperaturen på din råvara och låt ugnen sköta resten.

 • Ånginsats

  Ånginsatsen är ett utmärkt sätt att bevara näringsämnena och smaken i din mat. Använd ånginsatsen när du tillagar grönsaker, fisk eller fågel. Det perforerade tråget ligger överst och kondensen samlas upp i den undre pannan.

 • Bakplåt

  Bröd, bakverk, småkakor – vad du än vill skapa så kommer denna plåt att hjälpa dig till bästa resultat. Bakplåten är snarlik långpannan, men är inte lika djup och dess botten är platt.

 • Patisserieplåt

  Använd denna tunna patisserieplåt när du bakar mindre värmekänsliga bakverk såsom frallor, kringlor och småkakor. Den är perfekt för att baka croissanter till frukosten. Observera att den endast klarar belastning upp till 5 kg.

Bakplåtsskenor

De medföljande bakplåtsskenorna kan placeras på vilken höjd som helst i ugnen och gör galler eller bakplåtar utdragbara. Med denna smidiga och flexibla lösning slipper du sträcka in handen i den heta ugnen.

Bekanta dig med din nya ugn

Huvudsakliga funktioner

Ta en stund att bekanta dig med din nya ugn. Diagrammen visar de huvudsakliga funktionerna och delar av din Steam Pro Smart. Kom ihåg att du alltid kan hämta den tryckta bruksanvisningen med länken längst ner på sidan.

Snabbval

Kontrollpanelen har tre enkla snabbval.

Favoriter
Hitta dina sparade favoritinställningar via genvägen Favoriter.


Timer
Timern är genvägen som tar dig direkt till ugnens tidsfunktioner.


Tillagningshjälp
Kom åt den interna kokboken och de automatiska programmen i VarioGuide.

Före första användningen

Innan du börjar med matlagningen bör du genomföra dessa grundläggande steg.

Första rengöringen

Rengör insidan av ugnen med varmt vatten och diskmedel innan du använder ugnen. Efter den första rengöringen av din nya Steam Pro Smart-ugn kommer den att meddela dig när den behöver rengöras igen. (Notera att du kan slå på/av påminnelsen kring rengöring under “grundinställningar”.)

Ställ in tiden

Vi vet att klockor på ugnar kan vara irriterande – därför har vi gjort det så lätt som möjligt att ställa in tiden på din Steam Pro Smart. Slå bara på ugnen, tryck på tiden på displayen och skrolla för att ställa in rätt timme och minut.

Barnlås

Vem har inte aktiverat ett barnlås av misstag? Denna viktiga funktion förhindrar oavsiktlig användning av ugnen. Tryck på MENY och navigera till TILLVAL>BARNLÅS.

Aktivera barnlåset
1. Sätt funktionen till position: PÅ
2. Stäng av ugnen

Avaktivera barnlåset
1. Slå på ugnen
2. Tryck på touch-skärmen
3. Följ instruktionerna på skärmen

 • Ladda ner manualen (PDF)

  Har du tappat din tryckta manual? Du kan ladda ner den fullständiga manualen via länken nedan.

 • Registera din produkt

  Genom att registrera din Electroluxprodukt kan du komma åt råd och assistans såväl som din garanti med en gång; du kommer även åt speciella erbjudanden och inbjudningar till händelser.

 • Behöver du assistans?

  Vi är här för att hjälpa till! Ring 0771-76 76 76 för att prata med vår kundservice (öppen Mån – Fre 07:30-18:00, Lör – Sön 10:00-18:00).

Koppla upp din ugn

Din nya Steam Pro Smart har många uppkopplade funktioner, såsom fjärrstyrning och den unika CookView®-kameran. Ugnen är enkel att koppla upp – allt du behöver är en bra WiFi-signal i ditt kök och My Electrolux Kitchen-appen i din Android eller iOS mobiltelefon. Följ de enkla instruktionerna i videon och guiden nedan.

Så här kopplar du upp din ugn 


1. För att aktivera de uppkopplade funktionerna behöver du först installera My Electrolux Kitchen-appen från AppStore eller Google Play.
2. Starta appen och Registrera dig (eller Logga in om du redan har ett konto).
3. Tryck på knappen Produkter längst ner på skärmen och välj "Lägg till produkt" på skärmen – du kommer att få instruktionen att starta ugnens WiFi.


