MotionSense Robotdammsugare

Electrolux nya robotdammsugare

- Att städa ska vara enkelt

Städning ska inte göra dig trött - så varför göra det svårare än att trycka på en knapp? Med MotionSense robotdammsugare känns ditt hem alltid rent och välkomnande. Bäst-i-Test enligt Testfakta.

MotionSense robotdammsugare i ett vardagsrum

Utan ansträngning

MotionSense gör enastående rent och är anpassad såväl för ditt hem som din livsstil med sin revolutionerande form och extra stora borste.

SE MOTIONSENSE ROBOTDAMMSUGARE ERV5210TG

SE MOTIONSENSE ROBOTDAMMSUGARE ERV5100IW

MotionSense PowerBrush™
MotionSense™ Adaptive Technology

Optimerar navigeringen under och runt möbler

Når längre än andra

MotionSense gör det enkelt att hålla ditt hem i fint skick. Tack vare specialfunktionerna rengör den djupare och når längre än andra robotdammsugare.

Hörnet på en MotionSense dammsugare
1
Erövra hörnen

Känn dig trygg även när det gäller svåråtkomliga ställen - MotionSense rengör hörn upp till 80 % bättre än andra robotar.

Den extra stora borsten på en MotionSense dammsugare
2
Dammsug mer i ett svep

Tack vare den extra stora borsten och fläckrengöringsfunktionen klarar MotionSense mer under ett pass.

Batteriet på en MotionSense dammsugare
3
Längre batteritid

MotionSense har ett litium-TurboPower-batteri som gör att den kan dammsuga längre och laddar snabbare.


Electrolux MotionSense robotdammsugare

Utformad för perfekt rengöring

Det är inte svårt att få perfekt rengöring med den toppmoderna triangelformade MotionSense-dammsugaren. Den är snygg, når längre och rengör hörn och små utrymmen som andra robotar inte klarar av. Den gör ditt hem rent och fint så att du bara kan luta dig tillbaka och njuta.

SE MOTIONSENSE ROBOTDAMMSUGARE ERV5210TG

SE MOTIONSENSE ROBOTDAMMSUGARE ERV5100IW

Kraft du kan lita på

MotionSense är lika noggrann och effektiv som du själv när det gäller att klara av dammsugningen. Den extra stora sidoborsten PowerBrush™ är 16 % större än vanliga borstar vilket gör att den når bättre in i hörnen, längs väggarna och på svåråtkomliga ställen.

MotionSense virtuell barriär

Kontrollera rengöringen

Med MotionSense virtuella barriärer kan du kontrollera var din robotdammsugare rengör - och var den inte rengör. Oavsett om du vill att den ska rengöra snabbt på ett specifikt område eller hindra den från att köra in i leksaker på golvet, skickar de virtuella barriärerna signaler så att den dammsuger precis där du vill.

Rengör där andra inte kommer åt

Du behöver inte oroa dig för trappor eller andra saker som kommer i vägen. MotionSense kan klättra över trösklar eller tjocka mattor där andra robotdammsugare fastnar. Rädd för att den ska trilla ner för trappan? Den har en inbyggd trappsensor som hindrar den från att välta eller trilla ner.