Läs mer om våra integrerade kyl-frysar

Vårt utbud av kombinerade kyl/frysar har optimerats för att göra hälsosamma matvanor enkla och hållbara så du kan bevara din mat, din hälsa och skydda planeten. Vi värnar om matkvaliteten genom att tillgodose tre viktiga krav för hållbarhet - stabi temperatur, rätt luftfuktighet och förseglad kyl-miljö.

Läs mer

Hållbara lösningar som förenklar din vardag

Vi utvecklar lösningar som skyddar kvalitén på maten, så att du kan njuta mer med mindre svinn. Vår miljöpåverkan minimeras genom att vi minskar koldioxidutsläppen med upp till 20% och ökar användningen av återvunnen plast samt återvinningsbart material.

 • Färska grönsaker
  Mindre matavfall med ColdSense

  Temperaturförändringar på grund av att dörren öppnas eller varm mat ställs in i kylen har negativa effekter och skadar maten. ColdSense reaktiva sensorer justerar snabbt temperaturen efter eventuella temperaturväxlingar och kyler ner snabbare än vanliga kylskåp, vilket minskar stressen och skadorna på maten.

 • Två äpplen på skärbräda
  60% saftigare och mindre uttorkad mat med TwinTech No Frost

  Avancerad dubbelkylningsteknik och oberoende luftcirkulation säkerställer att frysens frusna torra luft inte används för att kyla ner kylen som i standardkylar utan No Frost-teknologi. Med No Frost behöver du aldrig avfrosta din frys igen.

 • Grönsakslådan GreenZone
  Upp till 95% av vitaminerna bevaras med GreenZone

  Den förseglade GreenZone-lådan upprätthåller rätt luftfuktighet för frukt och grönsaker. Förslutningen säkerställer att produkten skyddas från förtvining och att förlora värdefulla mineraler.

 • Kyl-frysen Cooling 360°
  Maten skyddas i varje hörn med Cooling 360°

  Med Cooling 360° har du friheten att förvara maten i alla kylens hörn. Skydda matkvaliteten med stabil temperatur och korrekt luftfuktighet. Kylskåpets bakre vägg har en avancerad luftcirkulation och möjliggör en aktiv spridning av kalluft som når varenda hörn. Med bättre temperaturfördelning än standardkylskåp utan fläkt, säkerställer den att varje föremål kyls korrekt, oberoende var det är placerat någonstans.

 • Vakuumbehållare
  Vakuumbehållare för mindre avfall

  Vakuumförsegling hjälper att behålla matens fukt, smak, textur och färg då det hindrar fukten från att läcka ut. Uttorkning och frysskador förhindras och kommer göra att maten ser aptitlig ut längre. För rött kött kan bristen på syre resultera i en brun färg. Det är naturligt och inte ett tecken på förfall.

 • ECO-program display
  Smartare val med ECO-programmet

  Få enkel vägledning om hur du väljer energieffektiva inställningar för din kyl-frys samtidigt som den kyler optimalt. ECO-metern indikerar nivån på energikonsumtionen, något som leder till ett mer resursansvarigt och ekonomiskt val. Gör ett bättre val för miljön utan att behöva kompromissa med matens kvalitet.

Bättre lösningar. För en ljusare framtid.

 • Koldioxid ikon
  Upp till 20% mindre koldioxidutsläpp än tidigare produkter

  Vårt nya produktsortiment minskar stolt koldioxidutsläppet med upp till 20% jämfört med tidigare modeller.

  Koldioxidpåverkan beaktas från material, process och användning. Energipåverkan jämförs med ingångsnivån energiklass F som utvärderats av Universitetet Marche Polytechnic.

 • Blåbär och hallon placerade i kylskåpet
  Unik kyl-frys kombi med återvunnen plast

  Vi kan stolt presentera vår unika kyl och frys med en interiör som till 70%* är tillverkad av återvunnen plast. Plasten från kasserade kylskåp används för att tillverka nya produkter, vilket hjälper till att minska avfallet och möjliggör cirkulär och resurseffektiv produktion.

