Upptäck

Hemmiljö

Luftrenare i vardagsrummet

Luftrenaren Pure A9 mot pollen

Ren luft är avgörande för din hälsa. Vår uppkopplade luftrenare Pure A9 filtrerar bort upp till 99% av allt luftburet pollen. Pure A9 är godkänd av Asthma Allergy Nordic för personer med astma, allergi och annan känslighet men det passar lika bra för dig som vill ha ren luft inomhus*.

* PA91-404GY/DG - Rekommendationen avser rum med en volym upp till 97 kubikmeter i driftläge 4. PA91-604GY/DG - Rekommendationen avser rum med en volym upp till 107 kubikmeter i driftläge 3.

Köp Pure A9 online

Svalka i ny form

Mjuka kurvor har ersatt hårda linjer. Electrolux nya AC - Well P7 - liknar ingen annan luftkonditionering. Den skiljer sig helt från traditionella fyrkantiga modeller. Den effektiva funktionen motsvaras av en elegant form, och gör att man gärna möblerar sitt hem med teknik. Den unika formen ger precis den komfort man vill ha i hemmet.

 • 1
  HÅLLBAR STIL

  Well P7 har en patenterad, rosformad design som förbättrar hemmet och ger ett jämnare luftflöde. Tack vare en miljövänligare gas, som kallas R290, blir luftkonditioneringen betydligt mer miljövänlig utan att behöva kompromissa med nedkylning eller uppvärmning.

 • 2
  KRAFTFULL TYSTNAD

  Well P7 har en mycket låg ljud- och vibrationsnivå, så att du kan arbeta, leka eller sova i en avkopplande miljö. AirSurround Systemet ger ett indirekt luftflöde – luften skickas i en spiral uppåt innan den sjunker ned och går tillbaka in i den enhet som ger maximal effekt med minimalt ljud.

 • 3
  SNABB INSTALLATION

  Det tar bara 60 sekunder att installera Well P7, en av de bärbara luftkonditioneringsapparaterna på marknaden som går snabbast att installera. Med medföljande WindowKit går det smidigt att installera den bredvid fönster. Du kan lätt flytta luftkonditioneringen från rum till rum, när du vill, med säkra lås.

Snabb och smidig installation

Det tar bara 60 sekunder att installera Well P7, en av de bärbara luftkonditioneringsprodukterna på marknaden som går snabbast att installera. Med medföljande fönster-kit går det smidigt att installera den i ett fönster. Du kan lätt flytta luftkonditioneringen från rum till rum, när du vill, med säkra lås. Klicka på videon för att se hur.