Electrolux Senaste nytt

Upptäck Electrolux Senaste nytt

Vi lanserade världens första robotdammsugare och nu är det återigen dags - upptäck PUREi9 Robotdammsugare! Läs mer om våra smarta innovationer för hemmet.

Bäst i test-logga

Electrolux Assistent Bäst i test

Electrolux Assistent i 4000-serien har vunnit utmärkelsen Bäst-i-test. Läs mer om testresultatet här

Ergorapido och UltraPower

Ergorapido och UltraPower

Skaftdammsugare är de enklaste dammsugarna att använda vilket ger dig tid över att umgås med familj och vänner. Sladdlös, elegant med snygg design - kan de placeras överallt och alltid vara redo att användas.

PUREi9 Robotdammsugare

PUREi9 robotdammsugare

Visst är det skönt att öppna ytterdörren och kliva in i ett renstädat hem? Med våra nya PUREi9 robotdammsugare kan du det. Teknologin är så avancerad att du kan starta och köra dammsugaren även när du inte är hemma.

ComfortLift

Diskmaskinen med ComfortLift är den första i sitt slag där det är bekvämt och lätt att komma åt disken. Den unika och innovativa lyftmekanismen gör att den nedre korgen kan lyftas upp och det är lätt att både ställa in och plocka ur disk. Upptäck den smidiga lyftfunktionen med korgar i tre nivåer hos denna innovativa diskmaskin med ComfortLift.

Electrolux MotionSense robotdammsugare

MotionSense
- Att städa ska vara enkelt

Städning ska inte göra dig trött - så varför göra det svårare än att trycka på en knapp? Med MotionSense robotdammsugare ERV5210TG känns ditt hem alltid rent och välkomnande. Bäst-i-Test enligt Testfakta.

Electrolux induktionshäll

Upptäck hemligheten med induktion

Tillagning med induktion skapar läckra rätter på mindre tid. Det är ett snabbare, säkrare och effektivare sätt att laga mat på.

Electrolux Masterpiece Collection

Electrolux Masterpiece Collection

Upptäck våra fräscha smoothierecept och skapa dina egna mästerverk med Electrolux Masterpiece Collection. Laga en grön smoothie med spenat, en proteinsmoothie med mango, eller varför inte en läcker blåbärssmoothie med avokado?