Välj diskmaskinstyp

eller läs mer om vad du ska tänka på före köpet

QuickSelect

Med bara en knapptryckning får du skräddarsydda diskresultat. Använd reglaget för att välja programtid. Maskinen hanterar resten och ekometern informerar dig kring hur du optimerar energi- och vattenförbrukning.

 

Upptäck vårt integrerade sortiment
  • Starta diskmaskinen snabbt och enkelt

    Med reglaget väljs enkelt ett tidsprogram och med bara en knapptryckning lägger du till extra funktioner. Låt maskinen ta hand om resten.

     

  • Eko-diskning med en knapptryckning

    Ecometer informerar dig om hur du optimerar energi- och vattenförbrukningen.

     

Bäst i klassen

900 ComfortLift®

Världens första 900 ComfortLift® diskmaskin gör det enkelt att tömma eller fylla diskmaskinen. Den unika tekniken lyfter upp den nedre korgen till midjehöjd med en enkel rörelse. Så bekvämt att du undrar hur du kunnat leva utan det.

Rent i varenda hörn

600 SatelliteClean®

Den dubbelroterande sprayarmen på diskmaskinen 600 SatelliteClean har upp till tre gånger bättre spraytäckning jämfört med standardmaskiner. Till och med tätt staplade föremål diskas noggrant.

Vanliga frågor om diskmaskiner

Har Electrolux diskmaskiner som är 45 cm breda?

Ja, vi har både fristående och integrerade diskmaskiner som är 45 cm breda.

Vad kan man diska i diskmaskin?

I diskmaskin kan du diska: bestick, porslin, tallrikar, glas och vinglas, kastruller, stekpannor (inklusive teflonpanna om den är märkt med diskmaskinssymbolen), stekspade, knivar och köksknivar. Det går bra att maskindiska plast, silikon så som nappflaska och nappar, metall så som ugnsplåt, grillgaller, produkter i melamin, samt sterlingsilver. Tips! Ofta kan du även diska leksaker, t.ex. klossar i plast, så som Duplo. Du kan även rengöra diskborste och glastallriken från micron i din diskmaskin.

Vad kan man inte diska i diskmaskin?

Undvik att maskindiska trä (t.ex. skärbrädor). Maskindiska inte heller: silver, porslin med guldkant, stekpannor och grytor av gjutjärn och termosar. Handdiska föremål av koppar, aluminium, samt kastruller, grytor och pannor som saknar diskmaskinsmärkingen.

Hur mycket el drar en diskmaskin?

En diskmaskin drar ungefär 0,5 kWh till 1,3 kWh per disk beroende på modell, programval, diskmängd etc. Mer info kring energiförbrukning hittar du i produktens manual.

Läs mer om våra diskmaskiner

Diskmaskiner som ger skinande resultat varje dag. Energieffektiva, kraftfulla och med smarta funktioner - diskmaskinerna från Electrolux gör disken renare och vardagen enklare.