4. Tryck på WiFi-ikonen på ugnens sdisplay - när skärmen Trådlös Konfiguration öppnas väljer du WiFi På.
5. Vänta tills alternativet Trådlös installation visas (det kan ta 30-40 sekunder) och välj det. När du ombeds att ansluta ugnen till det trådlöda nätverket, välj Ja.
6. På ugnens display ombeds du att återvända till appen och slutföra uppkopplingen av din ugn.

Aktivera fjärrstyrning

Du kan alltid hålla koll på din matlagning genom appen. För att styra ugnen via din mobil eller surfplatta måste du aktivera fjärrstyrning från ugnen. Tryck helt enkelt på mobilikonen i ugnens display (stäng av fjärrstyrningen om du skulle vilja använda kontrollpanelen på ugnen istället).

Problem med anslutningen?

Om du har problem med att ansluta till WiFi kan du leta efter relevanta svar, antingen bland våra vanliga frågor om anslutning, eller ladda ner den detaljerade guiden om anslutning i PDF-format nedan. 

Fjärrstyrd tillagning

När du har utfört stegen i avsnittet “Koppla upp” kan du börja njuta av alla de uppkopplade funktionerna din nya Steam Pro Smart erbjuder. Håll koll på ugnen, kontrollera dess inställningar varifrån som helst i ditt hem, skicka recept direkt till din ugn och se hur läckerheter tillagas med hjälp av CookView®-kameran.

CookView®-kamera

Med den nya CookView®-kameran från Electrolux kan du förbereda ytterligare en rätt, skapa rätt atmosfär för dina gäster, eller helt enkelt fortsätta med din dag, samtidigt som du håller ögonen på dina skapelser. Klicka bara på kameraikonen i My Electrolux Kitchen-appen under matlagningen för att se hur din mat tillagas i ugnen. Justera belysningen genom att klicka på inställningsikonen och svep för att justera ljusstyrkan och kontrasten på kameran.

Fjärrkontroll och övervakning

Nu slipper du springa till köket. Med fjärrkontroll och övervakning via din mobil eller surfplatta är du i full kontroll över din ugn. Justera temperaturen, ändra tillagningstiden och övervaka framstegen var du än befinner dig i ditt hem. Tryck helt enkelt på mobilikonen i ugnsdisplayen för att styra ugnen via din mobil eller surfplatta.

Skicka recept

Genom My Electrolux Kitchen-appen hittar du en mängd goda recept som du kan skicka direkt till ugnen. Bläddra genom receptguiden i appen och välj "Skicka till ugnen" vid receptet du vill tillaga. Ugnen startar automatiskt rätt program med rätt inställningar.

 • Receptregister

  Kom åt receptregistret i My Electrolux Kitchen-appen.

 • Bläddra och filtrera

  Hitta receptet du vill ha genom att bläddra och filtrera resultaten.

 • Skicka till ugn

  Välj “Skicka till ugn” längst ner på receptet du vill tillaga.

Matlagningstermometer

Hur föredrar du din stek – rare, medium eller well-done? Med den medföljande matlagningstermometern tillagas den precis som du vill ha den. 

1. Sätt på ugnen
2. Placera matlagningstermometerns spets i mitten av maten (se till att minst ¾ av termometern är inne i maten)
3. Anslut matlagningstermometern till stickkontakten på framsidan av ugnen
4. Ställ in kärntemperaturen – du kan följa temperaturförloppet i appen
5. Välj ett ugnsprogram
6. Ugnen kommer att signalera när kärntemperaturen uppnås

Tillbehör

Gör ännu mer med din Steam Pro Smart – med ett urval av tillbehör får du nya kulinariska möjligheter.

 • Pizzasten med bakspade

  Förvandla din ugn till en stenugn och tillaga perfekt krispig pizza varje gång.

 • Återanvändbara bakplåtsdukar

  Återanvändbara non-stick bakplåtspapper. Lätta att rengöra och tar inte åt sig av lukt eller smak.

