Inbyggd mikrovågsugn

Tillaga goda och varierade maträtter snabbt och enkelt med en av våra lätthanterliga mikrovågsugnar för inbyggnad. Testar du ett nytt recept och behöver tina upp maten på en gång? En inbyggdnadsmikro från oss tar hand om det.

Inbyggnadsmikro i olika färger

Hos oss hittar du mikrovågsugnar i en rad olika färger – och de är lika stilrena som de är effektiva. Välj en svart, vit eller rostfri mikro som passar perfekt att integrera i ditt kök. De olika färgvalen ger dig möjlighet att matcha designen med övriga köksprodukter.

Vanliga frågor om inbyggnadsmikro

Är det lätt att installera en inbyggd mikrovågsugn?
Ja, det går smidigt att ansluta en integrerad mikro. Det viktiga är att produkten du köper har rätt mått och placeras på en lämplig höjd, med närhet till en väggkontakt.

Inbyggnadsmikro mått – vilka mått finns?
Våra produkter passar utmärkt för inbyggnad i standardskåp. Den vanligaste lösningen är att placera mikron i överskåp, där nischmåttet (ytan för själva inbyggnaden) brukar ligga på antingen 45 cm eller 38 cm.

Vem kan/får montera inbyggd mikrovågsugn?
Du kan själv installera din inbyggnadsmikro och behöver inte kontakta en elektriker. Antingen låter du mikron vara synlig, eller så placerar du den bakom en skåpslucka.