  *Kylens interiör rHIPS är tillverkad av upp till 70% återvunnen plast, vilket motsvarar 13% av den totala interiören.

  I samarbete med Coolrec, EU-marknadsledare inom WEEE-återvinning och EcolStudio.

 • Noll avfall ikon
  Noll deponi i vår fabrik

  Vi är stolta över att ha uppnått en noll deponi-certifiering för vår fabrik. Detta innebär att vi ständigt hittar möjligheter för materialåtervinning, att begränsa energiåtervinningen till icke-återvinningsbart avfall och minska mängden kasserat avfall.

Leta efter märket FOR BETTER LIVING på våra produktsidor

FOR THE BETTER-märket indikerar ett mer medvetet val med lägre miljöpåverkan. Produkten har tillverkats på en nolldeponifabrik där fokus har legat på att minska koldioxidutsläppen, vilket gör att vi kan påverka vår omgivning till det bättre.

Produkter med rötter i Skandinavisk design - för att underlätta vardagen

 • Grönsaker i kylskåp
  Ett mer hållbart val

  Hållbarhet guidar oss i allt vi gör, från sättet som vi designar våra produkter till hur vi använder dem i hemmet. Det är därför vi väljer material baserat på funktion, kvalitet och minimal miljöpåverkan. Dessa produkter är tillverkade av säkerhetscertifierade, hållbara och högkvalitativa material i syfte att vara i kontakt med livsmedel.

 • Insidan av en kylskåpsdörr
  Designad för livet

  En kyl är inte bara en sofistikerad teknisk produkt. Det är också ett inredningsobjekt som är designat för att smälta in i hemmiljön och förbättra människors dagliga liv.

 • Drar ut låda i frysen
  Designad för att hålla

  Vi fokuserar på att utveckla produkter som håller längre. Vi är reglerade med strikta myndighetskrav och alla våra produkter är testade för att uppfylla internationell standard för hållbarhet. En stor mängd tid och omsorg har lagts ner för att skapa en kyl och frys som ska hålla många år framöver.

Våra tips för att njuta mer och slösa mindre

Hur kan vi förlänga matens hållbarhet?

Använda frysen, tillhörande förpackningslösningar och torkning

För potatis och rotgrönsaker: 12-16°C, mörkt och helst inte för fuktigt.

Grönsaker med hög respiration och bladgrönsaker: Hög luftfuktighet och temperatur runt 3-4°C.

Torkade produkter: Låg luftfuktighet, helst mörkt och inte för varmt.

Torkad frukt, bär och grönsaker: Kan torkas i luften, solen, ugnen, i mattorkare eller genom frystorkning.

Att frysa i en lufttät påse är bättre än att inte förpacka alls. Att vakuumfrysa är ännu bättre då vakuumförpackningar förhindrar kylskador.

Matavfall

Flera av sakerna på listan kan räddas genom rätt förvaringsmetod

• Frukt och grönsaker felplaceras lätt och glöms bort
• Bröd kan frysas
• Ost kan också frysas eller användas i matlagning/bakning

Vanliga misstag som leder till matavfall

• Köper för mycket och äter inte allt
• Tenderar att glömma färsk eller överbliven mat
• Använder fel förvaringsmetod (förpackning, temperatur)
• Slänger maten när utgångsdatumet närmar sig, även om den är i gott skick.

Påbörja matlagningen i kylen

MultiChill 0°C​-appen hjälper dig att förbereda dina ingredienser på bästa sätt. MultiChill-lådorna är temperaturkontollernade, och GreenZone+-lådorna är fuktighetskontrollerande, vilket tillsammans skapar det ultimata inom skräddarsydd matförvaring.

Flexibel förvaring samt en hjälpande app.

Flexibel förvaring samt en hjälpande app.

 • MultiChill 0°C-låda med temperaturkontroll.
 • Tina upp säkert, marinera kött, förvara matrester eller jäs degen via appen.
 • Justera fuktnivån för frukt och grönsaker med GreenZone+-lådan.

