Köksassistent och matberedare

Köksassistent, matberedare, köksmaskin, hushållsassistent eller degmaskin - kärt barn har många namn. Våra mångsidiga hushållsmaskiner hjälper dig med allt från bakning till matlagning. Upptäck vårt utbud redan idag!

Bäst i test enligt Pricerunner

Våra klassiska assistenter E7KM1-4PB, EKM5540 och EKM5570 har vunnit bäst i test! Pricerunner beskriver designen som retrosnygg och motorn som kraftfull. I deras test enas man om att produkterna har många användbara tillbehör (från ballongvisp till jäslock), plus smidiga stänkskydd som håller tätt.

Testpanelen slår fast att det här är ett bra köp för vardagsbakning – särskilt för en normalstor familj.

Köksassistenten - bäst på bakning

En köksassistent är huvudsakligen framtagen för att hjälpa till vid bakning, men kan kompletteras med köttkvarn, korvhorn, pastamaskin och rivtillsats. I regel har en köksassistent en stor blandarskål vilket är viktigt när man ska baka.

Skillnaden mellan "köksassistent" och "köksmaskin"

En köksmaskin är framtagen för att bearbeta matvaror. Ordet "köksmaskin" är därför samlingsnamnet för apparater med den funktionen, exempelvis matberedare och köksassistenter. Det finns skillnader i funktionalitet maskinerna emellan, så låt dina matlagningsrutiner, inte namnet, styra ditt val.

Upptäck mer från Electrolux