Now You're Cooking

Härlig matinspiration

för varje måltid

Vi behöver alla lite ny inspiration då och då. Vare sig du förbereder en mysig söndagsfrukost eller en fest för dina vänner, kom ihåg att ha kul och njuta av matlagningen. Här hittar du filmer att laga mat till, nya receptidéer, food hacks och mycket mer. Now you're cooking!

Chiapudding med mandelsmör

Smartaste uppfinningen på frukostsidan sedan brödrosten måste ju bara vara chiapuddingen! Så enkel och snabb att göra, och nyttig dessutom. Tack vare den kan hungriga människor från hela världen få det bästa av två världar: sovmorgon (eftersom själva chiapuddingsfixet ofta äger rum kvällen innan) och känslan av lördagsfrukost på en vanlig trist tisdagsmorgon. Kan det bli bättre?

Expressionist stavmixer

Hacka mandlarna med hjälp en kraftfull mixer!

En stavmixer för mixning av ingredienser till mandelpannkakor

Mandelpannkakor med blåbärssås

Denna underbara blåbärssås är perfekt till pannkakor. Vår Expressionist stavmixer har speciella titaniumbelagda blad som gör mixningen enkel och snabb. Och med en kraftfull motor på 700W har du en läcker sås snabbare än du kan säga "pannkaka". Se det läckra receptet.

Hembakad svartkålspizza med pecorino-ost

Du vet när du lär dig något som bokstavligen förändrar allt? Håll dig i en stol eller ta tag i en vän. Det kommer att hända nu. I en nyligen genomförd undersökning fick vi lära oss att pizzor faktiskt föredrar att bli tillagade på baksidan av en stekpanna istället för i ugnen. Nu var det sagt. Det är inte bara vi människor som vill ha en jämn bränna..

Köksmaskin

En apparat med 10 hastigheter som klara det mesta i köket.

Expressionist köksmaskin

Rödbetsmuffins med gratinerad chèvre

Prova något nytt när du bakar dina matmuffins. Med en köksmaskin från Expressionist Collection kan du vispa ihop smeten på nolltid. Och med ett komplett utbud av tillbehör, är denna apparat den perfekta hjälpen för alla typer av påhitt i det experimentella hemmaköket. Se receptet och bli inspirerad av vad man kan hitta på med rödbetor!

Läcker blåbärssmoothie med avokado

Läcker blåbärssmoothie med avokado

Smoothies är ett klassiskt mellanmål som går att variera efter tycke och smak. Här har vi gjort en smarrig variant med nyttiga blåbär och krämig avokado som går snabbt att mixa ihop. Fyll på med härlig energi, vitaminer och antioxidanter – testa vårt bästa recept.

Nyttig smoothie med kokosvatten

Nyttig smoothie med kokosvatten

Den här smoothiefavoriten är lika nyttig som god. Kokosvatten har en frisk smak och innehåller mineraler och elektrolyter som bland annat hjälper till att återställa vätskebalansen i kroppen. 

Grön smoothie med spenat

Grön smoothie med spenat

Det finns många anledningar till att dricka en god, grön smoothie med spenat. Att blanda ned gröna blad i en smoothie är ett bra sätt att få i sig mer grönsaker och därmed tanka kroppen med vitaminer och näringsämnen. 

Proteinsmoothie med mango

Proteinsmoothie med mango

Fyll på med en solgul smoothie som smakar sommar! Proteinmjölk finns i mjölkdisken och är perfekt att blanda ned i smoothies som en mättande proteinboost, och genom att kombinera den med söt mango får du dessutom i dig massor av fiber och vitaminer.

Somrig jordgubbssmoothie

Somrig jordgubbssmoothie

Den här goda sommarsmoothien är en favorit hos både små och stora. Den tar bara några minuter att göra och är perfekt till mellanmål eller som en del av din frukost. Yoghurten i receptet ger en krämig konsistens och håller dig mätt länge.