Kontakta oss

Berätta för oss vad du behöver hjälp med

Vad kan vi hjälpa dig med? Välj ett område nedan.

Electrolux Service

Här kan du felsöka, hitta reservdelar och köpa tillbehör i vår webbshop, boka/avboka en reparation:

Hitta rätt reservdel och tillbehör
Här hittar du enkelt och snabbt alla tillgängliga reservdelar till din produkt inklusive sprängskisser som visar vilken reservdel som passar var. Behöver du vägledning att hitta rätt del till din produkt, finns vi tillgängliga på vår chatt för att assistera dig.
Klicka här
Boka en reparation
Klicka här
Företagsinformation
Electrolux hemprodukter AB, Org nr: 556010-6626
Adress
S:t Göransg. 143
Postort
112 17 Stockholm
Yrkesreparatörer - Registrering
Denna punkt gäller registreringsprocessen som baseras på EU:s direktiv om EcoDesign, endast för utvalda hushållsapparater som diskmaskiner, tvättmaskiner, tvätt-torkmaskiner och kylprodukter.