900 MultiChill 0°C funktioner

 • MultiChill kyl-frys för konservering av livsmedel
  MultiChill kyl-frys för konservering av livsmedel, ikon
  MultiChill 0°C​

  Den temperaturkontrollerade MultiChill 0°C-lådan erbjuder flexibilitet vid förvaring av livsmedel. Ställ in rätt temperatur för förvaring av kött, fisk och ost, marinering av kött, säker upptining, kylning av drycker eller till och med frysta varor.

 • MultiChill kyl-frys app
  MultiChill kyl-frys app ikon
  Matprogram via appen

  Börja din matlagning i kylen. Genom att aktivera program via appen. Ställ in din MultiChill-låda för att tina upp säkert, marinera ingredienserna direkt, förvara matrester vid idealiska 2⁰ eller låt degen jäsa över natten vid varmare 5⁰ för färskt frukostbröd.

 • MulitChill kyl-frys grönsakslåda
  MultiChill kyl-frys grönsaksikon
  GreenZone+-låda för grönsaker

  Med GreenZone+ blir det ännu enklare att njuta av färsk frukt och grönsaker. GreenZone+-lådan reglerar luftfuktigheten och skapar den perfekta miljön för förvaring av färska råvaror, vilket bevarar smak, konsistens och färg.

 • MultiChill konvertibelt frysfack
  MultiChill kyl eller frys ikon
  Frys förvandlas till kyl

  Kyl eller frys. Om du behöver mer kylskåpsutrymme kan det konvertibla frysfacket ställas in för att kyla kött, fisk, mejeriprodukter eller till och med färsk pasta.

 • MultiChill kyl-frys av återvunnet material
  MultiChill kyl-frys återvunnet ikon
  Återvunnet innermaterial

  Ny, grönare innovation. Electrolux kyl-frys har ett innermaterial bestående av 70% återvunnen plast. Plast från kasserade kylskåp används för att tillverka nya kylskåp och hjälper till att minska avtrycken på miljön.

Kyl-frys fylld med grönsaker

Optimal kylning, minskat svinn

Den kombinerade kyl-frysen 800 Cooling 360° har flera luftkanaler för att optimera kylningen. Det bevarar matens kvalitet, på alla hyllplan, och bidrar till att minska matsvinnet med 28%*. Exteriören av rostfritt stål bidrar med en elegant finish till ditt kök.

800 Cooling 360 – integrerad kyl-frys

800 Cooling 360 – integrerad kyl-frys

 • 30% bättre temperaturfördelning med Cooling 360° ger mindre matsvinn. ¹
 • GreenZone bevarar upp till 95% av matens vitaminer. ²
 • Med TwinTech® No Frost bildas ingen is och optimal luftfuktighet skapas i kylen.

800 Cooling 360°-funktioner

 • Öppen kyl-frys-dörr
  Cooling 360-ikon
  Cooling 360°

  Cooling 360° hjälper till att minska matsvinnet och bevarar näringsämnen med avancerad kylning ut i varje hörn. 30% bättre temperaturfördelning på varje hylla med effektiva luftkanaler ser till att maten är skyddad var du än placerar den.

 • Gröna grönsaker i sluten låda
  GreenZone-ikon
  Sluten låda – GreenZone*

  GreenZone är den idealiska förvaringslådan. Den eliminerar överskottsfukt och behåller rätt mängd fukt för dina grönsaker, vilket bevarar upp till 95% av vitaminerna efter 11 dagar genom att skydda produkten med rätt mängd fukt.²

 • Färsk sallad
  TwinTech ikon
  TwinTech® No Frost

  Det intelligenta dubbelkylningssystemet TwinTech® No Frost bevarar fukten i ingredienserna. Kyl och frys kyls oberoende av varandra, med ett system som är överlägset standardmodeller med No Frost. I frysen bildas ingen frost. Med TwinTech® No Frost håller kylskåpet rätt fuktighet och maten riskerar inte att torka ut.

 • Lax i ExtraChill-låda
  ExtraChill-ikon
  ExtraChill*

  ExtraChill: idealisk för att bevara smaken och texturen på fisk, chark och ost. Den utdragbara lådan säkerställer en miljö med lägre temperatur jämfört med resten av kylen, tack vare den aktiva cirkulationen av kall luft.

