Använd dina kläder ännu mer

Uppgradera din klädvård

Kläder som man tar hand om väl varar längre. Våra PerfectCare-produkter gör mer än bara tvättar - de bevarar dina kläder också. Låt inte skötselråden i plagget diktera vad du ska ha på dig. Lita på att ömtåliga material, ylle och även de plagg som bara får handtvättas nu kan tvättas utan problem. Uppgradera inte din garderob, uppgradera hur du tar hand om kläderna.

Rätt mängd tvättmedel? Låt AutoDose bestämma

Det är inte alltid lätt att veta hur mycket tvättmedel som ska gå in i varje tvätt. Men med AutoDose behöver du inte tänka på det.

Smart klädvård

Med en appstyrd produkt behöver du aldrig mer googla hur du bäst tvättar dina kläder. My Electrolux Care-appen rekommenderar det lämpligaste programmet för dina plagg och skickar det direkt till din tvättmaskin eller torktumlare.

Tvätta, torka och vårda - samtidigt

Spara utrymme med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Tack vare skonsam tvätt och torkning kan du nu ta hand om dina mest ömtåliga plagg i PerfectCare-maskiner från Electrolux. Med PerfectCare sparar du tid och energi utan att kompromissa med kvaliteten.

Made for Sports

Att hålla sportkläder rena och fräscha med bevarad funktion behöver inte vara en tuff match. Electrolux PerfectCare-maskiner ser till att dina träningskläder alltid är redo för nästa pass och utmaning.

Made for Jeans

Våra PerfectCare-maskiner har tvättprogram speciellt framtagna för denimtyg – tvätta dina favoritjeans utan att de förlorar sin färg, look och passform.

Made for Outdoor

Dina friluftskläder i funktionsmaterial ska stå emot vind och väta. Vårdar du ett funktionsplagg på rätt sätt blir det en följeslagare under många år. Våra torktumlare och tvättmaskiner i PerfectCare-serien återställer enkelt vattenavvisande egenskaper i din skidjacka och andra friluftskläder.

Den nya
PerfectCare-serien

Uppgradera din tvättupplevelse med
vårt mest avancerade tvättsystem hittills.