Känn dig trygg

Köp direkt från Electrolux Online

  • Lastbil

    Ingår - Hemleverans med inbärning av vitvaror för din bekvämlighet.*

  • Skiftnyckel

    Tillval - Installation av vitvaror vid samma tillfälle som leveransen.*

  • Lådor

    Tillval - Vi bortforslar dina gamla vitvaror för återvinning mot en kostnad på 299 SEK.*

 

*Gäller inte öar som inte är tillgängliga via biltransport, Trafikverkets gratisfärjor räknas som passabel väg. Installation av inbyggnadsprodukter med snickerilucka omfattas ej. Gäller inbyggda kylar, frysar och diskmaskiner.

5 års garanti

När du handlar på Electrolux.se får du 5 års garanti på alla vitvaror. Här kan du läsa mer om vad som omfattas av garantin och få svar på de vanligaste frågorna.

En trygg köpprocess

När du köper en produkt från Electrolux har du 30 dagars öppet köp och fri retur. Detta innebär att du kan ångra köpet inom 30 dagar från den dag du har mottagit varan förutsatt att varan är oanvänd och i sin originalförpackning.

> Läs mer om fullständiga köpvillkor

Leverans till dig

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att börja använda dina nya produkter du köpt från oss. Därför ingår alltid hemleverans med inbärning om du köpt en vitvara, samt leverans till postombud om du köpt mindre produkter från oss.*

*Gäller inte öar som inte är tillgängliga via biltransport, Trafikverkets gratisfärjor räknas som passabel väg.

> Läs mer om leveransvillkor

Installerat och klart

När vi levererat din nya vitvara ska du självklart kunna börja använda den direkt. Därför ingår alltid hemleverans. Vi har även tilläggstjänster i form av installation av din vitvara och bortforsling av din gamla produkt, allt för att förenkla ditt köp.*

Kom ihåg att boka tjänsten Installation, samt tjänsten Bortforsling av dina gamla vitvaror för återvinning i din beställning om dessa tjänster önskas.

*Gäller inte öar som inte är tillgängliga via biltransport, Trafikverkets gratisfärjor räknas som passabel väg. Installation av inbyggnadsprodukter med snickerilucka omfattas ej. Gäller inbyggda kylar, frysar och diskmaskiner.

> Läs våra installationsvillkor

Har du redan köpt en produkt? 

Ta reda på hur du får ut det mesta av ditt köp – vare sig du vill skriva en recension, undrar över våra köpvillkor, eller tänker registrera produkten. Här finns all information du behöver för att känna dig trygg efter att ha handlat hos oss.

Vi är här för dig

Vår duktiga support och kundservicepersonal är nära till hands. Vi kommer att göra vårt yttersta för att tillgodose dina behov och hjälpa dig när du behöver det. Du kan kontakta oss via chat eller telefon. 

Telefon: 0771-76 76 76 ​

Kundtjänst för köp gjorda på Electrolux.se

måndag-torsdag 09.00-16.00
fredag 09.30-16.00

Du kan läsa mer på vår supportsida här.

Kundtjänst för allmänna frågor och svar​

måndag-fredag 07.30-18.00​​