Electrolux senaste nytt

Upptäck Electrolux 

Vi lanserade världens första robotdammsugare och nu är det återigen dags - upptäck robotdammsugaren PURE i9! Läs mer om våra smarta innovationer för hemmet.

Dammsugare Pure Q9

Dammsugare Pure Q9 — Grab. Go. Job done

Den sladdlösa skaftdammsugaren Pure Q9 är vår snyggaste och tystaste dammsugare någonsin. Njut av full kraft under hela städningen även när dammsugarpåsen fylls på. Fantastisk dammupptagning och nära dubbelt så lång drifttid jämfört med marknadsledande konkurrenter.

En tvättmaskin med automatisk dosering

Rätt mängd tvättmedel? Låt AutoDose bestämma

Det är inte alltid lätt att veta hur mycket tvättmedel som ska gå in i varje tvätt. Men med AutoDose behöver du inte tänka på det. Den levererar exakt mängd för varje tvätt och skyddar dina kläder från tidigt slitage som orsakas av överdosering.

Luftrenaren Pure A9 i ett barnrum

Luftrenare Pure A9

Andas in och andas ut. Vår nya luftrenare i Pure A9-serien reagerar på förändringar i luftkvaliteten och anpassar luftflödet. Ren luft cirkulerar naturligt i en behaglig spiralrörelse och når ut i hela rummet. Luftrenaren kan styras med en app och anpassas med det filter som lämpar sig bäst efter ditt behov — exempelvis mot pollen, damm eller husdjursodör. Pure A9 är även testad och rekommenderad av Asthma Allergy Nordic

iF Design Award-logo

Pure F9 dammsugare prisad med iF Design Award 2019

iF DESIGN AWARD är en av de mest prestigefyllda designpriserna i världen. Den är ett bevis på exceptionell design. Sladdlösa och innovativa dammsugaren Pure F9 från Electrolux fick denna utmärkelse under 2019.

Robotdammsugare Pure i9 från Electrolux

Abonnera robotdammsugare i världsklass

Du kan nu abonnera vår prisbelönta robotdammsugare Pure i9 utan startavgift. Service och underhåll ingår. Lämna tillbaka roboten när du känner för det. Från 79kr i månaden.

Pure F9 skaftdammsugare och M3 logga

Prisvinnande resultat

Pure F9 har blivit prisad till Bäst i Test av M3 (2018) och blir med motiveringen ”Sett ur praktisk synvinkel är Pure F9 något av en dröm att använda” en testvinnare av sladdlösa dammsugare.

Explore 7 Blender på bordet

Ett nytt sätt att mixa

Med en Explore 7 Blender får du ut det mesta av varje ingrediens. Upptäck det nya sättet att mixa ‒ bara en knapptryckning bort.

Dammsugaren Pure D9

You lead, it follows.

Nya Pure D9 följer dig smidigt tack vare extra stora hjul och munstycke med kullagerhjul. PureFlow-systemet, som arbetar i det dolda, ger dig kompromisslös rengöring.

Well S7

Kristallklart — utan ränder eller spill

Njut av ett rent hem och kristallklara fönster med den nya fönstertvätten från Electrolux. Med Well S7 behöver du aldrig mer oroa dig för ränder och spill.

PUREi9 Robotdammsugare

Robotdammsugaren Pure i9 bäst i test

Visst är det skönt att kliva in i ett nystädat hem? Med vår nya Pure i9 kan du det. Teknologin är så avancerad att du kan starta dammsugaren även när du inte är hemma. ​Produkten har ​utsetts till bäst i test av ​​M3 ​(2017) ​och ​senast av​ Aftonbladet​ (2018). Enligt Aftonbladet är Purei9 "utan tvekan den bästa robotdammsugaren just nu".