Produktinformation

Skapa en behaglig inomhusmiljö med vår vackra Well P7. Den portabla luftkonditioneringsenheten har wifi-uppkoppling och kan styras från din telefon. Varje gång du öppnar ytterdörren får du en välkommen-hem-känsla. Kylkapacitet 2,6 kW

Produktfördelar

Electrolux - Portabel luftkonditionering - WP71-265WT

Skapa ett välkomnande hem som är unikt - från var som helst

Skapa en behaglig inomhusmiljö med vår vackra Well P7. Den portabla luftkonditioneringsenheten kan styras från din telefon Varje gång du öppnar ytterdörren får du en välkommen-hem-känsla

Electrolux - Portabel luftkonditionering - WP71-265WT

Elegant och effektiv, på samma gång.

Den eleganta och stilrena designen av luftkonditioneringsenheten är helt unik, samtidigt som dess cirkelformade galler gör att du kan kyla och värma ditt hem jämnare.

Electrolux - Portabel luftkonditionering - WP71-265WT

Styr från din telefon

Anslut luftkonditioneringsenheten till Electrolux Home Comfort-appen på din telefon för att styra temperaturen i ditt hem på distans.

Electrolux - Portabel luftkonditionering - WP71-265WT

Sprider luften jämnt

Det patenterade AirSurround-systemet i luftkonditioneringsenheten garanterar en komfortabel miljö. Detta tack vare den cylinderformade konstruktionen som skickar luften i spiraler uppåt i stället för utåt. Den skapar ett indirekt luftflöde som fördelar luften jämnare.

Electrolux - Portabel luftkonditionering - WP71-265WT

En snygg fjärrkontroll.

Den eleganta runda fjärrkontrollen har snygga och intuitiva knappar. Tack vare magnetfunktion kan den enkelt fästas ovanpå luftkonditioneringsenheten.

Electrolux - Portabel luftkonditionering - WP71-265WT

Enkel installation.

Det förmonterade fönsterkitet kan installeras enkelt på endast 30 sekunder. Det kompletterar den portabla luftkonditioneringsenhetens design och släpper diskret ut luften genom ditt fönster. Sätt den på plats med låset och försegla den med det justerbara bandet.

Tillbehör

Recensioner

Vad tycker du?
Hjälp oss att förbättra våra produkter

Din åsikt bidrar till att vi ständigt förbättrar oss och hjälper även andra kunder i deras val av produkt. Använd stjärnorna för att påbörja din recension. 

Ge oss dina åsikter - få rabatt i vår webbshop

Välkommen. Det här är ditt utrymme. Berätta för oss vad du tycker.

Recensera nedan som gäst eller logga in och lämna en recension.

{{ props.errorNickname }}

Detta kommer att synas med din recension. Vänligen använd inte ditt fullständiga namn. Om du använder fullständiga namnet kommer det hindra oss från att publicera din recension.

Vi behöver din e-postadress för att bekräfta din recension och eventuellt kontakta dig.

{{ props.errorEmoji }}

De mest användbara kundrecensionerna fokuserar på kvalitet, design och värde på apparaten. För feedback relaterad till service, leverans eller installation, vänligen kontakta kundservice. Dessa recensioner modereras innan de publiceras på den här webbplatsen. För mer information om detta, se våra riktlinjer för recensioner.

Du måste godkänna användarvillkoren

Tack så mycket för din recension!

Vänligen se efter i din inkorg om du mottagit bekräftelsemailet.

3

Helt OK

av Holmstrand Datum 15 juli 2021

Använt vår i två år nu och den gör det den ska. Mitt största problem är att den låter relativt mycket - inte bara grundljudet men även som att någonting ligger och skrapar inne i maskinen. Alltid varit så och även hört från andra maskiner av samma model. Tillbehören för att täppa till fönster var också värdelösa för våra fönster så vi fick göra oss av med dem.

 • Design
  5
 • Funktion
  4
 • Kvalitet
  3

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
1

Ser bra ut, bra att men funkar inte.

av Christian123 Datum 15 juli 2021

Maskinen låter en hel del, drygt 60 db, men den ser bra ut och smidig app MEN den kyler mycket dåligt!
Igår var det 26° ute, efter en timme på max kyla var temperaturen i det lilla rummet 25° och maskinen är helt korrekt installerad.
En annan negativ sak är att den bara skickar luften uppåt, det för att man inte heller får någon kylning från vinden.
Spara dina pengar och köp inte!

 • Design
  4
 • Funktion
  1
 • Kvalitet
  3

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
1

Jetplan i sovrummet

av Oskar Datum 14 juli 2021

Vi tänkte att en dyr och rejäl ac ger oss inte vara ett kallt rum utan även möjligheten att köra på lägre hastighet och få ren och kall luft på natten. Även på lägstanivån låter den fruktansvärt mycket och det går inte att vara i samma rum som ac. Bilderna visar någon form av harmoni i rummet med acn och arbetsplats men det är bara att glömma. Kallt blir det men går som sagt inte vara i rummet samtidigt.

 • Design
  2
 • Funktion
  1
 • Kvalitet
  1

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
3

Bra så länge apparaten fungerar

av Stockholmsfamilj Datum 08 juli 2021

Vi köpte denna portabla AC utifrån en samlad bedömning med en stor portion trygghetstänk. Det finns ett flertal Electroluxaffärer i Stockholm och ett huvudkontor så vi tänkte att om någonting skulle gå fel så är hjälpen nära. Två veckor fick vi njuta av en bra och snygg portabel AC som kylde ner precis som den skulle. Men 14 dagar efter inköpet började vi höra ett skramlande ljud som även överröstade luftflödet och kompressorn. Vi ringde upp servicecentret och fick beskedet att nästa tillgängliga servicetid var om en månad. Det känns snopet då det är just denna julimånad som vi kommer att använda apparaten. Så vårt råd är att lämna trygghetstänket utanför ditt beslut och köp en apparat på nätet som du tror kommer att hålla i längden och har ett bra pris.

 • Design
  4
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  1

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text

Liknande produkter

Electrolux - Portabel luftkonditionering - EXP35U538CW
ChillFlex Pro Portabel luftkonditionering Vit

Få en härlig inomhusmiljö med ChillFlex Pro. Nu kan du få rätt temperatur när du vill koppla av. Sval och behaglig luft inne när det är varmt ute. Kylkapacitet 3,5 kW

Electrolux - Portabel luftkonditionering - EXP26U758CW
ChillFlex Gold Portabel luftkonditionering Vit

Sov gott med ChillFlex Pro Gold. Nu kan du få rätt temperatur när du vill koppla av. Sval och behaglig luft inne när det är varmt ute. Med minsta möjliga energi kan du njuta av behagliga förhållanden oavsett väder. Kylkapacitet 2,6 kW

Electrolux - Portabel luftkonditionering - EXP26U338CW
ChillFlex Pro Portabel luftkonditionering Vit

Få en härlig inomhusmiljö med ChillFlex Pro. Nu kan du få rätt temperatur när du vill koppla av. Sval och behaglig luft inne när det är varmt ute. Kylkapacitet 2,6 kW

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan den här produkten?

Registrera produkten för att få ut det mesta av den. Du kan även klicka nedanför om du behöver support, eller helt enkelt söker reservdelar och tillbehör.

Registrera produkt Reservdelar och tillbehör Support
vy över strand, klipport och vågor