 • Stekgryta

  Bryn och sjud på hällen, avsluta sedan din maträtt i ugnen i en och samma stekgryta. Behåll alla rika smaker inuti grytan och tillaga en saftig och mör stek varje gång.

Utforska din ugns program

Din nya Steam Pro-ugn har många program för dig att upptäcka. Fler än de flesta ugnar. Visste du att det finns specifika program för saker som att återuppvärma rester, göra yoghurt och jäsa deg?

 • Över-undervärme

  För bakning eller stekning på en ugnsnivå.

 • Undervärme

  För att värma kakor med knaprig botten eller att konservera livsmedel.

 • Varmluft

  Varmluft för flera rätter eller bakning på upp till tre ugnsnivåer samtidigt. Ställ in ugnstemperaturen 20 - 40 °C lägre än vid Över-undervärme.

 • Min Grill

  För att grilla större matbitar som till exempel rostbiff.

 • Max Grill

  För att grilla tunna matvaror eller rosta bröd.

 • Varmluftsgrillning

  Varmluftsstekning av större köttstycken eller fågel med ben på en ugnsnivå. Även för gratinering och bryning.

 • Ånga

  100 % ånga för tillagning av grönsaker, fisk, potatis, ris, pasta eller speciella rätter.

 • SouseVide-tillagning

  Vakuumtillagning med ånga vid låg temperatur för kött, fisk, skaldjur, grönsaker eller frukt. Maten måste läggas i plastpåsar innan den här funktionen kan användas.

 • Uppvärmning

  Uppvärmning med ånga förhindrar att ytor torkar. Mild värme ger en jämn uppvärmning och återhämtning av smak och arom. Denna funktion kan användas för att värma upp mat direkt på tallriken. Du kan värma mer än en tallrik åt gången på flera nivåer.

 • Ånga Låg

  Låg fuktnivå genom att kombinera ånga och varmluft. Den är lämplig för tillagning av kött, fågel, ugnsrätter eller grytor.

 • Ånga Medelhög

  Medelhög fuktnivå. Den kombinerar ånga och varmluft och är lämplig för tillagning av stuvat och bräserat kött men även bröd och söt jästdeg.

 • Ånga Hög

  Hög fuktnivå för tillagning av delikata rätter som krämer, tårtor, terriner och fisk.

 • Pizza/Paj

  Bakning på en ugnsnivå för rätter med knaprig botten som pizza eller quiche. Ställ in temperaturer 20 - 40 °C lägre än vid Över-undervärme.

 • Varmluft Med Fukt

  För att tillaga mat i form på en plats i ugnen. Spara energi under tillagningen. Den här funktionen måste användas i enlighet med tillagningstabellerna för att uppnå önskat resultat. För mer information om de rekommenderade inställningarna, se tillagningstabellerna. Den här funktionen användes för att definiera energieffektivitetsklass enligt EN 60350-1.

 • Gratinerade Rätter

  Gyllenbrun yta för ugnsrätter som lasagne eller potatisgratäng. Även för gratinering och bryning.

 • Upptining

  För att tina frysta livsmedel såsom grönsaker eller frukt. Upptiningstiden beror på mängden och storleken av de frusna livsmedlen.

 • Fryst Mat

  För att tillaga färdigmat med en gyllene knaprig yta, till exempel pommes frites eller potatisklyftor.

 • Varmhållning

  För varmhållning av maträtter. Temperaturen håller sig till 80 °C automatiskt.

 • Torkning

  För torkning av skivad frukt som äpple, plommon, persika eller grönsaker som tomater, zucchini eller svamp.

 • Tallriksvärmare

  För förvärmning av tallriken före servering.

 • Konservering

  För att konservera t.ex. blandade inläggningar i burkar och vätska.

 • Bröd

  För att baka bröd med en ångdos i början för en knaprig yta.

 • Jäsning Av Deg

  För kontrollerad jäsning av jästdeg före bakning med hjälp av rätt fukthalt och temperatur som främjar en snabbare jäsning utan att ytan torkar, samtidigt som degen får en bra elasticitet.

 • Yogurtfunktion

  Den här funktionen kan användas för att göra din egen yoghurt. Lampan är släckt under den här funktionen för att hålla temperaturen på en låg nivå.

