Priser och utmärkelser

Priser och utmärkelser

Vår ständigt pågående arbete för att påverka våra kunders liv till det bättre har uppmärksammats av tredjeparter och internationellt hyllade varumärken. Nedan listas några av de priser och utmärkelser vi tilldelats.

Electrolux utsedd till en av Europas bästa arbetsplatser

Efter att ha fått Top Employer Award 2019 för fem av Europas största marknader - Storbritannien, Italien, Spanien, Frankrike och Tyskland, har Electrolux nu fått utmärkelsen Top Employer Europe. Top Employer Institute har uppmärksammat Electrolux för exceptionella anställningsvillkor och för att vara en europeisk arbetsgivare i framkant. De som utmärker Electrolux särskilt är verktyg för kommunikation, utvecklingsprogram, möjligheter till nätverkande, strategisk kompetensförsörjning och ledarskap.

ELECTROLUX PRISAS FÖR SINA INNOVATIVA PRODUKTER

Tvättmaskin med AutoDose

Electrolux tvättmaskin i PerfectCare-serien med AutoDose har vunnit Red Dot-priset för sin enastående design. Med AutoDose-tekniken behöver du bara fylla på tvättmedel en gång, så räcker det för upp till 20 tvättar. Maskinen levererar exakt rätt mängd tvättmedel till varje tvätt samtidigt som den ser till att dina kläder skyddas och hålls fina längre.

Upptäck AutoDose

Pure F9 sladdlös skaftdammsugare

Pure F9 sladdlös skaftdammsugare har vunnit iF Design Award för sin innovativa produktdesign.

Pure F9 kombinerar kraften från en traditionell golvdammsugare med flexibiliteten från en skaftdammsugare. Huvudenheten i Pure F9 har en låg tyngdpunkt, vilket gör att konsumenten inte behöver bära vikten av dammsugaren själv. Huvudenheten är flexibel och går att justera upp mot handtaget, vilket gör det enkelt att komma åt under låga möbler.

Upptäck Pure F9

Explore 7 Blender

Electrolux Explore 7 Blender har vunnit Red Dot-priset för sin enastående design.

Explore Blender 7 tar fram de bästa smakerna ur varje ingrediens. Dina ingredienser behandlas varsamt för att färg, textur och smak ska bevaras på bästa sätt. Upptäck ett nytt sätt att mixa - med en knapptryckning.

Upptäck Explore 7-blenderen

ELECTROLUX PRISER 2018

PerfectCare

Tvättmaskinen och torktumlaren i PerfectCare-serien är designade med ambition att ge konsumenterna ett bekvämt sätt att tvätta på. Ett stort justerbart vred och en tydlig programöversikt har placerats bredvid en upplyst display. Makinernas stora dörrar och handtagens höga läge underlättar lastning och tömning. Trots att både tvättmaskinerna och torktumlarna finns i en mängd olika dörrkombinationer och färger, så är varumärkets identitet bibehållen i hela serien.

Juryns kommentar: 
PerfectCare-serien karaktäriseras av en visuellt tilltalande design, som i termer av ergonomiska kriterier är väl genomtänkt.

Upptäck PerfectCare