Kampanjer och erbjudanden

Specialerbjudanden & kampanjer

Få rabatter, gåvor på köpet och mycket mer med våra exklusiva kampanjer och specialerbjudanden.

Fläckborttagningspenna  från Electrolux

Recensera för att vinna!

Recensera dina produkter och var med och tävla om 5 stycken PerfectCare Ultrasonic fläckborttagningspennor (till ett värde av 1 090 kr, styck). Tävlingen pågår fram till den 15 december 2020!

Saltblock

Köp ugn med ångfunktion och få saltblock från Himalaya!

Saltblocket, som ursprungligen kommer från det rosa bergsaltet högt upp i Himalaya, kan stå emot varma och kalla temperaturer. Använd det på spisen eller grillen, i ugnen eller som ett kylt serveringsfat. Oavsett om du ska hålla varmt, laga eller lägga upp mat vid bordet kommer saltblocket att göra din måltid till en kulinarisk upplevelse. Det enda du behöver göra för att få saltblocket är att registrera din ugn med ångfunktion.

Kampanjen gäller från 1 oktober till 31 december 2020

Plancha Grill

Få en Plancha Grill när du köper en häll

Köp induktionshäll – få Plancha Grill. Njut av grillat året om med en Plancha Grill. Förvandla din häll till en grill på ett ögonblick! Med Plancha-grillen fixar du rykande heta grillrätter året om – allt från saftiga stekar, fisk och skaldjur till utsökta grönsaker. Det enda du behöver göra för att få din Plancha-grill är att registrera din induktionshäll.

Kampanjen gäller från 1 oktober till 31 december 2020.

40% rabatt på köksredskap i Electrolux webbshop

40% rabatt på köksredskap

Ta del av 40% rabatt på utvalda köksredskap i Electrolux webbshop! Vi skickar rabattkoden till dig via e-post, efter att du har registrerat din produkt.

*OBS! Koden gäller endast vid ett beställningstillfälle och kan inte kombineras med andra rabatter.

100 dagar öppet köp

100 dagar öppet köp på utvalda produkter

Faktum är att vi är övertygade om att du kommer att bli nöjd med ditt köp hos oss att vi låter dig prova din nya vitvara under 100 dagar om du registrerar den inom två veckor från köp. Detta gäller utvalda produkter. Blir du inte nöjd får du pengarna tillbaka!

10 års garanti på invertermotor

10 års garanti på invertermotorn

Electrolux erbjuder 10 års garanti på invertermotorn i din nya tvättprodukt. Registrera din produkt för att utnyttja erbjudandet.