Ånga - gör varje måltid speciell

Ångugnar kan tillreda så mycket mer än bara grönsaker. Ångugnar har länge varit något av ett hemligt vapen i topprestauranger. Den tillförda ångan förbättrar smak och textur medan den bevarar krispigheten och gör varje måltid speciell.

Lägg bara till ånga

Våra ångugnar är vanliga ugnar med möjlighet att lägga till ånga. Ånga fungerar i harmoni med traditionell värme för att förbättra smaker och texturer när man använder inställningar för låg, medel eller hög ånga. Endast ånga använder inte traditionell värme alls och är idealiskt för att försiktigt tillaga ingredienser som fisk eller grönsaker.

Bevara färg, smak och näring

Att laga mat med ånga ger synliga resultat. Ingredienserna behåller sina färger efter att ha kokats. Det bevarar även näringsämnena och vitaminerna bättre än andra matlagningsmetoder.

Kom igång med ånga

Det är lätt att börja laga med ånga. Fyll bara vattenbehållaren, välj ett lämpligt ångprogram och låt ugnen göra arbetet åt dig.

Fyll på vatten


Använd endast kallt kranvatten.

1. Tryck på vattenlådan för att öppna den
2. Fyll lådan till maximal nivå (ca 950 ml)
3. Sätt tillbaka vattenlådan och slå på ugnen
4. Välj ett ångprogram och ställ in temperatur
5. Tillred maten och kom ihåg att tömma det återstående vattnet i lådan när du är klar och att stänga av ugnen

Ånginställningar för varje måltid

Ånga Låg är perfekt för att bryna nötkött, kyckling eller till och med baka bröd. En delikat frasig utsida, samtidigt som insidan bevaras saftig och mör.

Ånga Medel är optimal för återuppvärmning av rester så att de smakar som nylagat.

Ånga Hög behåller fuktnivåer som är perfekta för krämer, terriner, ostkakor och andra läckra godsaker.

Endast Ånga tillagar försiktigt och jämnt ingredienser som fisk eller grönsaker och bevarar naturligt förekommande näringsämnen, vitaminer och färger.

 

Använd My Electrolux Kitchen-appen

My Electrolux Kitchen-appen har många funktioner som hjälper dig när du lagar mat med ånga. Fjärrstyrningen kan användas som vanligt, men appen kan också hjälpa till med specifika ånginställningar och att konvertera vanliga recept till ångrecept.

 • Matlagningsassistenten

  Gå till sektionen för matlagningsassistans i My Electrolux Kitchen-appen. Här hittar du både ånginställningsassistenten och ångreceptomvandlaren.

 • Ånginställningar

  Vet du hur man ångar en viss ingrediens? Gå till ånginställningsassistenten – välj helt enkelt den ingrediens du vill ånga och assistenten kommer att föreslå  en inställning åt dig.

 • Ångreceptomvandlare

  Har du ett bra recept som du vill försöka tillaga med ånga? Använd ångreceptomvandlaren för att få reda på hur du lagar ditt vanliga recept med ånga.

Tillaga ditt första recept med ånga

Prova det här läckra laxreceptet med din nya Steam Pro Smart-ugn. Du hittar detta recept, och många fler, i My Electrolux Kitchen-appen. Du kan skicka det direkt till ugnen för automatiska inställningar.

Laxfilé


Ingredienser:

4 x 200g laxfiléer med skinn
1 tsk currypulver
1 msk citronskal
2 msk olivolja
2 msk aromatiska kryddor som till exempel lätt mortlade korianderfrön, kumminfrön eller fänkålfrön

Fjälla och filéa laxen. Krydda sidan utan skinn med salt och curry. Smörj en ungsfast form med olja och lägg i filéerna med skinnet uppåt. Skåra skinnet var tredje centimeter med en vass kniv. Hyvla en bit citronskal och skär till tunna strimlor.

Pensla på olivolja på skinnet och lägg citronskalet i skårorna. Salta lätt och strö över fröblandningen. Tillred laxen på andra hyllan på Ånga Hög-programmet vid 85 °C i 20 minuter.

Skär försiktigt upp laxen och servera på förvärmda tallrikar.

