Tvättmaskin

Hitta den bästa tvättmaskinen för dig. En tvättmaskin som kan anpassa tvättningen efter ditt schema. Ge dina kläder nytt liv med hjälp av naturlig vattenånga. Samtidigt som det är helt säkert för ylle som annars endast är avsedd för handtvätt.

Välj din typ av tvättmaskin

eller hitta rätt med hjälp av vår köpguide

Make it Last

Hur vi vårdar våra kläder har stor inverkan på vår miljö och att minska klädsvinnet är något vi kan göra här och nu. Med Electrolux PerfectCare håller dina kläder längre – för en mer hållbar framtid.

Läs mer

Så håller du tvättmaskinen fräsch längre

För att din tvättmaskin ska vara så effektiv som möjligt behöver den rengöras då och då. Det finns flera enkla knep att ta till som du kan göra själv för att hålla din tvättmaskin fräsch.

 1. Tvätta en tom maskin med normal dosering av tvättmedel vid så hög temperatur som möjligt
 2. Prova att sätta i citronsyra som rengör bälgen
 3. Prova Electrolux egna rengöringskit avsett för tvättmaskiner
 4. Lämna gärna lucka och tvättmedelsfack öppet så att luft får cirkulera runt

För dig som behöver en liten tvättmaskin

Med våra kompakta tvättmaskiner kan du spara på utrymmet, helt utan kompromisser. Det första steget är att se till att den får plats i ditt hem. Med ett djup på 38-45 cm passar en smal, djup, frontmatad tvättmaskin detta utrymme. Överväg istället en toppmatad tvättmaskin om ditt utrymme har en bredd på 40-45 cm. Vi har även kombinerade tvättmaskiner och torktumlare om du vill tvätta och torka dina kläder i ett svep. Alternativt kan du placera torktumlaren ovanpå din tvättmaskin.

Vi rekommenderar

Med SensiCare-systemet justeras längden på programmet efter tvättmängden och aktiverar de mest ekonomiska programmen. Säkerställer att plaggen bevaras längre.

 • SensiCare hindrar övertvättande
 • Freschscent-tillsätt doft
 • SteamCare reducerar skrynklor

Vårt UltraWash-program är den perfekta balansen vad gäller skötsel och energieffektivitet. Effektiv tvätt vid låga temperaturer skyddar dina kläder. Snäll mot dina kläder, snäll mot miljön.

 • UltraCare skyddar plaggens struktur
 • Autodose -exakt dosering
 • Fjärrstyr med MyElectrolux-app
 • Ultrawash- 5kg på 1 h

ColourCare System i vår tvättmaskin PerfectCare 900 renar vattnet så att tvättmedlet fungerar på bästa sätt, även i kalla temperaturer. Skonsam men grundlig rengöring där alla färger bibehålls.

 • ColourCare - färgerna bevaras
 • UltraCare skyddar plaggens struktur
 • SteamCare reducerer skrynklor
 • SensiCare hindrar övertvättande
 • Fjärrstyr med MyElectrolux-app

PerfectCare 800 med UltraWash

Vårt UltraWash-program gör din dagliga tvätt ordentligt ren på ett skonsammare sätt, på mindre än en timme. Perfekt rena kläder och lägre energiförbrukning tack vare vår förblandningsteknik som förbrukar mindre energi vid lägre temperaturer. Kläder som håller längre.

PerfectCare 800 med UltraWash

 • Vårt UltraWash tvättar din blandtvätt skonsamt och energieffektivt med ett program som endast tar 59 minuter.
 • UltraCare blandar tvättmedlet och sköljmedlet med vattnet så att kläderna snabbt blir rena, mjuka och maximalt skyddade.

Smart klädvård

Med en appstyrd produkt behöver du aldrig mer googla hur du bäst tvättar och torkar dina kläder. My Electrolux Care-appen rekommenderar det lämpligaste programmet för dina plagg och skickar det direkt till din maskin.

Upptäck My Electrolux care-app

Rätt mängd tvättmedel? Låt AutoDose bestämma

Det är inte alltid lätt att veta hur mycket tvättmedel som ska användas till varje tvätt. Med AutoDose behöver du inte tänka på det.

Upptäck våra självdoserande tvättmaskiner

Hitta tvättmaskinen som passar din vardag

Här hittar du tips på vad du bör tänka på när du köper en tvättmaskin, och får en beskrivning av våra teknologier. Detta hjälper dig välja bättre vård av dina kläder!

Upptäck vår köpguide