Produktinformation

Med sladdlösa Well Q6:s lättillgängliga handenhet och integrerade tillbehör kan du snabbt och enkelt växla mellan att dammsuga golvet och att rengöra andra ytor i ditt hem. Utrustad med teleskopmunstycke/dammborste, vinklad borste samt munstycke för känsliga ytor.

Produktfördelar

Electrolux - Skaftdammsugare - WQ61-46DB

Effektiv och flexibel. Alltid nära till hands.

Med sladdlösa Well Q6:s lättillgängliga handenhet och integrerade tillbehör kan du snabbt och enkelt växla mellan att dammsuga golvet och att rengöra andra ytor i ditt hem.

Electrolux - Skaftdammsugare - WQ61-46DB

Full rengöringskapacitet* under längre tid.

Axiell cyklonteknik ger full prestanda under hela rengöringen, även när dammbehållaren fylls på.

*Behåller 99 % av den ursprungliga rengöringseffekten när dammbehållaren fylls på, enligt IEC 62885-2 utgåva 1.0: 5.1, 5.7 och 5.9 vid maxeffektinställning. **Uppmätt med eco-läge

Electrolux - Skaftdammsugare - WQ61-46DB

Ergonomisk design för allsidig rengöring.

Well Q6:s ergonomiska utformning med greppvänligt handtag och låg vikt som är optimalt fördelad, gör golvdammsugning lättare och bekvämare för handen. Medan handenheten, som kan hållas på två olika sätt, garanterar bekväm rengöring även av ytor ovanför golvet och när du behöver nå högt upp.

Electrolux - Skaftdammsugare - WQ61-46DB

Luftfiltrering i fem steg

5-stegs filtersystem med filtermaterial E10 tar bort upp till ***99,99 % av mikrodammpartiklar >1µm för en perfekt ren hemmiljö.

***Testad enligt ISO16890.

Electrolux - Skaftdammsugare - WQ61-46DB

Integrerade rengöringstillbehör.

Med dammborsten och fogmunstycket kommer du åt varje vrå utan att behöva sträcka dig efter annan utrustning. När de inte används förvaras de på dammsugaren så du alltid har med dig rätt tillbehör för varje städmoment.

Electrolux - Skaftdammsugare - WQ61-46DB

Automatisk rengöring av huvudborsten.

Det har aldrig varit enklare att rengöra borsten. Hår och fibrer som har fastnat i borsten rensas bort och sugs upp genom en enkel pedaltryckning.

Tillbehör

Recensioner

Vad tycker du?
Hjälp oss att förbättra våra produkter

Din åsikt bidrar till att vi ständigt förbättrar oss och hjälper även andra kunder i deras val av produkt. Använd stjärnorna för att påbörja din recension. 

Ge oss dina åsikter - få rabatt i vår webbshop

Välkommen. Det här är ditt utrymme. Berätta för oss vad du tycker.

Recensera nedan som gäst eller logga in och lämna en recension.

{{ props.errorNickname }}

Detta kommer att synas med din recension. Vänligen använd inte ditt fullständiga namn. Om du använder fullständiga namnet kommer det hindra oss från att publicera din recension.

Vi behöver din e-postadress för att bekräfta din recension och eventuellt kontakta dig.

{{ props.errorEmoji }}

De mest användbara kundrecensionerna fokuserar på kvalitet, design och värde på apparaten. För feedback relaterad till service, leverans eller installation, vänligen kontakta kundservice. Dessa recensioner modereras innan de publiceras på den här webbplatsen. För mer information om detta, se våra riktlinjer för recensioner.

Du måste godkänna användarvillkoren

Tack så mycket för din recension!

Vänligen se efter i din inkorg om du mottagit bekräftelsemailet.

5

Jättesmidig och lätt att komma åt med.

av Marhill Datum 18 maj 2021

Har länge gått och tänkt på att köpa en handdammsugare.När jag fick chansen att köpa via Smartson slog jag till.En handdammsugare från den bättre klassen. Smidig att använda och finns alltid till hands när man behöver.

 • Design
  4
 • Funktion
  4
 • Kvalitet
  4
 • Marhill rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
5

Testpilot via Smartson

av lisbethtettli Datum 15 maj 2021

Har varit testpilot på denna dammsugare under en period på några veckor. Snygg design. Gör det den ska, men hade nog önskat litet mer drag i själva suget. Men i övrigt är jag nöjd! Kommer bli ett bra tillskott till fjällstugan.. :)

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3
 • lisbethtettli rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
4

Ett bra komplement.

av Mee Datum 13 maj 2021

Vi har fått äran att via Smartson köpa denna produkt till ett reducerat pris.
Första intrycken är att det är en stark och lättanvänd maskin. Detta är ett bra komplement speciellt när man har tex barn och djur. Maskinen har en stark motor som lätt suger upp både grus och damm. Perfekt när man ska städa bilen eller andra ställen där det inte finns tillgång till eluttag. Just denna maskinen hade många tillbehör, väldigt bra dock får man hitta egna sätt att hålla reda på dem.
Maskinen i sig är snygg och stilren och kan placeras i stort sett var som helst utan att det stör. Jag är lite besviken på dammsugarens behållare som behöver tömmas ofta. I sin helhet är det en bra maskin så här långt.

 • Design
  3
 • Funktion
  4
 • Kvalitet
  3
 • Mee rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
4

Smidig dammsugare

av Gabriella Datum 10 maj 2021

Efter ha testat denna i samband med att vara testpilot hos Smartson fått köpa denna till reducerat pris är jag mer än nöjd. Smarta tillbehör, snygg design och smidig att använda. Perfekt för oss med ett barn på 1,5 år och katt. Matrester och katthår den löser allt. Super smidigt med ledbelysningen nertill för det gör att man se allt smuts och damm som man annars lätt kan missa. Lite osmidig att dra bakåt ibland tycker jag i och med den driver lite framåt.

Men supernöjda med produkten.

 • Design
  5
 • Funktion
  4
 • Kvalitet
  4
 • Gabriella rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text

Liknande produkter

Electrolux - Skaftdammsugare - EER77MBM
Ergorapido sladdlös skaftdammsugare Mahogny Bronze metallic Påslös

Den nya Mahogny Bronze Ergorapido 2-i-1 med extra kraftfullt TurboPower HD litiumbatteri och 180° EasySteer™ manövrering ger dig en känsla av rent och snyggt. Varje dag.

Electrolux - Skaftdammsugare - EER79SWM
Ergorapido sladdlös skaftdammsugare Satin White Påslös

Ergorapido 2-i-1 SoftSand med extra kraftfullt TurboPower HD litiumbatteri och 180° EasySteer™ manövrering ger dig en känsla av rent och snyggt. Varje dag.

Electrolux - Skaftdammsugare - EER79EBM
Ergorapido sladdlös skaftdammsugare Ebenholts Påslös

Nya Ergorapido 2-i-1 med litium HD Turbo Power-batterier och 180° EasySteer™ manövrering ger dig en känsla av nystädat, varje dag.

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan den här produkten?

Registrera produkten för att få ut det mesta av den. Du kan även klicka nedanför om du behöver support, eller helt enkelt söker reservdelar och tillbehör.

Registrera produkt Reservdelar och tillbehör Support
vy över strand, klipport och vågor