Gör ännu mer med ånga

 • – Degjäsning

  Visste du att du kan jäsa din deg på cirka 20 minuter med ånga?

 • – Baka bröd

  När du bakar bröd med ånga gör det att degen kan stiga mer – vilket ger dig den perfekta krispiga ytan.

 • – Värm upp rester

  Använd ånga för att värma upp dina rester – ångan torkar inte ut din mat och får den att smaka lika gott som dagen den tillagades.

Deluxe Steam Set

Ta din matlagning med ånga till nästa nivå - Deluxe Steam Set gör att du kan ånga många ingredienser samtidigt med professionella resultat. Små perforeringar tillåter att ångan cirkulerar runt maten samtidigt som den separeras från kondensen för att få fram den bästa smaken och konsistensen ur dina ingredienser.

Kockarnas hemlighet

SousVide betyder bokstavligen "under vakuum" på franska – det är en matlagningsprocess där ingredienser placeras i en vakuumtät påse och tillagas sedan med hjälp av ånga eller vattenbad. Toppkockar har använt denna teknik i årtionden. Det är hemligheten bakom restaurangens kvalitetsmat som du nu kan åstadkomma hemma.

Matlagning i en påse

De vakuumförseglade påsarna saktar ner oxideringen och bevarar smaken. Ingredienser fylls med smak genom att kokas i en fuktig, självbräserande miljö. Temperaturen hålls stadig inom ett halvgrads intervall. Denna precision ger dig läckra smaker och resultat som du kan återskapa gång på gång. Du kan köpa SousVide-påsar direkt från Electrolux.

Perfekta resultat – varje gång

Med SousVide-tekniken är det nästan omöjligt att överkoka en ingrediens. Med vakuumförseglade påsar och ånga har du total kontroll över temperaturen på den tillagade maten, vilket betyder att det aldrig kommer att vara för torrt – även om du föredrar det genomstekt!

Tillaga ditt första Sous Vide-recept

Prova det här läckra oxfiléreceptet med din nya Steam Pro Smart-ugn. Du hittar detta recept, och många fler, i My Electrolux Kitchen-appen och du kan skicka det direkt till ugnen för automatiska inställningar. Kom ihåg att maten måste vakuumförseglas i en plastpåse innan du använder SousVide-funktionen.

Vakuumförpackning

Nyckeln till SousVide-matlagning är en bra vakuumtätning på dina påsar. Vakuumpåsar och vakuumförpackare kan köpas direkt från Electrolux eller en annan leverantör. Se till att du väljer en storlek på påsen som rymmer de ingredienser du vill tillaga. Se även till att förslutningen är tät innan du placerar påsen i ugnen.

Sous Vide-inställningen

Använd Sous Vide-inställningen på din Steam Pro Smart-ugn när du lagar mat med denna teknik. Vattenlådan måste fyllas med vatten – precis som när du lagar med ånga. Sous Vide-inställningen är för att tillaga kött, fisk, skaldjur, grönsaker eller frukt vid låg temperatur. När maten är tillagad behöver den vanligtvis avslutas med att brynas i en panna för att få till en god stekyta.

Tillaga ditt första SousVide recept

Prova det här läckra oxfiléreceptet med din nya Steam Pro Smart-ugn. Du får detta recept, och många fler, i My Electrolux Kitchen-appen och du kan skicka det direkt till ugnen för automatiska inställningar. Kom ihåg att maten måste vakuumförseglas i en plastpåse innan du använder Sous Vide-funktionen.

Oxfilé


Ingredienser:
800g oxfilé, putsad
1 klyfta vitlök
1 kvist rosmarin
1 lagerblad
3 msk olivolja

1. Skiva oxfilén i 3 cm tjocka medaljonger – skala och skiva vitlöksklyftan.

2. Vakuumpacka oxfilén, vitlök, rosmarin, salvia, svartpeppar och olivolja i en SousVide-påse.


3. Placera påsen på tredje hyllan i ugnen och tillaga på 60℃ i 60 minuter med SousVide-programmet.

4. Avslutningsvis, ta oxfilébitarna ur påsen och bryn dem snabbt i en het stekpanna – krydda med salt och svartpeppar efter smak.

