Inbyggd mikrovågsugn

Frigör plats på köksbänken med en inbyggd mikrovågsugn. Med en inbyggdnadsmikro får du ett stillrent och funktionellt kök. Behöver du värma matlådor eller tina upp maten på en gång? Electrolux inbyggda mikrovågsugn tar hand om det.

Inbyggnadsmikro i olika färger

Hos oss hittar du mikrovågsugnar i en rad olika färger – och de är lika stilrena som de är effektiva. Välj en svart, vit eller rostfri mikro som passar perfekt att integrera i ditt kök. De olika färgvalen ger dig möjlighet att matcha designen med övriga köksprodukter.

Vanliga frågor om inbyggnadsmikro

Är det lätt att installera en inbyggd mikrovågsugn?
Ja, det går smidigt att ansluta en integrerad mikro. Det viktiga är att produkten du köper har rätt mått och placeras på en lämplig höjd, med närhet till en väggkontakt.

Inbyggnadsmikro mått – vilka mått finns?
Våra produkter passar utmärkt för inbyggnad i standardskåp. Den vanligaste lösningen är att placera mikron i överskåp, där nischmåttet (ytan för själva inbyggnaden) brukar ligga på antingen 45 cm eller 38 cm.

Vem kan/får montera inbyggd mikrovågsugn?
Du kan själv installera din inbyggnadsmikro och behöver inte kontakta en elektriker. Antingen låter du mikron vara synlig, eller så placerar du den bakom en skåpslucka. 

Upptäck mer från Electrolux