Välj köksfläktkategori

Skapa en perfekt atmosfär i köket med vårt utbud av köksfläktar som sömlöst kan integreras och ger effektivt men tyst utsug.

 

Hitta köksfläkten som passar ditt kök

Vårt utbud av köksfläktar finns i olika design så du kan skapa ett idealiskt kök. Titta på vår video för att ta reda på vilken köksfläkt som är rätt för dig.

Klassledande

900 SilenceTech

900 SilenceTech-köksfläkten drar ljudlöst ut matoset från köket, även vid maximal effekt. Vår avancerade teknik innebär att du kan fokusera på att skapa läckra rätter i en lugn och ren miljö.

Vår populäraste produkt

700 Hob2Hood®

Hob2Hood kontrollerar utsuget och belysningen automatiskt. Låt 700 Hob2Hood reglera köksfläkten medan du koncentrerar dig på de viktigaste momenten i din matlagning.

Nyhet

800 Breeze

Med 800 Breeze Hood är det inte längre några problem att prata när du sitter ner för att äta med familj och vänner. Aktivera funktionen med en knapptryckning när du är klar med matlagningen, så fräschar den ljudlöst upp luften i 60 minuter.

Läs mer om våra köksfläktar

Våra fläktar omfattar allt från eleganta till raffinerade modeller som kompletterar köksmiljön med vacker formgivning. Läs allt du behöver veta för att hitta rätt köksfläkt till ditt kök.