 • Anpassat kylskåpsutrymme
  CustomFlex-ikon
  CustomFlex*

  Med CustomFlex® kan du anpassa utrymmet i kylskåpsdörren efter önskemål. Insidan på dörren har flyttbara fack i olika storlekar, så att du kan anpassa utrymmet efter dina behov. Facken är till och med löstagbara så att du kan ta bort dem från kylskåpet för enkel åtkomst.

 • Högt kyl-frysskåp
  MultiSpace-ikon
  MultiSpace*

  MultiSpace-skåpet är högre än standardutformningen, så du har extra utrymme för att förvara och organisera mer mat.

¹ Jämfört med egna produkter, baserat på upprepade interna tester.
² Bevaringsgraden av vitaminer baserad på externt test av kvarhållande av vitamin C i blåbär efter 11 dagar i GreenZone-facket.
*Tillgänglig på utvalda modeller

Kvinna håller grönsaker i handen

Hemmet för dina nyttigheter

Kyl-frysen 700 GreenZone har förslutna behållare där luftfuktigheten hålls på en perfekt nivå. Den bevarar upp till 95% av vitaminerna efter elva dagar genom att skydda produkten med den rätta mängden fukt.

*Bevaringsgraden av vitaminer baserad på externt test av kvarhållande av vitamin C i blåbär efter elva dagar i GreenZone-facket.

700 GreenZone

700 GreenZone

 • GreenZone bevarar upp till 95% av vitaminerna.*
 • DynamicAir bibehåller stabila temperaturer och förhindrar att dina livsmedel torkar ut.
 • Frostuppbyggnad förhindras med TwinTech® No Frost. Ger dina råvaror optimal luftfuktighet.

700 GreenZone-funktioner

 • Grönsaker i en kylskåpslåda
  GreenZone ikon
  Förseglad låda – GreenZone

  GreenZone är den optimala förvaringslådan. Den eliminerar överskottsfukt samtidigt som den bevarar rätt mängd för dina grönsaker. Den bevarar upp till 95% av vitaminerna efter elva dagar genom att skydda produkten med den rätta mängden fukt.

 • Kål på en skärbräda
  TwinTech ikon
  TwinTech® No Frost

  TwinTech® No Frost intelligenta dubbelkylningssystem låser in fukten i ingredienserna. Kylen och frysen kyls ner separat jämfört med andra standardmodeller och förhindrar frostuppbyggnad. Med TwinTech® No Frost håller kylskåpet rätt fuktighet vilket resulterar i 60% mindre matmassaförlust.

 • Röda bär i kylskåp
  DynamicAir ikon
  DynamicAir**

  DynamicAir ser till att temperaturen i kylskåpet hålls stabil. Kall luft cirkulerar i hela kylskåpet, vilket betyder att din mat är skyddad även när dörren öppnas.

 • Zucchini i en kyl
  ExtraZone ikon
  ExtraZone-låda

  Separera dina livsmedel med ExtraZone-lådan. Bli organiserad och ha alltid rätt ingredienser till hands.

 • Öppnad kyl
  MaxiSpace ikon
  MaxiSpace**

  Tack vare MaxiSpace får du 45% mer kapacitet än en standard kyl-frys.* Den är högre och bredare än vanliga kylar och erbjuder gott om utrymme.

  *Jämfört med en kyl-frys av standardstorlek

 • Grönsaker på en köksbänk
  MultiFlow ikon
  Multiflow**

  Maten håller sig bäst med MultiFlow. Teknologin håller en stabil temperatur i ditt kylskåp, vilket förhindrar att dina livsmedel torkar ut. Den skapar en miljö som håller maten färsk tills nästa gång du handlar.


