Använd dina kläder ännu mer

Uppgradera din klädvård

Kläder som man tar hand om väl varar längre. Våra PerfectCare-produkter gör mer än bara tvättar - de bevarar dina kläder också. Låt inte skötselråden i plagget diktera vad du ska ha på dig. Lita på att ömtåliga material, ylle och även de plagg som bara får handtvättas nu kan tvättas utan problem. Uppgradera inte din garderob, uppgradera hur du tar hand om kläderna.

Make it Last

Hur vi vårdar våra kläder har stor inverkan på vår miljö och att minska klädsvinnet är något vi kan göra här och nu. Med Electrolux PerfectCare håller dina kläder längre – för en mer hållbar framtid.

Rätt mängd tvättmedel? Låt AutoDose bestämma

Det är inte alltid lätt att veta hur mycket tvättmedel som ska gå in i varje tvätt. Men med AutoDose behöver du inte tänka på det.

Smart klädvård

Med en appstyrd produkt behöver du aldrig mer googla hur du bäst tvättar dina kläder. My Electrolux Care-appen rekommenderar det lämpligaste programmet för dina plagg och skickar det direkt till din tvättmaskin eller torktumlare.

Tvätta, torka och vårda - samtidigt

Spara utrymme med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Tack vare skonsam tvätt och torkning kan du nu ta hand om dina mest ömtåliga plagg i PerfectCare-maskiner från Electrolux. Med PerfectCare sparar du tid och energi utan att kompromissa med kvaliteten.

PerfectCare-serien

Uppgradera din tvättupplevelse med vårt mest avancerade tvättsystem hittills.