Priser och utmärkelser

Vårt ständigt pågående arbete för att påverka människors liv till det bättre har uppmärksammats av tredjeparter och internationellt hyllade varumärken. Nedan listas några av de priser och utmärkelser vi tilldelats.

Bäst i test enligt Pricerunner

Våra klassiska assistenter E7KM1-4PB, EKM5540 och EKM5570 har vunnit bäst i test! Pricerunner beskriver designen som retrosnygg och motorn som kraftfull. I deras test enas man om att produkterna har många användbara tillbehör (från ballongvisp till jäslock), plus smidiga stänkskydd som håller tätt.

Testpanelen slår fast att det här är ett bra köp för vardagsbakning – särskilt för en normalstor familj.

Well A7 blir en testvinnare och rekommenderas av M3

M3 berömmer återigen en av Electrolux luftrenare. Well A7 blir med motiveringen "En lyxig och uppkopplad luftrenare som är unik i produktsegmentet" en testvinnare och rekommenderas av M3. Utöver avancerad luftrening hyllas luftrenarens design och WiFi-uppkoppling tillsammans med appen Electrolux Wellbeing.

Well A7 håller dig uppdaterad och låter dig styra hemmiljön från din smartphone. Dessutom är den bärbar, men kan också placeras på väggen för att spara golvutrymme. Du kan även välja utseende på din luftrenare med specialanpassade tillbehör. Njut av ett renare hem utan ansträngning.

Upptäck luftrenaren Well A7

PerfectCare 700 testad och ett BRA KÖP

Upptäck PerfectCare 700 torktumlaren

Bäst i test – torktumlaren PerfectCare 900 får utmärkelse

Danmarks stora konsumentråd TÆNK utser PerfectCare 900 till sin testvinnare. Vår torktumlare beskrivs som en användarvänlig maskin med rymlig kondensvattenbehållare. Det är dessutom en av de tystaste torktumlare som testet utvärderar. Med låg energiförbrukning får du kläderna jämnt torkade – lika skonsamt som effektivt.

Upptäck PerfectCare 900 EW9H869E9

Pure Q9 utnämns till testvinnare

Upptäck Pure Q9 – skaftdammsugaren som fått Testfaktas utmärkelse "bäst i test" för sin kraftfulla prestanda och låga ljudnivå. Enligt testet är dammsugaren effektiv under städningen och urskiljer sig som smidig, såväl som lätt att använda. Där andra produkter underkänns, levererar Pure Q9 utmärkta resultat.

Prova en dammsugare som utformats för att göra din städning enklare! Den löstagbara handenheten gör dammsugningen ännu mer flexibel. Dessutom är Pure Q9 både sladdlös och påslös.

Upptäck modellerna: PQ91-50MB, PQ91-GREEN, PQ91-ANIMA, PQ91-ALRGS, PQ91 ANIMS

Well A7 - en av marknadens tystaste luftrenare*

Luftrenare i ren design med front i textilmaterial för att smälta in i sovrummet lika väl som i vardagsrummet. Kan placeras på golvet eller hängas på väggen för att spara golvutrymme (väggfäste ingår).

 *Well A7 med Breeze filter är godkänd av Nordiska Astma & Allergi förbundet.

Upptäck Well A7

Elegant och högeffektiv luftrenare

Electrolux luftrenare Well A5/A7 har 2021 tilldelats utmärkelsena Red Dot Design Award och iF Design Award för sin enastående produktdesign.

Well A5/A7 är bärbar och går lätt att flytta till det rum där den behövs mest. Luftrenaren har två ben för uppställning på golvet. Dessutom går den att hänga upp på väggen, vilket är perfekt om du vill spara golvutrymme.

Upptäck luftrenaren A5/A7

Prisbelönt design förenklar städningen

Red Dot Design Award är en av de mest eftertraktade utmärkelserna inom design och formgivning. Nu har Electrolux sladdlösa dammsugare i modellerna Well Q6/Q7/Q8 tilldelats 2021 års utmärkelse för sin fantastiska produktdesign.

