Senaste nytt från Electrolux

Senaste nytt från Electrolux

Upptäck Electrolux 

Vi utvecklar löpande spännande produktnyheter för att underlätta din vardag. Här kan du hålla dig uppdaterad på allt det nya inom alla produktkategorier, priser och utmärkelser - så du enkelt kan hitta produkter som passar dig.

Den prisbelönta luftrenaren

Well A7 är en av marknadens tystaste luftrenare* och har tilldelats utmärkelserna Red Dot Design Award och iF Design Award 2021. 

* Well A7 med Breeze-filter är godkänd av Nordiska Astma & Allergi förbundet.

Dammsugare med prisbelönt design

Electrolux skaftdammsugare vinner Red Dot Award

Våra sladdlösa dammsugare i modellerna Well Q6/Q7/Q8 har tilldelats Red Dot Award 2021 för sin fantastiska produktdesign. Utmärkelsen är en av de mest prestigefyllda inom just design och formgivning.

De här dammsugarna är särskilt bra på att komma åt otillgängliga eller högt belägna ytor. Dessutom finns en handhållen enhet som förenklar städningen ytterligare.

Dammsugaren Well Q8 fångar damm i ett svep

NYA Well Q8 - Vår mest flexibla dammsugare någonsin

Med den ergonomisk designade Well Q8-dammsugare kommer du enkelt åt även svårtåtkomliga områderna. Dammsugaren avlägsnar såväl stora partiklar som 99,99% fint damm med sin 5-stegs filtrering. Det är snabb och enkel städning som du alltid har nära till hands.

Hyr en robotdammsugare i världsklass!

Över 3000 hushåll hyr den redan idag.

Från 79 kr/månad.

• Service-kit ingår
• Full garanti
• Överlägsen städning
• Fri frakt

Luftrenaren Pure A9 i ett barnrum

Luftrenare Pure A9

Andas in och andas ut. Vår nya luftrenare i Pure A9-serien reagerar på förändringar i luftkvaliteten och anpassar luftflödet. Ren luft cirkulerar naturligt i en behaglig spiralrörelse och når ut i hela rummet. Luftrenaren kan styras med en app och anpassas med det filter som lämpar sig bäst efter ditt behov — exempelvis mot pollen, damm eller husdjursodör. Pure A9 är även testad och rekommenderad av Asthma Allergy Nordic

En tvättmaskin med automatisk dosering

Rätt mängd tvättmedel? Låt AutoDose bestämma

Det är inte alltid lätt att veta hur mycket tvättmedel som ska gå in i varje tvätt. Men med AutoDose behöver du inte tänka på det. Den levererar exakt mängd för varje tvätt och skyddar dina kläder från tidigt slitage som orsakas av överdosering.

Ultrasonic fläckborttagningspenna

Tuff mot fläckar, skonsam mot kläder

Vår Ultrasonic fläckborttagningspenna tar hand om alla fläckar – från spillt kaffe till kletigt läppstift. Kombinationen av vatten och tvättmedel tillsammans med ultraljudsteknik gör att förbehandlade kläder alltid uppnår bästa, fläckfria resultat med tvättprogrammen.

Robotdammsugare Pure i9.2 i vardagsrum

Den nya robotdammsugaren Pure i9.2

Denna triangelformade robotdammsugare har 3D-syn för att upptäcka, nå och städa rent i hela ditt hem. Med överlägsen rengöringsprestanda memorerar Pure i9.2 hur ditt hem ser ut och kan styras via Wellbeing-appen. Den ser, passar in och städar med precision.

Bästa robotdammsugaren enligt M3! Läs mer här.

Explore 7 Blender på bordet

Ett nytt sätt att mixa

Med en Explore 7 Blender får du ut det mesta av varje ingrediens. Upptäck det nya sättet att mixa ‒ bara en knapptryckning bort.