Produktfördelar

Electrolux - Brödrost - E7T1-6BP

Rostat bröd på ditt sätt med Explore 7

Från upptining av skivat bröd till lättrostade bagels - Explore 7 Brödrost ger exakta resultat. De justerbara inställningarna ger dig ett perfekt rostat bröd. Och med extra tillbehör kan du även värma bakverk.

Electrolux - Brödrost - E7T1-6BP

Exakt resultat varje gång med 7 inställningar

Oavsett vilken typ av bröd du ska rosta har Explore 7 brödrost den perfekta inställningen. Med 7 rostningslägen får du din toast precis som du vill ha den, allt från brioche till ciabatta.

Electrolux - Brödrost - E7T1-6BP

Tina fryst bröd eller värm upp med bara en knapptryckning

Upplev bagerifärskt bröd igen med Explore 7 uppvärmningsfunktion. Programmet värmer försiktigt brödet igen utan att det rostas om. Och för bröd som legat i frysen kan upptiningsfunktionen tina dem snabbt exakt till din preferens.

Electrolux - Brödrost - E7T1-6BP

Tillbehör som värmestativ och lock som skyddar mot damm

Värm försiktigt bakverk och croissanter med det medföljande värmestativet. Det smidiga tillbehöret är placerat överst på brödrosten, vilket gör att du kan värma bröd som är för stora att rosta. Plastlocket gör att du inte får in en massa damm i brödrosten när den inte används.

Electrolux - Brödrost - E7T1-6BP

Exakt resultat med Lift and Check-funktionen

Med Lift and Check-funktionen kan du undvika att få brödskivan för lite eller för mycket rostad. Med lyftfunktionen kan du kolla rostningen utan att avbryta den. Det gör att du får perfekt resultat varje gång, utan att behöva gissa.

Electrolux - Brödrost - E7T1-6BP

Enkel rengöring tack vare smulbricka

Den inbyggda smulbrickan fångar upp varenda smula, vilket gör att du inte behöver vända brödrosten upp och ner efter varje användning. Brickan är enkel att dra ut och tömma, vilket sparar tid för dig.

Passar bra tillsammans

Brödrosten, vattenkokaren och kaffebryggaren i frukostserien Explore gör sig så bra tillsammans. Kaffebryggaren utlovar smakkaraktär i varje kopp, varje dag. Med vattenkokaren kan uppvärmningen anpassas utifrån vad som ska tillredas. Med fullständig kontroll. Med brödrostens justerbara inställningar kan du uppleva perfekt frasigt och läckert resultat exakt till din preferens.

Upptäck frukostserien Explore

Recensioner

Vad tycker du?
Hjälp oss att förbättra våra produkter

Din åsikt bidrar till att vi ständigt förbättrar oss och hjälper även andra kunder i deras val av produkt. Använd stjärnorna för att påbörja din recension. 

Ge oss dina åsikter - få rabatt i vår webbshop

Välkommen. Det här är ditt utrymme. Berätta för oss vad du tycker.

Recensera nedan som gäst eller logga in och lämna en recension.

{{ props.errorNickname }}

Detta kommer att synas med din recension. Vänligen använd inte ditt fullständiga namn. Om du använder fullständiga namnet kommer det hindra oss från att publicera din recension.

Vi behöver din e-postadress för att bekräfta din recension och eventuellt kontakta dig.

{{ props.errorEmoji }}

De mest användbara kundrecensionerna fokuserar på kvalitet, design och värde på apparaten. För feedback relaterad till service, leverans eller installation, vänligen kontakta kundservice. Dessa recensioner modereras innan de publiceras på den här webbplatsen. För mer information om detta, se våra riktlinjer för recensioner.

Du måste godkänna användarvillkoren

Tack så mycket för din recension!

Vänligen se efter i din inkorg om du mottagit bekräftelsemailet.

2

Frukostserie i olika färger

av Janni Datum 13 september 2021

Till vårt nybyggda hus letade vi efter en frukostserie - som vi var glada över att hitta hos Electrolux. Vattenkokare, brödrost och kaffebryggare i samma serie! Efter att vi hade beställt serien visade det sig att vattenkokaren och brödrosten har samma färg (Black Pearl) medan kaffebryggare finns att få i två olika färger; svart (Granite Black) eller grå (Midnight Titanium). Det visade sig att kaffebryggaren inte finns att få i samma färgnyans som vattenkokaren och brödrosten. Electrolux gör reklam för denna frukostserie, där det tydligt framkommer att produkterna hör ihop och passar bra ihop. När produkterna står i vårt kök bredvid varandra, kan man tydligt se att de inte har samma färg.

Vi har i övrigt varit nöjda med brödrostens funktioner.

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • Janni rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
5

Snygg och genialisk "lyft & titta" funktion.

av Henrik Datum 23 mars 2021

Jag är väldigt nöjd med denna stilrena brödrost. Rostar jämt och bra vilket jag även förväntade mig. Det som överraskar är den smarta "lyft och titta" funktionen. Nu behöver jag inte stoppa brödrosten för att undersöka rostningsgraden. Ist. lyfter man bara upp, tittar och släpper tillbaka. Mao behöver jag inte starta om rostningen med risken att man bränner brödet pga av dubbla cykler.

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • Henrik rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
5

Lyxig och rostar perfekt

av Nissen Datum 18 december 2020

En brödrost med lyxig design och som rostar brödet perfekt.

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • Nissen rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
4

Snygg

av Gunvor Datum 18 december 2020

Snygg brödrost som rostar bra. Hade kunnat vara möjligt med lite tjockare brödskivor. Lite för kort sladd.

 • Design
  4
 • Funktion
  4
 • Kvalitet
  5
 • Gunvor rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text

Liknande produkter

Electrolux - Brödrost - EAT3300
Love your day Brödrost

Vad är en söndagsfrukost utan ett gott rostat bröd?! Love Your Day brödrost har allt du behöver för att få en underbar skiva rostat bröd med sju inställningsnivåer och tinings- och eftervärmningsfunktioner, allt för en bättre vardag.

Electrolux - Brödrost - EAT7700
7000-serien Brödrost

Vad är bättre än att starta helgen med färskt rostat bröd? Brödrosten i 7000-serien använder sju exakta inställningar så du kan få din favorittoast varje gång.

Electrolux - Brödrost - EAT7700R
7000-serien Brödrost

Vad är bättre än att starta helgen med färskt rostat bröd? Brödrosten i 7000-serien använder sju exakta inställningar så du kan få din favorittoast varje gång.

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan den här produkten?

Registrera produkten för att få ut det mesta av den. Du kan även klicka nedanför om du behöver support, eller helt enkelt söker reservdelar och tillbehör.

Registrera produkt Support
vy över strand, klipport och vågor