Upptäck

Hemmiljö

Svalka i ny form

Mjuka kurvor har ersatt hårda linjer. Electrolux nya AirFlower liknar ingen annan luftkonditionering. Den skiljer sig helt från traditionella fyrkantiga modeller. Den effektiva funktionen motsvaras av en elegant form, och gör att man gärna möblerar sitt hem med teknik. Den unika formen ger precis den komfort man vill ha i hemmet.

 • 1
  HÅLLBAR STIL

  AirFlower har en patenterad, rosformad design som förbättrar hemmet och ger ett jämnare luftflöde. Tack vare en miljövänligare gas, som kallas R290, blir luftkonditioneringen betydligt mer miljövänlig utan att behöva kompromissa med nedkylning eller uppvärmning.

 • 2
  KRAFTFULL TYSTNAD

  AirFlower har en mycket låg ljud- och vibrationsnivå, så att du kan arbeta, leka eller sova i en avkopplande miljö. AirSurround Systemet ger ett indirekt luftflöde – luften skickas i en spiral uppåt innan den sjunker ned och går tillbaka in i den enhet som ger maximal effekt med minimalt ljud.

 • 3
  SNABB INSTALLATION

  Det tar bara 60 sekunder att installera AirFlower, en av de bärbara luftkonditioneringsapparaterna på marknaden som går snabbast att installera. Med medföljande WindowKit går det smidigt att installera den bredvid fönster. Du kan lätt flytta luftkonditioneringen från rum till rum, när du vill, med säkra lås.

Snabb och smidig installation

Det tar bara 60 sekunder att installera AirFlower, en av de bärbara luftkonditioneringsprodukterna på marknaden som går snabbast att installera. Med medföljande fönster-kit går det smidigt att installera den i ett fönster. Du kan lätt flytta luftkonditioneringen från rum till rum, när du vill, med säkra lås. Klicka på videon för att se hur.

Skandinaviskt kunnande för alla väderlekar

I Electrolux Optibreeze X5 Air-to-Air HeatPump används våra oöverträffade kunskaper om årstider. Det ger komfort året runt med låga räkningar.

 • 1
  Energisnål, låg elräkning

  Klassad A++ för både värme och kyla tack vare den optimerade produktdesignen

 • 2
  PureO2-systemet

  Högeffektiva renande komponenter för en miljö fri från allergener och partiklar

 • 3
  Tystare än en viskning

  Den låga ljudnivån innebär att du kan låta den vara på hela natten

Ett varmare, mysigare hem

En kvinna som sover lugnt utan att vakna av ljudet från luftkonditioneringen

Tystare än en viskning

Våra luftvärmepumpar är designade att vara tysta, vilket innebär att du kan lämna vår Electrolux Optibreeze X5 påslagen hela natten. Ljudet den producerar ligger på bara 22 decibel, praktiskt taget tystare än en viskning. En fridfull natts sömn är därför garanterad, samtidigt som ditt sovrum förblir varmt på vintern och svalt på sommarnätter.

Pappa och son i ett hem med Electrolux luftvärmepumpar

Frisk luft, med snygg design

Våra luftvärmepumpar är en perfekt kombination av form och funktion. Ett smidigt tillskott som ger frisk och ren luft med hälsa och välbefinnande.

 • 1
  Prisbelönt stil

  Red Dot Award-vinnare för bästa design i sin kategori

 • 2
  PureO2-systemet

  Högeffektiv rening för en miljö fri från allergener och partiklar

 • 3
  Det räcker med ett klick

  Ställ in den att slås på eller av vid bestämda tidpunkter på dagen

Ett vardagsrum med en Electrolux luftvärmepump monterad på väggen

Energisnål så att elräkningarna hålls nere

Electrolux OptiBreeze X5 har energimärkningen A+++, både för dess uppvärmande samt svalkande funktioner. Det är för att vi använder oss av miljövänlig värmeväxlarteknologi som återanvänder alstrad energi – för varje enhet energi som förbrukas produceras tre enheter värme. Det gör att dina elräkningar håller sig konstant nere, året runt.