Robotdammsugare

Upplev städning utan ansträngning med våra robotdammsugare. Electrolux robotdammsugare är utformade för att nå längre och för att komma åt i alla hörn. Städa ditt hem utan att behöva lyfta ett finger.

Robotdammsugare över tröskel

Tar sig an alla hinder

Höga trösklar och tjocka mattor? Inga problem. Din nya smarta robot lär känna ditt hem och dess förutsättningar så snart du har satt igång den. Den går över trösklar och lär sig snabbt var dina mattor finns. I den tillhörande appen kan du schemalägga när robotdammsugaren arbetar och du får samtidigt full koll på vilka ytor som städats. Vår robotdammsugare är faktiskt så bra att den utsetts till bäst i test i tidningen M3.

Sensor läser av ditt hem

En inbyggd sensor och kamera ser tillfälligt och permanent placerade föremål och anpassar varje städning. Den unika designen gör att den kommer åt i varje hörn, längs alla kanter och under de flesta möbler. Med 3D Vision System upptäcks och fångas allt.

Enkelt och snabbt att komma igång med Pure i9.2 

 • Kvinna med tablet
  1
  Ladda ner App

  Upptäck dammsugarens alla funktioner. Ladda hem den tillhörande Electrolux Wellbeing-appen från App Store eller Google Play.

 • Robotdammsugare
  2
  Ställ in inställningar

  Installationen tar endast ett par minuter. Du bestämmer själv exakt var och när roboten ska arbeta. Varför inte schemalägga den så att du alltid kommer hem till ett rent hem?

 • Robotdammsugare in action
  3
  Luta dig tillbaka

  När installationen är klar är det dags att börja njuta av ett hem som alltid har rena golv. 

Att tänka på när man köper dammsugare

När du ska köpa ny dammsugare finns det mycket som man ska ha i åtanke. Vår köpguide underlättar valet och köpet av den perfekta dammsugaren som passar bäst just dina behov.

Upptäck mer från Electrolux