Upptäck våra Sous Vide-tillbehör

 • Sous Vide-påsar

  Våra egna Sous Vide-påsar som är gjorda för Electrolux vakuumförpackare.

 • Stekhäll Infinite Plancha

  Det perfekta sättet att färdigställa dina Sous Vide-tillagade ingredienser – med vackra grillränder.

 • Vakuumförpackare

  Kompakt och högpresterande vakuumförpackare i exklusiv design. Förpacka dina livsmedel och tillaga sedan i din Steam Pro Smart-ugn.

Rengöring & Skötsel

Bevara din ugn i nyskick med regelbunden rengöring och skötsel. Om du har aktiverat rengöringspåminnelserna i ugnsinställningarna håller ugnen koll och ger dig en automatisk påminnelse när det är dags för rengöring.

Ångrengöring

Denna ugn har ångrengöring som tar bort kvarvarande fett och matpartiklar från din ugn.

1. Fyll på vattenlådan till maxnivån
2. Välj mellan Ångrengöring eller Ångrengöring Plus (se den tryckta manualen)
3. Använd varmt vatten för att rengöra ugnsutrymmet när programmet är klart
4. Ta bort allt resterande vatten från vattenlådan
5. Lämna ugnsluckan öppen ca 1 timme för att låta ugnen torka

Rengöra vattenlådan

Du kan behöva rengöra vattenlådan då och då.

1. Ta ut vattenlådan ur ugnen
2. Ta av locket till vattenlådan
3. Diska vattenlådans delar för hand med diskmedel i varmt vatten och låt torka
4. Sätt ihop vattenlådan igen och sätt tillbaka den i ugnen

Avkalkning

Om du bor i ett område med hårt vatten kan du behöva avkalka din Steam Pro Smart-ugn. Ugnen kommer att påminna dig när det är dags för avkalkning. Väljer du att inte avkalka din ugn så kommer ångfunktionen automatisk att sluta fungera. Du kan köpa avkalkningsmedel direkt från Electrolux och följa de enkla stegen i den tryckta manualen.

Byta övre lampan

När du byter lampan bör du se till att ugnen är avstängd, sval och urkopplad från elen.

1. Ta bort lampglaset genom att vrida det moturs
2. Ta bort metallringen och rengör skyddsglaset
3. Byt ut lampan mot en passande lampa som tål upp till 300 °C
4. Sätt dit metallringen på skyddsglaset
5. Sätt tillbaka lampglaset

Anmärkningar om rengöring

 • Rengöring av utsidan

  Torka av framsidan med en mjuk trasa och diskmedel i varmt vatten. 

  Använd ett rengöringsmedel avsett för rengöring av metallytor.

 • Rengöring av insidan

  Rengör ugnen efter varje användningstillfälle. Fettansamling eller andra matrester kan leda till rökutveckling. Risken är högre för grillpannan.

  Ta bort envis smuts med speciell ugnsrengöring.

 • Rengöring av tillbehör

  Rengör alla ugnstillbehör efter varje användningstillfälle och låt dem torka. Använd en mjuk trasa med varmt vatten och diskmedel.

Upptäck våra rengöringstillbehör

 • Rengöringsset för ångugn

  Detta set är perfekt för din ångugn och innehåller Steam Care-avkalkaren och rengöringsmedlet Oven Care.

 • Rengöringsspray för ugn

  Oven Care - ett högkvalitativt rengöringsspray som enkelt löser upp fett och fastbrända matrester. Spraya helt enkelt på och torka av. Perfekt för att rengöra insidan av ugnen så att den ser ut som ny igen.

 • Underhållsset för kök

  En komplett underhållsset för ditt kök som inkluderar Steel Care för yttre rostfria ytor, Oven Care för rengöring av ugnen och Frigo Care för att neutralisera dofter i kylskåpet.

Betygsätt din ugn

Hjälp oss att förbättra våra produkter. Din åsikt bidrar till att vi ständigt förbättrar oss och hjälper även andra kunder i deras val av produkt.

Betygsätt denna manual

Hur enkelt gör denna digitala manual det för dig att förstå produkten och/eller komma igång att använda den? Vi strävar alltid efter att ge dig bättre service och uppskattar din feedback!