Fristående kyl och frys

En fristående kyl-frys i kombination underlättar din tid i köket, samtidigt som den förenklar din vardag rent allmänt. Det här är rätt val om du står för matlagningen i ditt hem.

Kyl-frys NoFrost

Kyl-frys NoFrost

  • Extra Chill-låda
  • TwinTech® - seperata kylsystem
  • Jämn temperatur med MultiFlow
en öppen kylskåpsdörr med mat

Dags att kyla av sig – köp utvalda kylskåp, frysar och kombiskåp så får du tillbehör för vakuumförpackning

Håll maten färsk längre när du köper ett fristående kylskåp, frys eller ett kombiskåp. För att du ska spara ännu mer erbjuder vi nu tillbehör för vakuumförpackning under en begränsad period. Ett Vacuum Kit, modell EVFK1, bestående av vakuumpump med lufttät behållare, ingår vid köp av följande produkter:

LNT7ME34X2, LNT7MD34X2, LNT7ME32X2, LNT7ME32M1, LNT7MD32X2

- eller välj någon av följande modeller: LRC5ME38X4, LUT7ME28X4, LNT4TE33X2, LNT4TE33W2, så får du en portabel vakuumförpackare, modell E4VS1-4AG, på köpet.

Erbjudandet gäller enbart köp på Electrolux.se och kan inte kombineras med andra rabatter. Gäller så långt lagret räcker från 23 juni till 31 augusti 2021.

Praktiska kombiskåp

Förläng hållbarheten på dina livsmedel med ett fristående kombiskåp. Medan en inbyggd lösning passar vissa kök finns fördelar att ha kylskåp och frys i en enhet som står för sig. Du har fler möjligheter för placering och det krävs ingen installation. 

Vi har samma teknologier och designlösningar om du väljer ett kombiskåp som en hel kyl eller frys. Och det finns en rad olika modeller att välja mellan.

Visa kombinerade kyl-frysar