Dessa lätta, sladdlösa dammsugare har en handhållen enhet som både gör det enkelt att dammsuga golvet och att komma åt högt belägna ytor i ditt hem.

Upptäck sladdlösa dammsugare

Red Dot designpris 2021 går till luftrenarna Well A5 och Well A7

Våra två luftrenare imponerar både med design och effektivitet. Den internationella juryn från Red Dot uppmärksammar produkternas innovation, funktion, formell kvalitet och ergonomi.

Luftrenarna beskrivs som stilrena och anpassningsbara. De går att placera på golvet eller hänga på väggen för att spara på utrymme. Dessutom rengör de luften i flera steg, för bästa möjliga prestanda. Prova själv och njut av ett renare hem!

Upptäck Well A5/A7

Luftrenaren Pure A9 – bäst i test enligt Aftonbladet

Vår luftrenare Pure A9 har vunnit Aftonbladets utmärkelse "bäst i test"! Luftrenaren är inte bara tyst och stilren, den är även högeffektiv och klarar av att neutralisera inomhusluften på ytor upp till 100 m2. Det är ett utmärkt resultat, inte minst för allergiker och husdjursägare.

Testvinnaren berömdes av Aftonbladet som skrev “Snygg design och smart – det går enkelt att ansluta till Electrolux app. Luftrenaren Pure A9 har inga problem att klara testerna av luftkvaliteten!”

Upptäck luftrenaren

Pure D8.2 är bäst i test enligt Pricerunner

Dammsugaren Pure D8.2 har vunnit Pricerunners "bäst i test". Det här är en kraftfull, effektiv dammsugare som är otroligt tyst, tack vare dess PureSound-system, OneGo Power Clean-munstycke och smarta teknik. Dammsugaren är smidig i vardagen, med bra sug och flexibelt handtag.

Som Pricerunner själva uttrycker saken "Det är både den bästa och samtidigt en av de tystaste dammsugare vi någonsin testat".

Upptäck Pure D8.2

Vår luftrenare är bäst i test enligt TV2 Norge

Luftrenaren Flow A3 är i en klass för sig, iallafall enligt norska programmet TV2 Hjelper deg. A3 blev en klar testvinnare, perfekt för hemmakontoret, och med en reningstid på bara 63 minuter visade den sig vara mycket snabbare än övriga testdeltagare. Att den låter mer än konkurrenterna beror sannolikt på att den har en högre fläkthastighet. "Ändå anser vi att den är tillräckligt tyst för att inte störa i hemmakontoret", menar TV2. Flow A3 är en värdig testvinnare!

Upptäck luftrenaren

Pure Q9

Vår sladdlösa skaftdammsugare Pure Q9 har vunnit Red Dot Design Award 2020 och iF Design Award 2020 för sin unika och stilfulla design!

Pure Q9 är en kraftfull 2-i-1 dammsugare som är lätt att hålla i handen, vilket gör att dammsugningen blir enkel att utföra. Det är en högpresterande dammsugare som glider från laddningsstationen till användning utan problem. Med inredningsinspirerande material kan man förvara den ute i rummet. 

Upptäck Pure Q9

Pure D8.2

Vår dammsugare Pure D8.2 har vunnit Red Dot Design Award 2020 och iF Design Award 2020 för sin enastående design. Dammsugaren har också prisats för sin suveräna ljudkvalitet av testinstitutet SLG i Tyskland. 

55% av dammsugaren är tillverkad av återvunnen plast och ytorna på den är släta och matta. Stötfångarens sidor har en textilstruktur och displayen går i ton med resten av dammsugaren. Dessutom är det en av vår tystaste dammsugare någonsin. Du kan nu städa hemmet nästan helt ljudlöst, oavsett om du har ett mattbelagt golv eller parkett. 

Upptäck Pure D8.2

Luftrenare Pure A9

Red Dot designpris 2020 tilldelas vår luftrenare PURE A9!*

Pure A9 låter dig skräddarsy luftreningen efter behov. Med Smart Mode aktiverat skannas inomhusluften sekundvis och luftrenaren justerar automatiskt effekten vid behov, pollensäkra ditt hem år efter år. 

