Make it healthy

Enkelt, gott och nyttigt!

Maten har större betydelse för vår hälsa än vad många tror. Sund och nyttig kost behöver inte vara krångligt eller tråkigt, tvärtom är det både enkelt och njutbart. Genom att undvika hel- och halvfabrikat, och istället laga maten själv från grunden, tar du ett stort steg på vägen mot verkligt välbefinnande.


Juice är mer än bara
pressad frukt

Färskpressad juice på frukt och grönsaker är fullmatad med vitaminer, mineraler och antioxidanter, betydligt mer än de flesta livsmedel som du hittar i snabbköpet. Färskpressad juice är första steget i en sundare kosthållning, inte minst för den som normalt inte äter så mycket frukt och grönt. Det ger en perfekt start på dagen och är ett nyttigt mellanmål, även för kräsna barn!

PowerTilt-blendern

Tack vare PowerTilt-blenderns innovativa lutning av bägare och knivar bli resultat bästa tänkbara varje gång.


Nötsmör med PowerTilt-blendern

Nötsmör – underbart gott och näringsrikt

Nötsmör är mättande och en bra källa till protein som hjälper dig att hålla blodsockret stabilt. Du får mer energi och kan lättare hålla sötsuget i schack. Men det finns mer än bara jordnötssmör! Varför inte prova mandelsmör eller cashewnötssmör? Eller varför inte skapa en helt egen nötblandning och kanske smaksätta den med kanel eller andra kryddor? Gott på bröd och till frukt eller helt på egen hand!

PowerTilt-blendern

Den här blenderns unika lutning gör att ingredienserna inte värms upp, vilket är viktigt för till exempel nötter som innehåller oljor som är värmekänsliga.


Supergoda skålsmoothies

Skålsmoothies är precis vad det låter som – en smoothie i en skål. Kombinera smakerna du gillar i dina smoothies och kör dem i blendern. Toppa sedan med fruktbitar, müsli och nötter. Det är mer mättande än en vanlig smoothie och perfekt till frukost.
Upptäck våra blenders

Ånga bevarar näringsämnen

Grönsaker är en viktig källa till vitaminer och mineraler, men hur mycket av dessa nyttiga ämnen som bevaras beror på tillagningen. En tumregel är att minimera tillagningstid, temperatur och vätskemängd, och det är där ånga kommer in i bilden. Ångkokning bevarar inte bara grönsakernas näringsämnen väl, utan också deras färg, så att maten ser lika god ut som den smakar.

Ångugn med CombiSteam Pro

Ångkoka för att skydda och locka fram smaker och näringsämnen och bevara livsmedlens utseende.