Kombinerad kyl och frys

Utforska vårt sortiment av kombinerade kyl och frysar. Två lösningar i ett paket, både smart och praktiskt när du vill spara utrymme. Vi har både integrerade och fristående kombiskåp i en mängd olika modeller.

Våra mest energieffektiva kylskåp

Ecoline-kylskåp är våra mest energieffektiva modeller. De innehåller också en unik inredning av återvunnen plast och ett användargränssnitt som guidar dig till energieffektiva inställningar samtidigt som du minskar matsvinnet.*

Minska matsvinnet och skydda kvaliten på din mat

Electrolux kylskåp hjälper till att bevara matens näringsämnen och upp till 95 % av dess vitaminer.* Matens kvalitet skyddas av en stabil temperatur och luftfuktighet i hela kylen. Effektiva ventiler återställer kylan snabbt efter varje dörröppning, vilket minskar matsvinnet med upp till 28%**.

 • Kyl-frys från Electrolux
  Upp till 28 % minskat matsvinn*

  Med Cooling 360° skyddas konsistensen på dina livsmedel i alla kylskåpets hörn. Med hjälp av luftcirkulationen flödar kall luft till alla hörn via effektiva luftventiler. Den inre baksidan i rostfritt stål återställer temperaturen snabbt varje gång dörren öppnas och kan minska matsvinnet med upp till 28%.*

  *Jämfört med 500 ColdSense-kylskåp. Baserat på externa tester på hållbarheten hos mjukost och kokt skinka förvarad på kylskåpets hyllor. Resultaten kan variera beroende på typ av mat. Uppskattad minskning av matsvinnet endast baserat på produktens prestanda och inte med hänsyn till användarbeteende.

 • Grönsaker i kylskåpsfack
  Upp till 95 % av vitaminerna bevarade*

  Lev hälsosamt och sundare på ett enkelt sätt. Den slutna GreenZone-lådan bevarar aktivt rätt fuktighet hos frukt och grönsaker. Den lufttäta lådan säkerställer att grönsakerna inte torkar ut och att de inte förlorar värdefulla mineraler.

  *Mängden vitaminer bevarade baseras på externt test på C-vitaminretention i blåbär efter 11 dagar i GreenZone-facket.

 • Kylskåp med återvunnen plast
  Unikt kylskåp med återvunnen plast

  Vi introducerar ett unikt kylskåp med interiör av återvunnen plast. Interiören är tillverkad av upp till 70% återvunnen plast, vilket minskar miljöpåverkan.

Bevara kvaliteten på din mat för längre hållbarhet

Våra kyl-frysar skyddar din mat tack vare avancerad temperatur- och fuktighetsstyrning samt dedikerade fack för dina råvaror. Du kan bevara vitaminer, saftigheten och minimera matavfallet.

 • En kvinna som står i köket
  Hållbara lösningar för framtiden

  Vi minimerar vår miljöpåverkan genom att minska koldioxid-utsläppen med upp till 20%* jämfört med tidigare produktmodeller. Det gör vi genom att öka användningen av medvetna och återvinningsbara material samt producera våra kylskåp i en fabrik Certiferiad enligt Zero Waste to Landfill, det vill säga mindre än 1% av inkommande material lämnas till deponi.

  Läs mer

  *Koldioxidpåverkan beaktas från material, process och användning. Energipåverkan jämförs med ingångsnivån energiklass F som utvärderats av Universita Politecnica delle Marche.

 • Kyl-frys
  Designad för att hålla

  Våra kyl och frysar är baserade på vårt skandinaviska arv med över 100 års erfarenhet. De är designade för att vara en praktisk lösning i vardagen och för att hålla långsiktigt. Vårt nya integrerade sortiment av kyl-frysar har en prisbelönt produktdesign och samt kännetecknas av användarvänlighet och smarta materialval.

 • Kyl-frys
  Höjer ribban för prestandan

  Våra kyl-frysar levererar toppkvalitet och prestanda genom att erbjuda upp till 45%* större utrymmeskapacitet med MaxiSpace, tysta och energieffektiva egenskaper tack vare avancerad parallellkylningsteknik. Vi har dessutom den snabbaste installationen på marknaden.

  Läs mer 

  *Jämförelse av en kyl/frys i standardstorlek.

Förvaring i Kyl-frys

900 MultiChill 0°C: Flexibel matförvaring

5

5(1)

ENV9MD18S

Du kan välja att ha en fisk- och köttlåda, ett utrymme att tina upp frysta varor, ett utrymme för rester eller en extra grönsakslåda. MultiChill 0°C anpassar sig efter dina behov. Anpassa din förvaring för att bättre skydda dina råvaror.

Vår populäraste produkt

600 TwinTech®-kyl/frys med No Frost-teknik

600 TwinTech® No Frost har ett dubbelt kylsystem för perfekt fuktighetsnivå. Frysen förhindrar isbildning så att du aldrig behöver avfrosta den igen.

Skydda kvaliteten på maten med vårt sortiment av integrerade kyl-frysar

Skräddarsydda kylningsalternativ för bland annat läsk, kallskuret, ost, marinering eller upptining av kött och mer. Och dessutom en app som hjälper dig ha koll.
 • MultiChill 0°C​
 • Matprogram
 • GreenZone
 • ColdSense
 • NoFrost
Hjälper till att minska matsvinnet tack vare bättre temperaturfördelning på varje hylla, vilket förhindrar höga temperaturskillnader och att maten försämras. Kall luft cirkulerar 360º, vilket säkerställer att varje föremål kyls korrekt med en bättre temperaturfördelning än kylskåp utan Cooling 360. Inredningen i rostfritt stål ger en elegant finish.
 • Rätt fuktighet
 • Tät låda med perfekt kyl-miljö
 • Stabil temperatur
Ät mer näringsrikt genom att bevara upp till 95% av vitaminerna och andra fördelar från frukt och grönsaker i det förseglade GreenZone-lådan.
 • Rätt luftfuktighet
 • Tät låda med perfekt kyl-miljö
 • Stabil temperatur
Dina råvaror behåller 60% mer fukt och håller sig färska längre utan att torka ut, tack vare den smarta och kompletta No Frost-teknologin med dubbla kylsystem.
 • Rätt luftfuktighet
 • Stabil temperatur
Ingredienser behåller sin kvalitet över tid och förhindrar att maten blir förstörd. Tack vare reaktiva sensorer som snabbt justerar temperaturen efter varje dörröppning skyddas maten från höga temperaturskillnader och att den försämras.
 • Stabil temperatur

Läs mer om våra kyl-frysar

Med rötterna i Skandinavisk design är våra kyl-frysar tillverkade för ett bättre vardagsliv. Hitta rätt kyl-frys för dina behov med vår köpguide!

Upptäck mer från Electrolux

 • Kylskåp med öppen dörr
  Kylskåp

  Hitta kylskåp anpassade efter just dina behov. Välj bland fristående och integrerade kylskåp.

 • Frys med öppen dörr
  Frysar

  Välj bland praktiska, energibesparande och högkvalitativa frysar i olika modeller och storlekar.

 • Kylskåp med öppen dörr
  Kyl och frys

  Utforska vårt sortiment av kyl och frysar.