*Bevaringsgraden av vitaminer baserad på externt test av kvarhållande av vitamin C i blåbär efter elva dagar i GreenZone-facket.
**Finns på utvalda modeller

TwinTech kyl-frys

Håller maten saftig och återfuktad

600 TwinTech® No Frost håller maten 60% saftigare än kylskåp med en förångare. Det dubbla kylsystemet upprätthåller en perfekt fuktighetsnivå och skyddar dina livsmedel från att torka ut. Det ser även till att du kan säga adjö till avfrostning.*

600 TwinTech® No Frost

600 TwinTech® No Frost

 • TwinTech® No Frost håller optimal luftfuktighet och behöver inte frostas av.
 • DynamicAir bibehåller stabila temperaturer och förhindrar att livsmedlen torkar ut.
 • Anpassa utrymmet i kylskåpsdörren med CustomFlex®.

600 TwinTech® No Frost-funktioner

 • Kål på en skärbräda
  TwinTech ikon
  TwinTech® No Frost

  TwinTech® No Frost intelligenta dubbelkylningssystem låser in fukten i ingredienserna. Kylen och frysen kyls ner separat jämfört med andra standardmodeller och förhindrar frostuppbyggnad. Med TwinTech® No Frost håller kylskåpet rätt fuktighet vilket resulterar i 60% mindre matmassaförlust.

 • Röda bär i kylskåp
  DynamicAir ikon
  DynamicAir**

  DynamicAir ser till att temperaturen i kylskåpet hålls stabil. Kall luft cirkulerar i hela kylskåpet, vilket betyder att din mat är skyddad även när dörren öppnas.

 • Man organiserar maten i kylskåpsdörren
  CustomFlex ikon
  CustomFlex**

  CustomFlex® ger dig möjlighet att anpassa utrymmet i kylskåpet. Insidan på dörren finns flyttbara fack i olika storlekar, så att du kan anpassa utrymmet efter dina behov. Facken är till och med löstagbara så att du kan ta ur dem för enkel åtkomst.

 • Grönsaker på köksbänken
  MultiFlow ikon
  Multiflow**

  Maten håller sig bäst med MultiFlow. Teknologin håller en stabil temperatur i ditt kylskåp, vilket förhindrar att dina livsmedel torkar ut. Den skapar en miljö som håller maten färsk tills nästa gång du handlar.

 • Zucchini i en kyl
  ExtraZone ikon
  ExtraZone-låda**

  Separera dina livsmedel med ExtraZone-lådan. Bli organiserad och ha alltid rätt ingredienser till hands.

 • Grönsaker i en kylskåpslåda
  ExtraChill ikon
  ExtraChill**

  ExtraChill-lådan är idealisk för att behålla smaken och texturen på exempelvis chark och ost. Den utdragbara lådan försäkrar en miljö med lägre temperatur jämfört med resten av kylen, tack vare den aktiva cirkulationen av kalluft.


*Internt test på TwinTech-teknologin som mäter fuktnivån efter nio dagars förvaring. Jämfört med egen produkt med förångare.
**Finns på utvalda modeller

500 ColdSense kyl-frys

Bevara matens kvalite

ColdSense använder exakta sensorer för att snabbt återställa den kombinerade kyl-frysen till rätt temperatur efter öppning och stängning. Detta hjälper till att förhindra kraftiga svängningar i temperaturen, för att skydda din mat.

500 ColdSense

500 ColdSense

 • Ingredienser behåller sin kvalitet över tid och förhindrar att maten blir förstörd.
 • Med LowFrost-teknik kan du säga adjö till vanlig avfrostning.
 • DynamicAir bibehåller stabila temperaturer och förhindrar att livsmedlen torkar ut.

500 ColdSense-funktioner

 • Färska grönsaker
  ColdSense ikon
  ColdSense

  ColdSense återställer kyl-frysen till den rätta temperaturen snabbare än traditionella kylar efter att dörren öppnats. Detta hjälper att undvika temperaturchocker för livsmedel som i sin tur kan leda till förstörelse.

 • Frysta hallon och blåbär
  LowFrost ikon
  LowFrost

  Det integrerade LowFrost-systemet upprätthåller frysens temperatur för att förhindra frostuppbyggnad. För bättre prestanda och mindre underhåll.

