Produktinformation

Med sladdlösa Well Q6:s lättillgängliga handenhet och integrerade tillbehör kan du snabbt och enkelt växla mellan att dammsuga golvet och att rengöra andra ytor i ditt hem. Utrustad med teleskopmunstycke/dammborste samt PetPro motormunstycke för djurhår.

Produktfördelar

Electrolux - Skaftdammsugare - WQ61-ANIMA

Effektiv och flexibel. Alltid nära till hands.

Med sladdlösa Well Q6:s lättillgängliga handenhet och integrerade tillbehör kan du snabbt och enkelt växla mellan att dammsuga golvet och att rengöra andra ytor i ditt hem.

Electrolux - Skaftdammsugare - WQ61-ANIMA

Full rengöringskapacitet* under längre tid.

Axiell cyklonteknik ger full prestanda under hela rengöringen, även när dammbehållaren fylls på.

*Behåller 99 % av den ursprungliga rengöringseffekten när dammbehållaren fylls på, enligt IEC 62885-2 utgåva 1.0: 5.1, 5.7 och 5.9 vid maxeffektinställning. **Uppmätt med eco-läge

Electrolux - Skaftdammsugare - WQ61-ANIMA

Ergonomisk design för allsidig rengöring.

Well Q6:s ergonomiska utformning med greppvänligt handtag och låg vikt som är optimalt fördelad, gör golvdammsugning lättare och bekvämare för handen. Medan handenheten, som kan hållas på två olika sätt, garanterar bekväm rengöring även av ytor ovanför golvet och när du behöver nå högt upp.

Electrolux - Skaftdammsugare - WQ61-ANIMA

Luftfiltrering i fem steg

5-stegs filtersystem med filtermaterial E10 tar bort upp till ***99,99 % av mikrodammpartiklar >1µm för en perfekt ren hemmiljö.

***Testad enligt ISO16890.

Electrolux - Skaftdammsugare - WQ61-ANIMA

Integrerade rengöringstillbehör.

Med dammborsten och fogmunstycket kommer du åt varje vrå utan att behöva sträcka dig efter annan utrustning. När de inte används förvaras de på dammsugaren så du alltid har med dig rätt tillbehör för varje städmoment.

Electrolux - Skaftdammsugare - WQ61-ANIMA

PETPRO-munstycke

Effektivt motordrivet munstycke som ansluts till handenheten för djuprengöring av stoppade möbler från djurhår och fibrer.

Tillbehör

Recensioner

Vad tycker du?
Hjälp oss att förbättra våra produkter

Din åsikt bidrar till att vi ständigt förbättrar oss och hjälper även andra kunder i deras val av produkt. Använd stjärnorna för att påbörja din recension. 

Ge oss dina åsikter - få rabatt i vår webbshop

Välkommen. Det här är ditt utrymme. Berätta för oss vad du tycker.

Recensera nedan som gäst eller logga in och lämna en recension.

{{ props.errorNickname }}

Detta kommer att synas med din recension. Vänligen använd inte ditt fullständiga namn. Om du använder fullständiga namnet kommer det hindra oss från att publicera din recension.

Vi behöver din e-postadress för att bekräfta din recension och eventuellt kontakta dig.

{{ props.errorEmoji }}

De mest användbara kundrecensionerna fokuserar på kvalitet, design och värde på apparaten. För feedback relaterad till service, leverans eller installation, vänligen kontakta kundservice. Dessa recensioner modereras innan de publiceras på den här webbplatsen. För mer information om detta, se våra riktlinjer för recensioner.

Du måste godkänna användarvillkoren

Tack så mycket för din recension!

Vänligen se efter i din inkorg om du mottagit bekräftelsemailet.

2

En stor besvikelse

av Soppan Datum 02 juni 2021

Jag har testat dammsugaren som testpilot via Smartson och därför köpt den till reducerat pris. Och tur är väl det, skulle ha grämt mig oerhört om jag köpt denna till fullpris. Den här dammsugaren saluförs att den har en batteritid på 45 min. Men man måste läsa det finstilta, för det är bara om du kör den på den lägsta nivån. Kör du på den höga nivån, som är det läge den startar på per automatik, då håller den bara i 14min. Dammsugaren saluför ju också som "animal", den riktar sig alltså särskilt till djurägare. Och om du kör den på högsta styrkan så är den verkligen suverän, allt djurhår sugs upp i ett nafs och till och med mattorna blir superfina. Det är också superbra att det sitter en lampa framtill som lyser upp under möbler och i mörka hörn. Men som sagt, det är på högsta styrkan, med den hinner du dammsuga 2-3rum innan apparaten dör. Skulle du däremot försöka dammsuga på den lägre styrkan så är det inte mycket som hamnar i behållaren, det mesta hundhåret virvlar bara upp och landar på golvet igen och smågrus, sand och dylikt blir också kvar. Så skulle jag rekommendera denna produkt? Endast om du inte har djur eller barn och inte själv råkar dra in grus i hemmet, eller om ditt boende inte är större än 1 rum och kök. Är mycket missnöjd med vad som kunnat vara en toppenprodukt för vår familj.

 • Design
  4
 • Funktion
  2
 • Kvalitet
  4

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
4

Enkel, lätt för vardaglig städning

av Pete Datum 20 maj 2021

Denna skaftdammsugare är perfekt att ha hemma för vardaglig städning.
När man har djur som jag har så blir det lite hårtussar här och där väldigt fort.
Men denna kan man enkelt och snabbt dammsuga av huset eller soffan. Verkligen ett tillskott.
Dock så räcker inte en laddning för att dammsuga hela huset (187 kvm) uppdelat på 3 våningar. så vi kommer definitivt skaffa en till.

 • Design
  5
 • Funktion
  4
 • Kvalitet
  4
 • Pete rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
4

Inte självklart längre ...

av LeffeGD Datum 18 maj 2021

Dammsugning ...
Tidigare var valet självklart när vi "bara" hade en ganska ny (blå) Electrolux med sladd. Nu blir det lika ofta denna nya röda smarta maskin - utan sladd.
Vi är supernöjda!

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3
 • LeffeGD rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
5

Smidig och effektiv

av AstridB Datum 18 maj 2021

Väldigt nöjd, dammsugaren är smidig och effektiv. Låter lite och lätt att använda. deltar som testpilot via Smartson och har köpt produkten till ett reducerat pris.

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3
 • AstridB rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text

Liknande produkter

Electrolux - Skaftdammsugare - EER77MBM
Ergorapido sladdlös skaftdammsugare Mahogny Bronze metallic Påslös

Den nya Mahogny Bronze Ergorapido 2-i-1 med extra kraftfullt TurboPower HD litiumbatteri och 180° EasySteer™ manövrering ger dig en känsla av rent och snyggt. Varje dag.

Electrolux - Skaftdammsugare - EER79SWM
Ergorapido sladdlös skaftdammsugare Satin White Påslös

Ergorapido 2-i-1 SoftSand med extra kraftfullt TurboPower HD litiumbatteri och 180° EasySteer™ manövrering ger dig en känsla av rent och snyggt. Varje dag.

Electrolux - Skaftdammsugare - EER79EBM
Ergorapido sladdlös skaftdammsugare Ebenholts Påslös

Nya Ergorapido 2-i-1 med litium HD Turbo Power-batterier och 180° EasySteer™ manövrering ger dig en känsla av nystädat, varje dag.

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan den här produkten?

Registrera produkten för att få ut det mesta av den. Du kan även klicka nedanför om du behöver support, eller helt enkelt söker reservdelar och tillbehör.

Registrera produkt Reservdelar och tillbehör Support
vy över strand, klipport och vågor