Electrolux Spishäll

Eleganta, pålitliga, mångsidiga - Vårt sortiment av spishällar erbjuder utmärkta alternativ för både små och stora kök, för alla ambitionsnivåer – från vardagsmat till galamiddagar. Här hittar du storlekar från 60 till 90 cm breda. Ta matlagningen till en ny nivå och hitta en spishäll till ditt kök.

Läs mer

Våra mest energieffektiva hällar

Upplev ännu mer matlagningsglädje med ECOLINE Hobs, våra mest energieffektiva modeller. Våra Sense induktionshällar använder bara den energi som behövs när du lagar mat; alla våra hällar med utsug är av energiklass A+.

Enklare matlagning, mindre energiförbrukning

Ta din köksupplevelse till nästa nivå och spara upp till 18 % energi* varje gång du lagar mat med de intuitiva induktionshällarna från Electrolux. Med vårt Sense-sortiment ser du till att alltid koka, steka eller laga mat vid rätt temperatur och få enastående resultat varje gång

 • Kokande vatten i en kastrull på en spishäll
  Spara upp till 18% energi

  Koka vatten på halva tiden och spara upp till 18 % energi med induktionsteknik från Electrolux.*

 • Kastrull på spishäll
  Laga mat med precision

  Sjud sås eller stek kött med perfekt resultat. Man kan till och med laga sous-vide på hällen. SensePro® använder bara den energi som behövs med exakt temperaturkontroll för bästa tillagningsresultat.

 • Kastrull kokar med Senseboil
  Inget kokar över. Med SenseBoil

  SenseBoil förhindrar att det kokar över, vilket sparar lika mycket energi som en fullständig telefonladdning.**

*Resultaten kan erhållas på alla induktionshällar från ELECTROLUX från serie 300-900 (förutom TotalFlex). Mätt internt i jämförelse med elektriska keramikhällar (EHV56240AK) för att koka 1,5 liter vatten på 180 mm kokzoner.
**Interna tester visar att koka vatten med full effekt i 20 sekunder längre än nödvändigt utan kokdetektering motsvarar en laddning av ett telefonbatteri på 4 500 mAh.

Nyhet

Spishällen 800 Flex Bridge® med inbyggd fläkt

4,7

4,7(7)

HHKF870S

Vår induktionshäll 800 Flex Bridge® med integrerad fläkt låter dina köksidéer blomstra. Köksfläkten behöver inte längre sitta ovanför din häll. Du får mer utrymme och kan designa ditt kök på ditt sätt, helt utan begränsningar.

Vår populäraste produkt

700 SenseBoil®

700 SenseBoil®-induktionshäll har en funktion som känner av när vatten är på väg att börja koka och sänker temperaturen så vattnet börjar sjuda. Du kan fokusera på att skapa en minnesvärd kväll istället för att torka upp spill.

Uppgradera till induktion

Ska du byta din vanliga häll till en induktionshäll har vi ett brett sortiment som täcker olika behov. Storlekar från 60 till 90 cm, slimmad och utrymmesbesparande design för montering i tunna bänkskivor. Hällarna är dessutom lätta att rengöra.

Bäst i klassen

900 SensePro®

900 SensePro levereras med en trådlös matlagningstermometer som mäter temperaturen i maten. Sensorn kommunicerar med hällen, så att du kan koka, steka, sjuda eller använda sous-vide med precision.

Vilka nyheter finns

800 TotalFlex

Vill du ha en häll som automatiskt känner av kokkärl och pannor? Inga problem! Vill du laga mat med kokkärl och pannor i olika storlekar? Inga problem! 800 TotalFlex häll responsiva glasyta låter dig laga mat nästan var som helst på hällens yta.

Mer information om våra hällar

En reaktionssnabb och säker induktionshäll eller hållbar glaskeramikhäll? Vårt sortiment av hällar erbjuder utmärkta alternativ för både små och stora kök och för alla ambitionsnivåer - från vardagsmat till galamiddagar. Matlagning på en ny nivå!

Upptäck mer från Electrolux

 • Ugn i modernt kök
  Ugnar

  Upptäck våra bästa ugnar, med smarta funktioner som gör matlagningen till ett nöje.

 • Köksfläkt ovanför köksö
  Köksfläktar

  Skapa en perfekt atmosfär i köket med vårt utbud av köksfläktar.

 • Tömmer diskmaskin
  Diskmaskiner

  Låt oss ta hand om disken så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något.