Hemligheten bakom god smak

Laga din favoriträtt

men gör den ännu godare

Hemligheten bakom god smak ligger inte bara i ingredienserna, utan i verktygen du använder. Våra apparater levererar tekniken för professionella kockar hemma i ditt eget kök. Så du kan göra det till synes omöjliga, möjligt.

Laga det omöjliga

Fresh Färska laxfiléer med örter

Underbar lax

Hur får man laxen saftig med den rätta ytan? Man vill ju fortfarande att fisken ska smaka färskt och gott. Och den får absolut inte vara torr. Kombinationen av konsistens och smak är det absolut viktigaste. Hemligheten är att tillagningen sker med den perfekta värmen. Ta hjälp av en induktionshäll.

Electrolux Infinite Combi induktionshäll
Tillagad på en induktionshäll

Induktionens exakta temperaturkontroll hjälper dig att reglera värmen på nolltid.

Grönkålschips

Grönkålschips – ett nyttigare snacks

Äntligen kan man frossa utan dåligt samvete! Grönkålschips är snackset alla snackar om, och förutom att de är både krispiga och goda så är de även supernyttiga. Dessutom är det jättelätta att göra, och kan lätt varieras efter tycke och smak. Gör en stor laddning när du ändå håller på, vi lovar att de kommer gå åt.

Smoothie med grönkål, banan, äpple och citron

Smoothie med grönkål, banan, äpple och citron

Kickstarta morgonen med en uppfriskande grön smoothie. En garanterat bra start på dagen! Den ger massor med näring, ett enormt tillskott på vitaminer, mineraler, enzymer och antioxidanter samt minskar sötsuget.

Med våra grilltips kan du grilla kött så att det blir genomstekt och saftigt!

Grilltips – grilla kött och kyckling perfekt 

Med våra grilltips kan du grilla kött så att det blir saftigt och jämnt tillagat rakt igenom. Så lyckas du med kyckling och fläskfilé på grillen!

Varför är induktion så bra?

En induktionshäll är kraftfullare än andra hällar och värmer upp kastruller och stekpannor till exakt rätt temperatur på nolltid. Laxens yta blir perfekt nästan med en gång och filéerna blir saftiga och fina med underbar smak. Den exakta värmeregleringen gör att du kan hålla rätt temperatur på såsen utan att den bränner vid.

Grillad kyckling i en Electrolux ångugn

Fantastiskt god kyckling  

Om man vill tillaga en extra god grillad kyckling ska man använda sig av en speciell metod. En metod som ger saftigt smakrikt kött och krispig yta och dessutom bevarar vitaminer och andra näringsämnen. Tillaga i en ugn som kombinerar varmluft och ånga.

En saftig bit ångad kyckling
En Electrolux ångugn
Tillagad i ångugn

När du lagar mat i en ångugn blir köttet godare, brödet fluffigare och fisken saftigare.

Kyckling som grillats till perfektion i en ångugn

Varför är ånga så speciellt?

Ångugnar kombinerar varmluft med ånga, vilket hjälper dig att uppnå smaker och texturer utöver det vanliga. Ångan gör kycklingen saftig, medan värmen ger den en gyllenbrun och krispig yta. Dessutom är ångan skonsam och skyddar näringsämnen och vitaminer. Med den rätta ugnen är det enkelt att få god smak: tillför bara ånga.

En god och vacker hallonpaj
Steam Pro-ugn

Förhöj dina älskilingssmaker med hjälp av de mest avancerade ångfunktionerna

Steam Pro-ugnen

Enkelt att laga läckra maträtter

Både maträtter och läckra desserter, Steam Pro tar dina favoritrecept till nästa nivå. Med ugnens ångprogram tar du enkelt fram de bästa smakerna ur ingredienserna. Laga fantastisk mat för alla kring köksbordet med hjälp av vår bästa ugn.