Kombinerad tvättmaskin med torktumlare

Våra kombinerade tvättmaskiner med torktumlare sparar tid, energi och utrymme utan kompromisser. Samtidigt som dina plagg håller längre. Välj bara tvätt, bara tork eller både och. Tvätt och tork så skonsam och smart att även dina finaste ulltröjor tål det. Att ta hand om tvätten är inga problem med en kombimaskin från Electrolux.

Läs mer

Vår bästa och mest effektiva tvätt-tork

Electrolux kombinerade tvätt och tork i EcoLine-sortimentet är våra mest energieffektiva produkter. När du ska tvätta, välj de bästa energimärkningarna med alternativ mellan A, A+10% och A+20%. Vår värmepumpsteknik minskar energianvändningen med 55% samtidigt som den torkar även dina mest ömtåliga plagg.*

Tvätta, torka, spara. Allt i ett.

Med Electrolux kombinerade tvättmaskiner och torktumlare kan du spara upp till 96% vatten genom att använda ånga*, få rena kläder vid 30 °C* och använda upp till 55% mindre energi medan du torkar med värmepumpsteknik.* Spara resurser, hjälp dina kläder att hålla längre och minska klimatpåverkan.

(1) ansvarsfriskrivning Ånga *Internt test med 1 kg tvätt på Ångprogrammet jämfört med finprogrammet.
(2) ansvarsfriskrivning ”PowerClean 59 min fläckborttagning Externt test av PowerClean 59 min 30 °C-program med 5 kg tvätt visar 100% fläckborttagning av 59 vanliga hushållsfläckar.”

*Baserat på interna tester som jämför en tvätt-tork med värmepumpsteknik med en traditionell kondenstvätt-tork gällande energiförbrukning under torkfasen med ett fullt Eco 40-60-program vid maximal belastning (6 kg IEC-bomull). **Tillgängliga funktioner beroende på produktserie

 • Glasbehållare mot grön bakgrund
  Fräscha kläder med 96% mindre vatten*

  Med SteamCare-systemet kan du fräscha upp dina kläder när de inte behöver tvättas i en hel tvättcykel och använda 96% mindre vatten* jämfört med ett komplett tvättprogram.

  *Interna tester med 1 kg tvätt på Steam-programmet jämfört med finprogrammet.

 • Två vikta högar med kläder
  Tvätta effektivt vid 30 ºC och spara 30% energi*

  Med UltraCare-systemet blandas tvättmedel och sköljmedel helt i vattnet innan de når tvätten. Detta säkerställer att dina kläder håller sin kvalitet längre, ser ut och känns som nya, tvätt efter tvätt.

  *UltraWash-programmet tvättar rent redan vid 30°C och sparar mer än 30% energi jämfört med ett 40°C bomullsprogram.

 • Vitvaror i hemmamiljö
  Skonsam torkning med upp till 55% energibesparing*

  Nu kan du känna dig trygg med att tvätta och torka dina favoritkläder oavsett material, även siden och dun.

  *Baserat på interna tester som jämför en tvätt-tork med värmepumpsteknik med en traditionell kondenstvätt-tork gällande energiförbrukning under torkfasen med ett fullt Eco 40-60-program vid maximal belastning (6 kg IEC-bomull).

VÅR SMARTASTE LÖSNING

900 DelicateCare

Washer Dryer 900 tvättar och torkar alla dina favoritplagg, även de i silke och dun. DelicateCare-systemet med värmepump kombinerar låg temperatur med anpassade trumrörelser baserat på materialet. Dina sidenplagg blir upp till 50 procent mindre skrynkliga.

VÅR POPULÄRASTE PRODUKT

700 DualCare

DualCare-systemet tvättar och torkar kläderna i en följd - i ett och samma program. Systemet känner av mängden tvätt och anpassar temperatur och trumrörelser efter tvättprogrammet du väljer. Kläderna ser ut och känns som nya längre.

Vårt Sortiment

Rätt klädvård i varje program med anpassad temperatur och trumrörelse
 • SensiCare System
 • SteamCare System m FreshScent
 • DualCare System
 • Connectivity*
 • DelicateCare System
Tvätt- och sköljmedel blandas för snabbare och effektivare rengöring samtidigt som fibrerna skyddas.
 • SensiCare System
 • SteamCare System m FreshScent
 • DualCare System
 • UltraCare System
Systemet känner av mängden tvätt och anpassar temperatur och trumrörelser efter program
 • SensiCare System
 • SteamCare System m FreshScent
 • DualCare System

*Endast tillgängligt på utvalda produkter

Make it Last

Hur vi vårdar våra kläder har stor inverkan på vår miljö och att minska klädsvinnet är något vi kan göra här och nu. Med Electrolux PerfectCare håller dina kläder längre – för en mer hållbar framtid.

Ny energimärkning

Den gamla energimärkningsnormen D-A+++ har fasats ut av Europeiska kommissionen. Den är ersatt med den förenklade graderingen A-G och med nya prestandamått. Produkterna placeras nu på den nya energiskalan för att du enklare ska göra väl avvägda val.

Smart klädvård

Med en app-styrd maskin behöver du inte googla för att veta hur kläderna ska tvättas och torkas. My Electrolux Care-appen rekommenderar det lämpligaste programmet för plaggen och skickar det direkt till maskinen.

Upptäck mer från Electrolux

 • Jackor på galge
  Tvätt och tork

  Vårda dina kläder med tvättmaskiner, torktumlare och andra klädvårdsprodukter.

 • Inbyggd tvätt-tork i badrum
  Köpguide: Väj rätt tvätt-/torkmaskin

  Svårt att välja rätt kombinerad modell? Ingen fara, vi hjälper dig!

 • En man håller i en jacka som har maskintvättats
  Tvättmaskiner

  Upplev tvättresultat som aldrig förr med våra tvättmaskiner.