Smarta produkter

Uppkopplade produkter skapar nya, unika upplevelser. Du får utsökta recept och vägledning för att förfina din matlagningskonst och vi ger dig tips om klädvård så att dina kläder håller sig fräschare längre. Du får bättre kontroll – oavsett om du är hemma eller borta!

Händer i skål och Google Assistant på köksbänk

Ett hem med smarta anslutningar

Uppkopplade produkter gör dina vardagssysslor både enklare och bekvämare. Resultatet blir fräschare, renare och mer tilltalande. Electrolux samarbetar naturligtvis med stora företag som Google och Amazon för att garantera sömlösa anslutningsupplevelser.

Upptäck våra smarta produkter – för ett smartare hem utan ansträngning.

OPEN CONNECTIVITY FOUNDATION

Open Connectivity Foundation består av fler än 300 företag med det gemensamma syftet att garantera pålitlig sammankoppling av utrustning genom att skapa standarder, plattformar och implementationer med öppen källkod för anslutningar.

Matlagning

Få ut det mesta möjliga av dina produkter med My Electrolux-appen, du kan till exempel vidga dina kulinariska vyer med våra utsökta recept. I appen kan du även registrera din produkt, få tillgång till skräddarsydda tjänster, kontakta Electrolux, ladda ner produktmanualer och mycket annat.

Läs mer

Tvätt & Tork

Med My Electrolux Care-appen kan du hålla koll på dina tvätt-torkmaskiner från din smarttelefon. Du kan använda Skötselrådgivare-funktionen för att få experthjälp om hur du bäst tvättar dina kläder. Och med Mina favoriter kan favoritinställningar sparas för plagg du använder och tvättar ofta.

Läs mer

My Electrolux Kitchen

Få ut det mesta möjliga av dina produkter med appen My Electrolux Kitchen. Vidga dina kulinariska vyer med våra utsökta recept. I appen kan du även registrera din produkt, få tillgång till skräddarsydda tjänster, kontakta Electrolux, ladda ner produktmanualer och mycket annat.

Ladda ned appen My Electrolux Kitchen


The Innit App i fet textstil

Dirigera den perfekta måltiden

Det krävs mycket för att åstadkomma en perfekt måltid. Electrolux smarta produkter med Wi-Fi fungerar med appen Innit som hjälper till med förberedelser och förbättrar matlagningen: Från recept baserade på dina personliga favoriter till automatisk inställning av ugnen och stegvis vägledning under matlagningen. Innit är dynamisk. Vill du använda kycklingfiléerna innan de blir skämda? Funktioner såsom “byta ingrediens” tillåter att du byter ut en enstaka ingrediens och modifierar recept beroende på vad du har i kylskåpet just nu. Minska mängden överblivna matrester och öka de smaker du älskar!

Ladda ned appen Innit för guidad matlagning

"Vad får vi till middag?" Fråga inte!

Jobbet, familjen, skolan. Och tusentals andra saker som tar tiden i anspråk. Den mest frustrerande frågan kan ibland vara just: "Vad får vi till middag?" Men om du synkroniserar din ugn med appen Innit så har du en sak mindre att tänka på. Appen letar upp recept som passar din smak och den ugn du har. Recept som är anpassade till dig,  din livsstil och eventuella allergier.

Recept som är anpassade till din livsstil

Det finns oändligt med recept på nätet. Hur hittar man sina favoriter och de som är anpassade till sådant som allergier? Svaret är: vår app Innit. Innit vet vilka ingredienser den får använda (och behöver undvika). Och sedan föreslår den recept som tar hänsyn till dina favoriter och livsstil.

Laga enkelt utsökta måltider

Att laga utsökta måltider blev genast mycket enklare med Innit. Allt du behöver göra är att synkronisera ugnen med appen. Efter att du har valt ett recept skickar Innit de rätta inställningarna automatiskt till din ugn med Wi-Fi. Sedan skickar den aviseringar om hur matlagningen fortskrider, så du slipper hålla koll. Tillagar du flera rätter samtidigt? Inga problem. Innit hjälper dig att kolla tiden för alla rätter så att de alla serveras varma på ditt middagsbord.

 • Innit app - steg ett
  1

  Anslut din produkt

 • Innit app - steg två
  2

  Välj ett recept

 • Innit app - steg tre
  3

  Börja laga mat

Så att du alltid vet när maten är klar

Matlagning är ofta en gissningslek. Ger den föreslagna tillagningstiden och programmet de resultat som du förväntar dig? Genom att registrera din ugn i appen Innit behöver du inte längre fundera på vilket program du ska använda i ugnen. För varje recept vägleder appen dig till de rätta inställningarna. Den hjälper dig att laga goda måltider utan stress.

Timing betyder allt

Tillagning av fantastiska rätter. Det handlar om passion. Och omsorgsfulla förberedelser. Men timing är också viktigt. Appen Innit vägleder dig så att varje rätt är klar just i tid. Därför kan du servera alla rätterna varma. 

