Inspirerad av professionella kockar. Utvecklad för dig.

Professionella kockar över hela världen litar till våra ugnar, hällar, diskmaskiner och små hushållsapparater när de skapar minnesvärda måltider åt sina kunder. Stavmixern ULTRAMIX/PRO från Electrolux är framtagen baserad på vår erfarenhet i proffskök och hjälper dig laga måltider som är lika minnesvärda åt familj och vänner.

Jämnare smoothies, perfekta puréer

Bordet är dukat, silvret polerat, gästerna har satt sig – och med ULTRAMIX/PRO kan du vara säker på att inga klumpar finns i soppan. Precis som proffsmaskinerna har ULTRAMIX/PRO tre veloutéblad som tar bort klumpar och skapar precis den där rätta sammetslika konsistensen på soppor, såser, smoothies, puréer, majonnäs och annat.

                         

 

Professionell XL-fot

 

Den 25 cm långa mixerstaven och klockans form har utformats så att du kan använda ULTRAMIX/PRO direkt i pannor och skålar, precis som proffsen gör. Och precis som klockan i vår professionella mixer förhindrar den öppna formen att mat fastnar under bladen. Den reptåliga och stänkskyddade designen tar hand om dina skålar och pannor och håller köket rent.

          

 

 

Virveleffekt

 

De tredubbla veloutéknivarna skapar tillsammans med klockformen en virvel, som suger in maten i knivarna och gör blandningen slät. Med en motor på 700 watt med turbofunktion ger ULTRAMIX/PRO all kraft som du behöver för att hacka frukter och nötter – och till och med is och andra hårda ingredienser.

 

Extra lång räckvidd

När du arbetar med flera saker i köket samtidigt är det behändigt om alla verktyg du behöver finns framme inom räckhåll – inte längst bak i ett skåp. ULTRAMIX/PRO levereras med ett väggfäste och en extra lång sladd på 2 meter, så att du kan nå kastruller nästan var som helst i köket. Och det värmeisolerade mjuka handtaget är ergonomiskt utformat så att det ligger bekvämt i handen.

    

Vispa och hacka

 

Modellen ESTM6400 har en avancerad dubbelvisptillsats som används av proffsen. Den drar in mer luft i blandningen och gör den oförglömligt lätt. Den har också en hackare på 1 liter för is, nötter, örter och annat. Nu kan du till och med hacka lök utan tårar.

 
 
Stäng
 
Skicka till en vän

Skicka till fler vänner

Förhandsgranska e-postmeddelandet Hej, jag tänkte att du kanske kunde vara intresserad av detta

Stäng