Priser och utmärkelser

Vår ständigt pågående arbete för att påverka våra kunders liv till det bättre har uppmärksammats av tredjeparter och internationellt hyllade varumärken. Nedan listas några av de priser och utmärkelser vi tilldelats.

Pure Q9

Vår sladdlösa skaftdammsugare Pure Q9 har vunnit Red Dot Design Award 2020 och iF Design Award 2020 för sin unika och stilfulla design!

Pure Q9 är en kraftfull 2-i-1 dammsugare som är lätt att hålla i handen, vilket gör att dammsugningen blir enkel att utföra. Det är en högpresterande dammsugare som glider från laddningsstationen till användning utan problem. Med inredningsinspirerande material kan man förvara den ute i rummet. 

Upptäck Pure Q9

Pure D8.2

Vår dammsugare Pure D8.2 har vunnit Red Dot Design Award 2020 och iF Design Award 2020 för sin enastående design. Dammsugaren har också prisats för sin suveräna ljudkvalitet av testinstitutet SLG i Tyskland. 

55% av dammsugaren är tillverkad av återvunnen plast och ytorna på den är släta och matta. Stötfångarens sidor har en textilstruktur och displayen går i ton med resten av dammsugaren. Dessutom är det en av vår tystaste dammsugare någonsin. Du kan nu städa hemmet nästan helt ljudlöst, oavsett om du har ett mattbelagt golv eller parkett. 

Upptäck Pure D8.2

Luftrenare Pure A9

Red Dot designpris 2020 tilldelas vår luftrenare PURE A9!*

Pure A9 låter dig skräddarsy luftreningen efter behov. Med Smart Mode aktiverat skannas inomhusluften sekundvis och luftrenaren justerar automatiskt effekten vid behov, pollensäkra ditt hem år efter år. 

*The Red Dot is the award for high product design quality. The international jury only awards this sought-after seal of quality to works that set themselves apart significantly from comparable works thanks to their excellent design.

 

Upptäck Pure A9

ELECTROLUX PRISER 2019

Electrolux utsedd till en av Europas bästa arbetsplatser

Efter att ha fått Top Employer Award 2019 för fem av Europas största marknader - Storbritannien, Italien, Spanien, Frankrike och Tyskland, har Electrolux nu fått utmärkelsen Top Employer Europe. Top Employer Institute har uppmärksammat Electrolux för exceptionella anställningsvillkor och för att vara en europeisk arbetsgivare i framkant. De som utmärker Electrolux särskilt är verktyg för kommunikation, utvecklingsprogram, möjligheter till nätverkande, strategisk kompetensförsörjning och ledarskap.

ELECTROLUX PRISAS FÖR SINA INNOVATIVA PRODUKTER

Tvättmaskin med AutoDose

Electrolux tvättmaskin i PerfectCare-serien med AutoDose har vunnit Red Dot-priset för sin enastående design. Med AutoDose-tekniken behöver du bara fylla på tvättmedel en gång, så räcker det för upp till 20 tvättar. Maskinen levererar exakt rätt mängd tvättmedel till varje tvätt samtidigt som den ser till att dina kläder skyddas och hålls fina längre.

Upptäck AutoDose

Pure F9 sladdlös skaftdammsugare

Pure F9 sladdlös skaftdammsugare har vunnit iF Design Award för sin innovativa produktdesign.

Pure F9 kombinerar kraften från en traditionell golvdammsugare med flexibiliteten från en skaftdammsugare. Huvudenheten i Pure F9 har en låg tyngdpunkt, vilket gör att konsumenten inte behöver bära vikten av dammsugaren själv. Huvudenheten är flexibel och går att justera upp mot handtaget, vilket gör det enkelt att komma åt under låga möbler.

Upptäck Pure F9

Explore 7 Blender

Electrolux Explore 7 Blender har vunnit Red Dot-priset för sin enastående design.

Explore Blender 7 tar fram de bästa smakerna ur varje ingrediens. Dina ingredienser behandlas varsamt för att färg, textur och smak ska bevaras på bästa sätt. Upptäck ett nytt sätt att mixa - med en knapptryckning.

Upptäck Explore 7-blenderen

ELECTROLUX PRISER SVERIGE

Bästa robotdammsugaren enligt M3

Denna triangelformade robotdammsugare har 3D-syn för att upptäcka, nå och städa rent i hela ditt hem. Med överlägsen rengöringsprestanda memorerar Pure i9.2 hur ditt hem ser ut och kan styras via Pure i9-appen. Den ser, passar in och städar med precision.

Läs mer här om M3s test här.

Upptäck Pure i9.2

Pure F9 - En testvinnare

Pure F9 har blivit prisad till Bäst i Test av M3 (2018) och blir med motiveringen "Sett ur praktisk synvinkel är Pure F9 något av en dröm att använda" en testvinnare av sladdlösa dammsugare.

 

Upptäck Pure F9

ELECTROLUX PRISER 2018

PerfectCare

Tvättmaskinen och torktumlaren i PerfectCare-serien är designade med ambition att ge konsumenterna ett bekvämt sätt att tvätta på. Ett stort justerbart vred och en tydlig programöversikt har placerats bredvid en upplyst display. Makinernas stora dörrar och handtagens höga läge underlättar lastning och tömning. Trots att både tvättmaskinerna och torktumlarna finns i en mängd olika dörrkombinationer och färger, så är varumärkets identitet bibehållen i hela serien.

Juryns kommentar: 
PerfectCare-serien karaktäriseras av en visuellt tilltalande design, som i termer av ergonomiska kriterier är väl genomtänkt.

Upptäck PerfectCare