Mindre avfall, mer av dina favoritsmaker

Har du någonsin handlat mat och väl hemma upptäckt att du har glömt bort att köpa en ingrediens? Har du livsmedel i ditt kylskåp som du vill använda nu, men kan inte hitta det rätta receptet? Med appen Innit får du förslag på vad du kan göra med det du har tillgängligt. Vill du använda kycklingfiléerna innan de blir skämda? Inga problem. Innit modifierar recept baserat på vad du har hemma just nu. Minska mängden överblivna matrester!

En rätt på tallrik

Framtidens recept väntar på dig

Inspireras av våra egna lättföljda recept och få ut det mesta av dina ingredienser. Spännande smaker och enkla anvisningar - sätt igång och njut av god mat!  

Ladda ned appen Innit för guidad matlagning

Google Assistant

Kontrollera ugnen med din röst


En man som talar till Google Home

Ladda ned appen Google Home

Anslut ugnen till Google Home

 • Symbol för Google Home enhet
  1
  Konfigurera din Google Home-enhet

  Se till att din Google Home-enhet är ansluten och fungerar, om inte ska du följa anvisningarna som följde med Google Home-enheten. För ytterligare hjälp gå till www.google.com/home

 • Symbol för ugn och wifi
  2
  Anslut ugnen

  Se till att ugnen är ansluten till appen My Electrolux Kitchen, i annat fall ladda ned appen och följ anvisningarna! Anslut ugnen och Google Home-enheten till samma Wi-Fi-nät.

 • Symboler för inställningar i appen
  3
  Starta appen Google Home

  A. Lägg till (på startskärmen)
  B. Ställ in apparaten 
  C. Fungerar ihop med Google 
(är den redan inställd?)

 • Electrolux logotyp
  4
  Koppla upp dig mot ditt konto

  Välj Electrolux i listan och logga in på ditt Electrolux-konto (kontot för appen My Electrolux Kitchen).

Fjärrstyrning av ugnen

När ugnen är igång kan du alltid kontrollera den genom att använda Google Home. Om ugnen inte är igång måste du aktivera fjärrkontrollen på ugnen för att kunna starta ugnen med Google Home.

Aktivera fjärrkontrollen

Tryck på ikonen "Wi-Fi" på kontrollpanelen för att slå på fjärrkontrollen.

För din egen säkerhet och enligt EU-bestämmelserna

Fråga din assistent

Alla kommandon måste börja med "Okej Google" eller "Hej Google": 

 • Slå på ugnen
 • Stäng av ugnen
 • Starta ugnen
 • Stoppa ugnen
 • Ställ in ugnstemperaturen till 200 grader
 • Öka ugnstemperaturen med 10 grader
 • Minska ugnstemperaturen med 20 grader
 • Är ugnen påslagen?
 • Vad är ugnens temperatur?

Sätt ugnen på pizzafunktionen

Du är inte längre beroende av att ugnen väljer ungsfunktion för dig. 

Ugnsfunktionens namn / Alternativ

 • Pizza / Paj, Pizzafunktionen, Pizzainställningen, Pizzaprogrammet, Pajfunktionen, Pajinställningen
 • Varmluft / Varmluftsinställningen, Varmluftsprogrammet
 • Över och undervärme / Över undervärme
 • Varmluftsgrillning / Varmluftsgrillen
 • Undervärme / Undervärmen, Undervärmesprogrammet, Undervärmesfunktionen, Undre värmeelementet
 • Funktionen / Inställningen, Funktion, Läge, Läget, Programmet

Använd ett kommando åt gången!

Exempel på rätt kommandon: “Ok Google, starta ugnen” och sedan “Ok Google, ställ in temperaturen på 200 grader”.

Exempel på fel kommando: “OK Google, starta ugnen och ställ in temperaturen på 200 grader”.

Flera ugnar?

Om du har fler än en uppkopplad ugn måste du namnge dem och kalla dem "övre och nedre" eller "översta och nedersta" (det är valfritt), så att Google vet vilken ugn som ska startas. Det vill säga "... starta övre ugn" eller "... öka översta ugnens temperatur med 10 grader".

Om du har ugnarna i olika rum måste du också ange var ugnen du vill kontrollera är placerad. Det vill säga "... starta ugnen i köket" eller "... starta ugnen i källaren".

Ta bort din ugn från Google Home

Öppna Google Home-appen för att ta bort produkten från ditt Google-konto. Klicka på den enhet du vill ta bort. Klicka på "Ta bort tjänst" och följ instruktionerna på skärmen. När borttagningen är slutförd, klickar du på "Klar".

All ansluten apparatdata lagras i strikt överensstämmelse med Electrolux datasäkerhetspolicy.


