Vakuumförpackare

Med en vakuumförpackare kan du praktiskt förvara maten på ett ännu bättre sätt. Förhöj smakupplevelsen genom att marinera maten i en vakuumpåse och sous vide-tillaga. Eller förpacka dina torr- och frysvaror med perfektion.

Utformade för att kunna återvinnas

Våra vakuumförslutningspåsar är gjorda av ett mer återvinningsbart material i plast jämfört med tidigare modeller.*

*Påsen är tillverkad av NEXT FLEX MP0X (Format>A4) som är återvinningsbart enligt EN 13430 (motsvarar DIN EN 13430).

Mindre matsvinn – mer smak

Starkt vakuum kombinerat med lufttäta behållare hjälper till att bevara mat och näringsämnen längre. Det är nyckeln till att minska matsvinnet hemma – perfekt för din hälsa och för miljön. Håll matvarorna färska upp till 5 gånger längre.*

*Baserat på interna tester 2021. Förvaring i kylskåp i vakuumbehållare, jämfört med förvaring utan behållare. Resultaten kan variera för olika livsmedel, förpackningar och förvaringstemperaturer.

Vakuumförpackare för sous vide-tillagning

Sous vide tar din matlagning till nästa nivå, och med en bra vakuumförpackare får du bäst resultat. När livsmedel förpackas på det här viset går inga smaker förlorade i kokvattnet, och tack vare den långa tillagningstiden blir köttet extra mört.

Matte Black-design i köket

Våra kvalitativa produkter i mattsvart design gör det möjligt att skapa ett snyggt och praktiskt kök. Matte Black finns tillgängligt för flera produkter och skapar en stilren, välplanerad helhet.

Upptäck mer från Electrolux