*The Red Dot is the award for high product design quality. The international jury only awards this sought-after seal of quality to works that set themselves apart significantly from comparable works thanks to their excellent design.

 

Upptäck Pure A9

ELECTROLUX PRISER 2019

Electrolux utsedd till en av Europas bästa arbetsplatser

Efter att ha fått Top Employer Award 2019 för fem av Europas största marknader - Storbritannien, Italien, Spanien, Frankrike och Tyskland, har Electrolux nu fått utmärkelsen Top Employer Europe. Top Employer Institute har uppmärksammat Electrolux för exceptionella anställningsvillkor och för att vara en europeisk arbetsgivare i framkant. De som utmärker Electrolux särskilt är verktyg för kommunikation, utvecklingsprogram, möjligheter till nätverkande, strategisk kompetensförsörjning och ledarskap.

ELECTROLUX PRISAS FÖR SINA INNOVATIVA PRODUKTER

Tvättmaskin med AutoDose

Electrolux tvättmaskin i PerfectCare-serien med AutoDose har vunnit Red Dot-priset för sin enastående design. Med AutoDose-tekniken behöver du bara fylla på tvättmedel en gång, så räcker det för upp till 20 tvättar. Maskinen levererar exakt rätt mängd tvättmedel till varje tvätt samtidigt som den ser till att dina kläder skyddas och hålls fina längre.

Upptäck AutoDose

Pure F9 sladdlös skaftdammsugare

Pure F9 sladdlös skaftdammsugare har vunnit iF Design Award för sin innovativa produktdesign.

Pure F9 kombinerar kraften från en traditionell golvdammsugare med flexibiliteten från en skaftdammsugare. Huvudenheten i Pure F9 har en låg tyngdpunkt, vilket gör att konsumenten inte behöver bära vikten av dammsugaren själv. Huvudenheten är flexibel och går att justera upp mot handtaget, vilket gör det enkelt att komma åt under låga möbler.

Upptäck Pure F9

Explore 7 Blender

Electrolux Explore 7 Blender har vunnit Red Dot-priset för sin enastående design.

Explore Blender 7 tar fram de bästa smakerna ur varje ingrediens. Dina ingredienser behandlas varsamt för att färg, textur och smak ska bevaras på bästa sätt. Upptäck ett nytt sätt att mixa - med en knapptryckning.

Upptäck Explore 7-blenderen

ELECTROLUX PRISER SVERIGE

Bästa robotdammsugaren enligt M3

Denna triangelformade robotdammsugare har 3D-syn för att upptäcka, nå och städa rent i hela ditt hem. Med överlägsen rengöringsprestanda memorerar Pure i9.2 hur ditt hem ser ut och kan styras via Pure i9-appen. Den ser, passar in och städar med precision.

Läs mer här om M3s test här.

Upptäck Pure i9.2

Pure F9 - En testvinnare

Pure F9 har blivit prisad till Bäst i Test av M3 (2018) och blir med motiveringen "Sett ur praktisk synvinkel är Pure F9 något av en dröm att använda" en testvinnare av sladdlösa dammsugare.

 

Upptäck Pure F9

ELECTROLUX PRISER 2018

PerfectCare

Tvättmaskinen och torktumlaren i PerfectCare-serien är designade med ambition att ge konsumenterna ett bekvämt sätt att tvätta på. Ett stort justerbart vred och en tydlig programöversikt har placerats bredvid en upplyst display. Makinernas stora dörrar och handtagens höga läge underlättar lastning och tömning. Trots att både tvättmaskinerna och torktumlarna finns i en mängd olika dörrkombinationer och färger, så är varumärkets identitet bibehållen i hela serien.

Juryns kommentar: 
PerfectCare-serien karaktäriseras av en visuellt tilltalande design, som i termer av ergonomiska kriterier är väl genomtänkt.

Upptäck PerfectCare