 • Jordgubbar i kylskåp
  DynamicAir ikon
  DynamicAir*

  DynamicAir ser till att temperaturen i kylskåpet hålls stabil. Kall luft cirkulerar i hela kylskåpet, vilket betyder att din mat är skyddad även när dörren öppnas.

*Finns på utvalda modeller

Utforska våra kombinerade kyl-frysar

Med skandinavisk design är våra lösningar framtagna för att underlätta din vardag. Hitta rätt kyl-frys som passar dig med vår köpguide.

Välj typ av kyl-frys

Vilken typ av kyl och frys passar i ditt kök?

Side-by-side - En kyl och frys i full höjd för stor kapacitet. Ismaskin och vattendispenser finns på utvalda produktmodeller.

Fristående kombi – en staplad kyl-frys-kombination med separata dörrar. Välj mellan produktmodeller som har frysen uppe eller nere.

Integrerad - Kyl/frysen döljs bakom en skåpsdörr för att matcha köksinredningen. Välj en kombinerad kyl/frys eller separata enheter.

Höjd, bredd och djup kan variera, så utforska vårt sortiment för att hitta den rätta dimensionen för ditt kök.

Mått och kapacitet

Integrerade kyl-frysar tillverkas vanligtvis i standardstorlek så att de passar i köksskåpet bakom luckan. Fristående modeller kan däremot variera beroende på höjd och bredd. Kombinerade kyl-frysar från Electrolux sträcker sig från 60 cm till 75 cm i bredd och upp till 190 cm i höjd. MaxiSpace-kyl och frysen ger dig t.ex. 45% mer kapacitet än inbyggda standardmodeller. Alla mått finns tillgängliga på våra produktsidor.

Kapaciteten för kyl-frysar mäts i liter.
upp till 200 liter – små hushåll
200-300 liter – medelstora hushåll
300-400 liter – stora hushåll

Marknadens snabbaste installation

Få din nya kyl-frys på plats snabbt och enkelt, med endast 73 installationssteg. Dörrdesignen är begränsad i bredd för att säkerställa att kombiskåpet installeras utan att kollidera med omgivande möbler. Våra produkter och den inbyggda plattformen garanterar exakt installation utan att du ska behöva mäta. Detta beror på medföljande mallar som hjälper till att placera skåpet exakt, för en problemfri installation.

Ljudnivå

Vill du ha en lugn och behaglig köksmiljö utan störande buller ska du välja en kyl-frys med lågt decibelvärde (dB). Ljudeffektnivån i kyl-frysar beror på flera faktorer såsom storlek, vikt, vibrationer, rör och kompressor, som alla kan variera mellan olika modeller. Electrolux erbjuder tysta kyl-frysar mellan 33-35 dB (A).

Tystare produkter

Med vårt nya sortiment kan du minska ljudnivån med 1 dB (A), jämfört med tidigare produktmodeller. Detta tack vare sju gånger mindre vibrationer och andra nya metoder för att förbättra upplevelsen av bullrig miljö.

Energieffektivitet

Hög energieffektivitet innebär att mindre pengar spenderas på elräkningar. Energiklassen på alla kombinerade kylfrysar går från A till G, där A är mest energieffektiv.

Tips! Minska energiförbrukningen genom att placera ditt kombiskåp på avstånd från element eller ugnen.

Vad förvarar du i kyl-frysen?

Grönsaker och färsk frukt – Leta efter kylar med djupa lådor som rymmer stora grönsaker. Har du mycket färsk mat bör du överväga en större kyl än frys.

Fisk och kött - NaturaFresh-lådan finns på utvalda produkter och håller kött och fisk färska längre.

Drycker - Överväg en kyl/frys som har ett vinställ, justerbara hyllor och en integrerad vinkyl. Vissa produktmodeller har även en inbyggd ismaskin.

Frysvaror – Om du brukar frysa in mycket mat bör du leta efter en produktmodell där frysen är lika stor som kylen.

Utforska våra kombinerade kyl-frysar

Med skandinavisk design är våra lösningar framtagna för att underlätta din vardag. Hitta rätt kyl-frys som passar dig med vår köpguide.

Redo att göra ett köp?
Eller fortsätt att utforska nästa serie.