My Electrolux Care App

Med My Electrolux Care-appen kan du hålla koll på dina produkter från din smarta telefon. Använd rådgivarfunktionen för att få experthjälp kring hur du bäst tvättar dina kläder. Spara dina favoritinställningar för plagg du använder ofta.

Ladda ned appen My Electrolux Care

Fjärrstyrning

Använd My Electrolux Care-appen för att starta tvättmaskinen och kontrollera statusen, samtidigt som du är någon annanstans i hemmet. Appen ger dig full översikt över den pågående tvätten och meddelar dig när programmet är klart. Med My Electrolux Care-appen får du full kontroll över din tvätt.

Skötselrådgivare

Tvätta och torka inte bara dina kläder utan ta hand om dina favoritplagg också. Ange material, färg och smutsnivå – och My Electrolux Care-appen kommer att rekommendera det lämpligaste tvättprogrammet och skicka det till din tvättmaskin. Den intuitiva funktionen Skötselrådgivare ger expertvård genom att alltid rekommendera det bästa programmet för dina plagg. Den får dina kläder att kännas nya längre.

Anslutna produkter

Mina favoriter

Skräddarsy din tvättupplevelse med funktionen Mina favoriter. Spara dina favoritinställningar, inklusive anpassade Skötselrådgivare-program. Lagra upp till 6 tvätt- och 6 torkprogram för snabb åtkomst.

 

Svar på vanliga frågor

Har du frågor om My Electrolux Care-appen, våra anslutna produkter eller behöver du hjälp när du konfigurerar anslutningar inom ditt Wi-Fi-nätverk? Kolla vår FAQ för svar på de vanligaste frågorna.

Till FAQ

Checklista

 • Apple: Telefon eller surfplatta. iOS 8.0 eller senare.
 • Android: Telefon eller surfplatta: Android 4.0.3 eller senare.
 • Wi-Fi: 802.11 b/g/n @ 2.4GHz med WEP, WPA eller WPA2 AES/TKIP med internetuppkoppling.
 • Se till att signalstyrkan är tillräckligt stark på platsen där maskinen ska installeras.
 • Om det är långt ifrån Wi-Fi-routern, kan nätverksförstärkare behövas.

Höj känslan av välbefinnande med våra anslutna produkter

Ett rent hem gör 81% av oss lyckligare* — och nu är det ännu enklare att njuta av en ren inomhusmiljö med våra uppkopplade dammsugare, luftrenare och air conditioners. Luta dig tillbaka och koppla av medan våra produkter tar hand om ditt hem.

Hunting Dynasty, Clean Environment’s Impact on People’s Happiness, maj 2019

Hyr en robotdammsugare i världsklass!

Vår robotdammsugare Pure i9.2 är den bästa på marknaden enligt M3. Fler än 1500 hushåll städar redan sina hem via appen.

Från 79 kr/månad.

· gratis service-kit
· full garanti
· överlägsen städning
· fri frakt

Ta reda på mer - prova gratis i två veckor

Städa från var som helst

Med Electrolux Pure i-appen kan du på distans styra städscheman samt vilka områden Pure i9.2 ska dammsuga. 

 • Starta och följ städningen från var som helst
 • Schemalägg utefter din dag och ditt hem
 • Bestäm var och när det ska städas

Helt automatisk rengöring

Electrolux Pure i-appen kan helt anpassas efter dig. Du kan styra roboten när som helst under rengöringen, eller bara spåra hur den rör sig även när du inte är hemma. Du kan också schemalägga städningen. Oavsett om det är en veckodammsugning du vill ha, eller en daglig rengöring om din katt fäller mycket hår, kan roboten anpassa sig efter dina behov, så att du kan komma till ett rent hem varje dag.

 • Två play-ikoner
  Fjärrstyrning

  Styr roboten under städningen.

 • Check-ikon på en telefon
  Följ framstegen

  Se hur den rör sig när du inte är hemma.

 • Digitalt städningsschema
  Rengöringsschema

  Schemalägg rengöringen på en daglig basis eller veckovis.

Ladda ned Electrolux Pure i-app

Förbättra inomhusluften

Med Electrolux Wellbeing-appen är ren och frisk luft hemma endast ett knapptryck bort. Kontrollera luften i dina rum, undersök om luften utomhus ska tas in eller stängas ute och följ luftreningsprocessen direkt via appen. Du kan också bevaka livslängden hos dina luftrenarfilter så att du inte behöver byta ut dem förrän det är nödvändigt. 

Upptäck Pure A9 luftrenare

Ladda ned Electrolux Wellbeing-app

Styr rumstemperaturen

Luftkonditioneringen justerar rumstemperaturen efter dina önskemål. Gör kvällen lite varmare eller morgonen svalare genom att välja önskad temperatur i appen — resten sköter apparaten. Du kan även ställa in temperaturen för alla veckans dagar och efter ditt schema, så att du alltid kommer hem till perfekt inomhustemperatur.

Se Well P7 portabel luftkonditionering

Ladda ned Electrolux Home Comfort-app