UltraPower

Unleash the Power

Mindre dammsugning, mer körglädje. 

Ultrapower

Med UltraPower glömmer du att du städar. Det är mer som att du vridit om nyckeln, tryckt ner gaspedalen och lämnat garageuppfarten bakom dig. UltraPower – en kraftfull sladdlös dammsugare från Electrolux. Inte undra på att 100% av Smartsons testpiloter rekommenderar UltraPower ZB5022 efter att ha testat den! 

 

 

 

 

Litium TurboPower-batteri

Litium TurboPower-batteri

Med det högpresterande Litium TurboPower-batteriet förväxlar du nästan dess 25,2 volt för hästkrafter. Det kraftfulla löstagbara batteriet räcker till dubbelt så många turer som ett nickelbatteri och är dessutom lättare. Det går snabbt att ladda och kan användas i upp till 60 minuter innan det kommer signalera att det måste laddas igen.

PerformancePro™-munstycket

PerformancePro™-munstycket

Den starka motorfläkten tillsammans med det strömlinjeformade PerformancePro™-munstycket ger ett utomordentligt städresultat på det hårdaste golv såväl som på den mjukaste matta. Den extra långa batteritiden gör det möjligt att köra igenom hela hemmet på bara en enda laddning.

BrushRollClean™

BrushRollClean™

Med BrushRollClean™ behöver du bara tänka på vart du vill att din dammsugare ska ta dig, inte hur du ska göra rent den från hår och fibrer. Genom att trycka ner pedalen rengör den enkelt och effektivt munstycket så du slipper.

180° EasySteer™

180° EasySteer™

Låt städningen kännas mer som sportbilskörning än dammsugning. Med 180° EasySteer™, ergonomisk design, förbättrat munstycke och stora bakhjul rör sig och svänger din UltraPower enkelt på alla typer av golv. Med tre effektlägen kan du anpassa din dammsugning till ditt hems alla sorters underlag.

DustSpotter™ LED-lampor

DustSpotter™ LED-lampor

Med LED-lamporna på munstycket blir dammsugning med UltraPower lite mer som att köra på en motorväg nattetid. Med lyktor som lyser upp kan du vara säker på att inget damm kan bli kvar under möbler och andra mörka utrymmen där hemma.