Välj produktkategori

eller hitta rätt med hjälp av vår köpguide

Uppgradera till induktion

Ska du byta din vanliga häll till en induktionshäll har vi ett brett sortiment som täcker olika behov. Storlekar från 60 till 90 cm, slimmad och utrymmesbesparande design för montering i tunna bänkskivor. Hällarna är dessutom trygga och lätta att rengöra.

Bäst i klassen

900 SensePro®

900 SensePro levereras med en trådlös matlagningstermometer som mäter temperaturen i maten. Sensorn kommunicerar med hällen, så att du kan koka, steka, sjuda eller använda sous-vide med precision.

Vilka nyheter finns

800 TotalFlex

Vill du ha en häll som automatiskt känner av kokkärl och pannor? Inga problem! Vill du laga mat med kokkärl och pannor i olika storlekar? Inga problem! 800 TotalFlex häll responsiva glasyta låter dig laga mat nästan var som helst på hällens yta.

Vår populäraste produkt

700 SenseBoil®

700 SenseBoil®-induktionshäll känner av när vatten är på väg att börja koka och minskar automatiskt temperaturen. Och eftersom det alltid bevaras en enkel sjudning kan du fokusera på att skapa en minnesvärd kväll.

Mer information om våra hällar

En reaktionssnabb och säker induktionshäll eller hållbar glaskeramikhäll? Vårt sortiment av hällar erbjuder utmärkta alternativ för både små och stora kök och för alla ambitionsnivåer - från vardagsmat till galamiddagar. Matlagning på en ny nivå!