Game over för
vardagssmutsen

Utsätts ditt hem för dagliga attacker av återkommande smuts? Slå tillbaka med nya Ergorapido. Smidig 2-i-1-funktionalitet och manövreringsförmåga så att du kan besegra vardagssmutsen var den än dyker upp.

Vi presenterar BRUSHROLLCLEAN™-TEKNOLOGIN

Vi vet alla hur irriterande det är när hår och fibrer fastnar i borstrullen. De försämrar rengöringsförmågan och är krångliga att ta bort. Med vår nya patentsökta BRUSHROLLCLEAN™-teknologi är det bara att trampa med foten på pedalen så pressar en metallremsa de intrasslade håren och fibrerna mot den snurrande borstrullen. Detta delar snabbt upp dem i småbitar som sugs in i dammbehållaren.

Läs om uppfinningen

Några sekunder från ett renare hem

Vi vill alla lägga mindre tid på hushållssysslor, och sladdlös rengöring handlar om att det ska vara lätt att använda, komma åt och dessutom effektivitet. Ergorapido® 2in1:s prisbelönta, funktionella design gör den snygg nog att ha nära till hands och redo att använda så att du aldrig är mer än några sekunder från ett renare hem. Perfekt i kampen mot vardagens smutsinvasioner!

2 i 1 passar ditt sätt att städa

Med Ergorapido® 2in1 kan du enkelt städa upp smulor som invaderar under bordet och sedan ta loss handenheten för att bekämpa dem som samlat sig på bordet. Den är även lättviktig och lätt att bära. När du ställer tillbaka Ergorapido® 2in1 i laddningsstället efter ditt segertåg mot smutsen börjar den automatiskt att ladda så att du alltid står beredd inför nästa sammandrabbning.

Största serien någonsin

Nu finns det en Ergorapido® 2in1 för varje behov. Den är tillgänglig i 12-voltsmodeller med eller utan BRUSHROLLCLEAN™-teknologi samt BRUSHROLLCLEAN™-utrustade modeller med 18-volts litium-jon-batteri med upp till 35 minuters användningstid.

Full produktspecifikation

 

 • /player/xml/global/
  /player/xml/en/
  /Global-pages/Promotional-pages/Cordless-Freedom/Module-31/Video/?mode=xml
  640
  520
  sv
  /Global/Campaigns/BRC/ELUX-Ergorapido%20BRC%20Feature%20Animation.flv
   

Reklamfilm

 

 • /player/xml/global/
  /player/xml/en/
  /Global-pages/Promotional-pages/Cordless-Freedom/Module-5/Video/?mode=xml
  680
  480
  sv
  /Global/Campaigns/BRC/ELX_M003840_ORIGINAL.flv
   
 
 
Stäng
 
Skicka till en vän

Skicka till fler vänner

Förhandsgranska e-postmeddelandet Hej, jag tänkte att du kanske kunde vara intresserad av detta

Stäng