Electrolux Senaste nytt

Upptäck Electrolux 

Vi lanserade världens första robotdammsugare och nu är det återigen dags - upptäck robotdammsugaren PURE i9! Läs mer om våra smarta innovationer för hemmet.

Robotdammsugare Pure i9 från Electrolux

Hyr robotdammsugare i världsklass

Nyfiken på robotdammsugare? Hyr hem vår prisbelönta Pure i9 från 79 kr per månad*. Du kan städa varifrån du än befinner dig med hjälp av appen. All service och underhåll ingår under hela hyrperioden — nya borstar kommer med posten och om din Pure i9 skulle gå sönder ordnar vi det. Vi städar åt dig så att du får tid till annat.

Pure F9 skaftdammsugare och M3 logga

Prisvinnande resultat

Pure F9 har blivit prisad till Bäst i Test av M3 (2018) och blir med motiveringen ”Sett ur praktisk synvinkel är Pure F9 något av en dröm att använda” en testvinnare av sladdlösa dammsugare.

Explore 7 Blender på bordet

Ett nytt sätt att mixa

Med en Explore 7 Blender får du ut det mesta av varje ingrediens. Upptäck det nya sättet att mixa ‒ bara en knapptryckning bort.

Dammsugaren Pure D9

You lead, it follows.

Nya Pure D9 följer dig smidigt tack vare extra stora hjul och munstycke med kullagerhjul. PureFlow-systemet, som arbetar i det dolda, ger dig kompromisslös rengöring.

Well S7

Kristallklart — utan ränder eller spill

Njut av ett rent hem och kristallklara fönster med den nya fönstertvätten från Electrolux. Med Well S7 behöver du aldrig mer oroa dig för ränder och spill.

PUREi9 Robotdammsugare

Robotdammsugaren Pure i9 bäst i test

Visst är det skönt att kliva in i ett nystädat hem? Med vår nya Pure i9 kan du det. Teknologin är så avancerad att du kan starta dammsugaren även när du inte är hemma. ​Produkten har ​utsetts till bäst i test av ​​M3 ​(2017) ​och ​senast av​ Aftonbladet​ (2018). Enligt Aftonbladet är Purei9 "utan tvekan den bästa robotdammsugaren just nu".

Bäst i test

Electrolux Assistent bäst i test

Electrolux Assistent i 4000-serien har vunnit utmärkelsen Bäst-i-Test. Läs mer om testresultatet här.

Ergorapido och UltraPower

Ergorapido och UltraPower

Skaftdammsugare är de enklaste dammsugarna att använda vilket ger dig tid över att umgås med familj och vänner. Sladdlös, elegant med snygg design - kan de placeras överallt och alltid vara redo att användas.

ComfortLift

Diskmaskinen med ComfortLift är den första i sitt slag där det är bekvämt och lätt att komma åt disken. Den unika och innovativa lyftmekanismen gör att den nedre korgen kan lyftas upp och det är lätt att både ställa in och plocka ur disk. Upptäck den smidiga lyftfunktionen med korgar i tre nivåer hos denna innovativa diskmaskin med ComfortLift.

Electrolux induktionshäll

Upptäck hemligheten med induktion

Tillagning med induktion skapar läckra rätter på mindre tid. Det är ett snabbare, säkrare och effektivare sätt att laga mat på.