Electrolux Köksfläkt

Skapa en perfekt atmosfär i köket med vårt utbud av köksfläktar. Med en köksfläkt från Electrolux kan du sömlöst integrera den med köksinredningen, samtidigt som den ger effektivt men tyst utsug.

 

Ren köksluft med våra energieffektiva fläktar

Njut av matlagning med familj och vänner i ett fräscht kök. Med reducerade ljudnivåer och energiklass A eller högre renar våra fläktar luften mer effektivt och skapar en välkomnande atmosfär.

Lär dig mer om Electrolux EcoLine

Med ren luft och förbättrad belysning - låt köket bli hjärtat i ditt hem

Electrolux fläktar är kraftfulla men tysta, de håller luften ren och ditt kök bekvämt. Och med förbättrad belysning får du enklare till välsmakande rätter varje gång du lagar mat.

 • Panna och kastrull på spisen med grafik ovan.
  TRÅDLÖS KOPPLING FLÄKT-HÄLL

  Hob2Hood®-funktionen ansluter trådlöst din häll till din fläkt, vilket håller ditt kök ännu fräschare. Fläkten justerar automatiskt inställningen efter vilken värme du väljer på hällen. Börja laga mat, sen sköter fläkten resten.

 • Man lagar mat i kök
  TYST OCH EFFEKTIV

  SilenceTech-fläkten ger kraftfullt utsug med minimalt ljud. Den tar tyst bort matos och lukter från ditt kök – även vid maximal effekt – så att du kan skapa utsökta måltider i en lugn miljö.

 • Närbild av fläktens ljuspanel
  BÄTTRE BELYSNING

  Med energieffektiv LED-belysning ger våra spisfläktar utmärkt ljus till din matlagning. Det skapar en trevlig köksatmosfär och är perfekt hjälp när du läser recept och håller ett öga på dina kastruller och stekpannor.

Hitta köksfläkten som passar ditt kök

Vårt utbud av köksfläktar finns i olika design så du kan skapa ett idealiskt kök. Titta på vår video för att ta reda på vilken köksfläkt som är rätt för dig.

Klassledande

900 SilenceTech

900 SilenceTech-köksfläkten drar ljudlöst ut matoset från köket, även vid maximal effekt. Vår avancerade teknik innebär att du kan fokusera på att skapa läckra rätter i en lugn och ren miljö.

Vår populäraste produkt

700 Hob2Hood®

Hob2Hood kontrollerar utsuget och belysningen automatiskt. Låt 700 Hob2Hood reglera köksfläkten medan du koncentrerar dig på de viktigaste momenten i din matlagning.

Nyhet

800 Breeze

Med 800 Breeze Hood är det inte längre några problem att prata när du sitter ner för att äta med familj och vänner. Aktivera funktionen med en knapptryckning när du är klar med matlagningen, så fräschar den ljudlöst upp luften i 60 minuter.

Läs mer om våra köksfläktar

Våra fläktar omfattar allt från eleganta till raffinerade modeller som kompletterar köksmiljön med vacker formgivning. Läs allt du behöver veta för att hitta rätt köksfläkt till ditt kök.

Upptäck mer från Electrolux