Electrolux senaste nytt

Upptäck Electrolux 

Vi lanserade världens första robotdammsugare och nu är det återigen dags - upptäck robotdammsugaren PURE i9.2! Läs mer om våra smarta innovationer för hemmet.

En tvättmaskin med automatisk dosering

Rätt mängd tvättmedel? Låt AutoDose bestämma

Det är inte alltid lätt att veta hur mycket tvättmedel som ska gå in i varje tvätt. Men med AutoDose behöver du inte tänka på det. Den levererar exakt mängd för varje tvätt och skyddar dina kläder från tidigt slitage som orsakas av överdosering.

Hyr den bästa robotdammsugaren på marknaden!

Vår robotdammsugare är den bästa på marknaden enligt M3. Fler än 1500 hushåll hyr den redan och städar sina hem via appen.

Den är smart, den ser, den anpassar sig och städer med precision. Du får fri frakt, gratis service-kit, full garanti – och rent när du kommer hem. Från 79 kr/månad.

Ultrasonic fläckborttagningspenna

Tuff mot fläckar, skonsam mot kläder

Vår Ultrasonic fläckborttagningspenna tar hand om alla fläckar – från spillt kaffe till kletigt läppstift. Kombinationen av vatten och tvättmedel tillsammans med ultraljudsteknik gör att förbehandlade kläder alltid uppnår bästa, fläckfria resultat med tvättprogrammen.

Dammsugare Pure Q9

Vinnare av iF Design Award 2020: Våra dammsugare Pure Q9 och Pure D8.2

Den sladdlösa skaftdammsugaren Pure Q9 är vår snyggaste och tystaste dammsugare någonsin. Vår Pure D8.2 är designad för effektiv städning, smart teknik och tyst dammsugning. Båda vann den prestigefyllda iF Design Award 2020.

Upptäck Pure Q9

Upptäck Pure D8.2

PUREi9 Robotdammsugare

Den nya robotdammsugaren Pure i9.2

Denna triangelformade robotdammsugare har 3D-syn för att upptäcka, nå och städa rent i hela ditt hem. Med överlägsen rengöringsprestanda memorerar Pure i9.2 hur ditt hem ser ut och kan styras via Pure i9-appen. Den ser, passar in och städar med precision.

Bästa robotdammsugaren enligt M3! Läs mer här.

Luftrenaren Pure A9 i ett barnrum

Luftrenare Pure A9

Andas in och andas ut. Vår nya luftrenare i Pure A9-serien reagerar på förändringar i luftkvaliteten och anpassar luftflödet. Ren luft cirkulerar naturligt i en behaglig spiralrörelse och når ut i hela rummet. Luftrenaren kan styras med en app och anpassas med det filter som lämpar sig bäst efter ditt behov — exempelvis mot pollen, damm eller husdjursodör. Pure A9 är även testad och rekommenderad av Asthma Allergy Nordic

Pure F9 skaftdammsugare och M3 logga

Prisvinnande resultat

Pure F9 har blivit prisad till Bäst i Test av M3 (2018) och blir med motiveringen ”Sett ur praktisk synvinkel är Pure F9 något av en dröm att använda” en testvinnare av sladdlösa dammsugare.

Explore 7 Blender på bordet

Ett nytt sätt att mixa

Med en Explore 7 Blender får du ut det mesta av varje ingrediens. Upptäck det nya sättet att mixa ‒ bara en knapptryckning bort.