Blender & Mixer

Med en mixer eller blender från Electrolux, är du redo att skapa de goda och hälsosamma smoothies hemma. Mixa allt från frukt, bär och grönsaker - till soppa, is eller nötter. Oavsett om du vill ha en kraftfull mixer eller en smidig smoothie-blender, har Electrolux det du behöver. Gör hälsosamma drycker och kreativa recept med våra blenders.

Explore 6 Vacuum Blender

  • Godare blandning med vakuumteknologi
  • 3-i-1 take away-flaska
  • Flera pulsfunktioner i olika hastigheter
  • Program för smoothie, iskross, soppa

Vad är en blender?

Du har säkert hört att en blender (även kallad mixer) är utmärkt för att blanda smoothies eller soppor - mat som innehåller mycket vätska. Men en blender är en mångsidig hjälpreda i köket och klarar även av att hacka nötter, krossa is och mixa goda röror. Det finns flera typer av blenders med olika funktioner så välj utifrån ditt behov.

För smoothies och juice

Det ligger en hel vetenskap bakom en perfekt smoothie och riktigt smakrik och färgstark juice. Med Electrolux Explore 7 slipper du räkna ut allt själv - den håller nämligen rätt hastighet och temperatur med en lutningen på exakt 10 grader så att ingredienserna mixas effektivt.

Mixar is, frysta bär, grönsaker och nötter

Om du tycker om kylda drycker ska du definitivt välja en blender med iskross-funktion. Önskar du blanda bäriga såser, fräscha röror och kanske ett krämigt nötsmör så håll utkik efter våra blenders med praktisk pulsfunktion.

Goda recept för blenders

Fruktiga smoothies, mustiga soppor eller en smakrik pesto till huvudrätten? Det finns en hel uppsjö goda recept som du enkelt mixar ihop med en blender.

Mix & Match

Sätt ihop ditt egna paketerbjudande! Köp 2 köksapparater och få 15% rabatt på hela köpet!

Upptäck mer från Electrolux