Kampanjer och erbjudanden

Specialerbjudanden & kampanjer

Få rabatter, gåvor på köpet och mycket mer med våra exklusiva kampanjer och specialerbjudanden.

lounge med en luftrenare

Vårkampanj för Pure A9 och Flow A3 luftrenare – extra filter ingår

Du som köper en av luftrenarna Pure A9 eller Flow A3 får just nu ett filter på köpet. Både Flow A3 och Pure A9 är tystgående och neutraliserar på ett effektivt sätt luftburna partiklar. Våra luftrenare har fått utmärkelser för god prestanda, design och smarta funktioner. De bekämpar pollen, damm och dålig lukt – perfekt för dig som har allergier, husdjur, eller bara vill ha ett rent och hälsosamt inomhusklimat i ditt hemmakontor.

Passa på att ta del av erbjudandet! Kampanjen gäller från 15 mars 2021 till och med 31 maj 2021, eller så långt lagret räcker.

en kvinna i ett kök med sidechef appen

12 månader kostnadsfri SideChef Premium-prenumeration

Få åtkomst till fler funktioner i din smarta ångugn från Electrolux med en 12-månaders kostnadsfri prenumeration på SideChef Premium.

40% rabatt på köksredskap i Electrolux webbshop

40% rabatt på köksredskap

Ta del av 40% rabatt på utvalda köksredskap i Electrolux webbshop! Vi skickar rabattkoden till dig via e-post, efter att du har registrerat din produkt.

*OBS! Koden gäller endast vid ett beställningstillfälle och kan inte kombineras med andra rabatter.

100 dagar öppet köp

100 dagar öppet köp på utvalda produkter

Faktum är att vi är övertygade om att du kommer att bli nöjd med ditt köp hos oss att vi låter dig prova din nya vitvara under 100 dagar om du registrerar den inom två veckor från köp. Detta gäller utvalda produkter. Blir du inte nöjd får du pengarna tillbaka!

10 års garanti på invertermotor

10 års garanti på invertermotorn

Electrolux erbjuder 10 års garanti på invertermotorn i din nya tvättprodukt. Registrera din produkt för att utnyttja erbjudandet.