Make it Colourful

Vardagsmagi

Med kreativiteten som krydda förvandlar du vardagliga händelser till kära minnen. När man ser tillbaka är det ofta de små enkla sakerna i livet som blir till något stort och minnesvärt. Vi hjälper dig att sätta mer färg och magi på vardagen.

TwinTech

Reglerad luftfuktighet gör att livsmedlen håller sin fräschör, smak och konsistens längre

Lunch på burk

Glasburkar användes förr mest till förvaring av sylt, inlagda gurkor och andra typer av konserver, men nu har de fått en återkomst som eleganta varianter på lunchlådor. De är praktiska och snygga, lättare att diska rena än plastburkar och bättre för miljön. Deras tidlösa utseende får till och med en enkel sallad att se ut som ett konstverk när du tar fram den.

Regnbågsbagels

Sätt färg på frukosten med regnbågsbagels! Regnbågsbageln uppfanns i Brooklyn, New York. Den smakar precis som en vanlig bagel och kan därför kombineras med alla möjliga typer av pålägg. När man bakar bagels på traditionellt sätt kokar man dem i vatten först för att få rätt skorpa vid gräddningen, men med en ångugn slipper man det krångliga steget och får ändå en härlig skorpa.
Upptäck våra ångugnar

Oväntade smaker

Tänk på vad du kastar när du lagar mat. En del av det som man brukar tänka på som köksavfall smakar faktiskt underbart med rätt tillbehör. Försök använda hela produkten och bli en ”avfallsfri” kock! Det är inte bara miljövänligt, utan ger dig oväntade och spännande rätter att bjuda gästerna på.

 • 1
  Potatisskalschips

  Potatisskalen går ofta direkt i slaskhinken när man lagar potatis. Varför inte istället rosta dem i ugnen med lite olivolja och en nypa salt och servera som ett härligt, krispigt tilltugg innan middagen?

 • 2
  Pesto på rödbetsblast

  Rödbetsblast är mycket näringsrikt och en utmärkt källa till både vitamin A och K. Blanchera dem snabbt och kör dem i blender med basilika, en vitlöksklyfta, pinjenötter, olivolja och en nypa salt för att göra en mild, utsökt pesto.

 • 3
  Broccoliskaftsallad

  Spara broccoliskaften! Man kan verkligen inte säga att skaften är broccolins sämre hälft. Tvärtom är de lika näringsrika som buketterna. Skiva stjälkarna tunt med hjälp av grönsaksskalare och använd dem i en sallad med dina favoritingredienser.

Dela med dig av dina smakupplevelser!

Med vår planchagrill för induktionshällar är det bara fantasin som sätter gränserna och du kan låta gästerna servera sig själva av dina fantastiska rätter direkt från spisen för underbart avslappnade måltider.
Upptäck våra induktionshällar

Säsongsfärskt året om i frysen!

Bär och örter smakar allra bäst när de är i säsong och tack vare Electrolux frysskåp kan du förvara torghandeln hemma – året om! Bevara smaker och aromer genom att frysa in bär och örter i säsong för att sedan njuta av dem under resten av året. Du kan även använda en isbricka och frysa in örter som salvia, rosmarin, timjan och oregano i olivolja. Med dessa originella isbitar sätter du sedan underbar piff på allt du lagar!