Om Electrolux

Om Electrolux

For better living. Designed in Sweden.

Med roten i våra svenska värderingar och ett hållbart förhållande till naturen, designar vi med ett tydligt syfte. Vi gör allt vi kan för att vårda vår planet för framtida generationer. Vi skapar inte bara smakupplevelser, tar hand om kläder och upprätthåller ett bekvämt hem. Vi hjälper också människor att leva bättre så att de kan utforska mer.

100 år av bättre leverne

Electrolux har varit med och bidragit till ett bättre leverne i 100 år. Vi är stolta över vad vi har åstadkommit, men nöjer oss inte med det. Se våra nuvarande och framtida åtaganden inom vårt program "Shape Living for the Better".

Shape Living for the Better

Vår syn på hållbarhet är integrerat i vårt företags mål "Shape Living for the Better". Vi vill åstadkomma en förändring till det bättre, genom att vara det bästa vitvaruföretaget i världen, något som ger en positiv förändring i människors vardagsliv och för vår planet.

Professionell expertis

Våra 100 år av erfarenhet och ett rikt arv som uppfyller de höga kraven hos professionella kockar har gett oss en expertis som vi bygger in i våra köksprodukter, så att du kan få ut mesta möjliga av ditt kök hemma.

Svenska värderingar

Grundat i Sverige 1919 där vi tror att erfarenheterna formas efter vårt sätt att leva. Med roten i våra svenska värderingar och ett hållbart förhållande till naturen, designar vi med ett tydligt syfte. Det här gäller allt vi gör. Från att ta hand om dina kläder så att de ser nya ut och varar längre, eller utformningen av nya kök som fokuserar på smakens glädje till att förbättra välbefinnandet i ditt hem.