Produktfördelar

Electrolux - Skaftdammsugare - PQ91-P50MB

Greppa. Gå. Klart.

Vår kraftfulla 2-i-1-dammsugare utrustad med PowerPro Roller - expertmunstycket för hårda golv som tar upp både stora partiklar och fint damm med överlägsen prestanda³, gör din städning enklare. ³jämfört med tidigare modell EER77SSM

Electrolux - Skaftdammsugare - PQ91-P50MB

PowerPro Roller

PowerPro Roller med poleringseffekt tar bort allt från fint damm till stora partiklar vid första försöket.

Tappar inte i prestanda*

Full prestanda under hela städningen, även när dammbehållaren fylls på.* * uppmätt med dammbehållaren fylld med DMT-damm (standardtest), enligt IEC 5.1, 5.7 och 5.9 vid max effekt.

En tystare städning**

Handenheten är konstruerad för att minska ljudet maximalt, med en kombination av ett jämnt luftflöde och tyst utblås **Konstruktionen på handenheten minskar ljudstyrkan till hälften. 3 dB(A) lägre jämfört med konstruktionen på en traditionell skaftdammsugare som ERGORAPIDO ®, uppmätt enligt ISO 3743.

7 gånger mer kraftfull dammupptagning i springor ***

Det täta munstyckesystemet skapar ett högre luftflöde som effektivt tar bort damm i de trängsta utrymmen. ³ jämfört med tidigare modell EER77SSM

Electrolux - Skaftdammsugare - PQ91-P50MB

Enastående drifttid****

Upp till 53 minuters körtid (lägsta effektläge) ****Pure Q9-P 25,2V modeller

⁴Pure Q9-P 25,2V modeller

Recensioner

Vad tycker du?
Hjälp oss att förbättra våra produkter

Din åsikt bidrar till att vi ständigt förbättrar oss och hjälper även andra kunder i deras val av produkt. Använd stjärnorna för att påbörja din recension. 

Ge oss dina åsikter - få rabatt i vår webbshop

Välkommen. Det här är ditt utrymme. Berätta för oss vad du tycker.

Recensera nedan som gäst eller logga in och lämna en recension.

{{ props.errorNickname }}

Detta kommer att synas med din recension. Vänligen använd inte ditt fullständiga namn. Om du använder fullständiga namnet kommer det hindra oss från att publicera din recension.

Vi behöver din e-postadress för att bekräfta din recension och eventuellt kontakta dig.

{{ props.errorEmoji }}

De mest användbara kundrecensionerna fokuserar på kvalitet, design och värde på apparaten. För feedback relaterad till service, leverans eller installation, vänligen kontakta kundservice. Dessa recensioner modereras innan de publiceras på den här webbplatsen. För mer information om detta, se våra riktlinjer för recensioner.

Du måste godkänna användarvillkoren

Tack så mycket för din recension!

Vänligen se efter i din inkorg om du mottagit bekräftelsemailet.

5

Enkelt & stilrent fyller sin funktion väl även i städning

av AE Datum 05 januari 2021

Som Smartson testpilot har jag provat denna dammsugare till ett reducerat pris. Och vilken dammsugare!! Stilren och snygg för ögat kan den enkelt stå framme för laddning. Skönt greppbart handtag gör denna produkt enkel att använda ihop med sin sladdlöshet. Uppsugningsförmågan är fenomenal. Snabbt & enkelt med några svepningar är ludd & damm borta från min vita soffa.
Denna dammsugare gör definitivt städningen både enklare & mer attraktivare i mitt hem!

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • AE rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
4

Fin design och bra för sitt ändamål

av SasoRich Datum 04 januari 2021

En fin designad handdammsugare med bra funktioner och som är lätthanterlig. Extra bra att det finns en avtagbar handdammsugare också. Med andra ord, bra för sitt ändamål. Vi har testat den via Smartson.

 • Design
  4
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3
 • SasoRich rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
4

Bra - för att vara skaftdammsugare

av tommypeters Datum 31 december 2020

Är testpilot via Smartson och har köpt dammsugaren till reducerat pris. Används på övervåningen för att slippa bära upp den "vanliga" dammsugaren. Smidig handdammsugare som är lätt att koppla ifrån och sätta tillbaka. När det gäller skaftdammsugaren gör den roterande borsten att den bara ska köras framåt, där är det nog lite inlärning som gäller för att få det att fungera mer smidigt än det gjort hittills. Nu känns den lite otymplig. Batteriet räcker länge och laddas upp relativt snabbt. relativt tyst och suger upp damm bra, men för ordinarie priset skulle en vanlig dammsugare vara ett bättre köp. Men vill man ha en skaftdammsugare fungerar den här bra.

 • Design
  4
 • Funktion
  4
 • Kvalitet
  4
 • tommypeters rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
5

Riktigt bra!

av Stefan Datum 31 december 2020

Snygg design med praktiska lösningar för vissa tillbehör. Den portabla dammsugaren kommer med två olika förlängningsrör med borstar varav ett är teleskopiskt och passar kanon till trälister etc. Den portabla dammsugaren passar fint till att använda i bilen. Bra sugkraft för både grus och damm. Dammsugaren är lättkörd på golv och rullborsten gör ett mjukt och följsamt intryck på golvet. På mattor blir de lite bökigare dock då den släpper dammet vid tillbakarörelsen, de får då bli en tvåhamdsfattning för att lyfta tillbaka den då den gör sitt jobb i en riktning, framåt! Jämfört med Ergo rapido modellerna känns denna betydlig mer kvalitativ och mer exklusiv, det går inte att missta sig att Electrolux tagit fram en produkt som faktiskt underlättar vardagsstädandet och gör det föredömligt. Supernöjd och prismässigt får du en produkt som sticker ut och inte behöver gömmas undan.

 • Design
  3
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  3
 • Stefan rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text

Liknande produkter

Electrolux - Skaftdammsugare - PF91-6IBM Bäst i Test av M3 (2018)
PURE F9 sladdlös skaftdammsugare 60 min Indigo Blue metallic Påslös

Pure F9 kombinerar kraften från en golvdammsugare med flexibiliteten från en skaftdammsugare och är oerhört mångsidig. Med justerbar huvudenhet och integrerad slang kan du städa alla ytor i ditt hem; såväl under soffan, i bokhyllan som längs taklisterna. Er...

Electrolux - Skaftdammsugare - EER77MBM
Ergorapido sladdlös skaftdammsugare 45 min Mahogny Bronze metallic Påslös

Den nya Mahogny Bronze Ergorapido 2-i-1 med extra kraftfullt TurboPower HD litiumbatteri och 180° EasySteer™ manövrering ger dig en känsla av rent och snyggt. Varje dag.

Electrolux - Skaftdammsugare - EER79SWM
Ergorapido sladdlös skaftdammsugare 45 min Satin White Påslös

Ergorapido 2-i-1 SoftSand med extra kraftfullt TurboPower HD litiumbatteri och 180° EasySteer™ manövrering ger dig en känsla av rent och snyggt. Varje dag.

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan den här produkten?

Registrera produkten för att få ut det mesta av den. Du kan även klicka nedanför om du behöver support, eller helt enkelt söker reservdelar och tillbehör.

Registrera produkt Support
vy över strand, klipport och vågor