KÖPGUIDER

Kombinerade tvättmaskiner och torktumlare

Vårt sortiment

Utforska vårt utbud för att hitta en kombinerad tvättmaskin och torktumlare som passar bäst hemma hos dig.

 • DelicateCare
 • UltraCare
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue
 • UltraCare
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue

Energi och effektivitet

Electrolux kombinerade tvättmaskin och torktumlare är utformad för att använda så lite energi och vatten som möjligt samtidigt som den ger högklassig skötsel av dina kläder. Energiklassen för Electrolux tvättmaskiner varierar från A+++ till A+++ -40 %. Det innebär att de högst rankade Electrolux-maskinerna förbrukar 40% mindre energi än en A-klassad maskin. Vissa tekniker kan bidra till bättre energiklass. Däribland invertermotorer, SensiCare-teknik eller DelicateCare, vår värmepumpsteknik.

Utrymme och placering

Om du har ont om plats är en kombinerad tvättmaskin och torktumlare perfekt. Den ger dig bekvämligheten av två separata maskiner utan att ta upp onödig plats. Det finns två typer av kombinerade tvättmaskiner och torktumlare: inbyggd tvätt-tork och fristående tvätt-tork. Inbyggda tvätt-torkar byggs in med till exempel paneler när de installeras, så att maskinen smälter in i perfekt i ditt badrum.

Kapacitet för kombinerad tvättmaskin och torktumlare

En kombinerad tvättmaskin och torktumlare har kapacitet att både tvätta och torka dina plagg. Torkkapaciteten är något mindre än tvättkapaciteten då luften tar mer plats för att cirkulera när du torkar kläder. När du funderar på vilken kapacitet din maskin behöver bör du tänka på:

Hushållets storlek: Stora familjer behöver mer kapacitet än singelhushåll.
Vanor: Hur ofta brukar du tvätta och torktumla?
Typ och storlek på tvättobjekten: Större objekt som sängkläder, täcken och gardiner kräver en lite större trumma för bästa resultat.

Alla Electrolux kombinerade tvättmaskiner och torktumlare är utrustade med SensiCare-teknik. SensiCare använder avancerade fukt- och temperatursensorer för att justera energiförbrukningen efter mängden tvätt. Du sparar både tid och pengar och är garanterad att dina kläder vårdas på bästa sätt.

Håll koll från din smartphone

Med vår app Electrolux Care kan du styra din tvättmakin och torktumlare i din smartphone. Med Care Advisor-funktionen får du experthjälp och tvättråd och du kan spara specifika inställningar för plagg du använder ofta under Mina favoriter.

Upptäck My Electrolux Care-appen

2 program i 1

Med vårt torrt-till-torrt-program hanteras tvätten effektivt med en sömlös övergång mellan tvättning och torkning. Dina plagg är redo att bäras eller hängas in i garderoben så fort programmet är klart.

Program

Våra kombinerade tvätt och törk har olika program för att passa dina behov:

 • Mörkblå ömtåliga plagg
  Ylle

  Tvätta och torka ylle säkert - i ett och samma program.

 • Vit skjorta i närbild
  Ånga

  Ett program som minskar skrynkligheten, fräschar upp dina plagg och få dem att dofta gott.

 • Ett plagg i en kombinerad tvättmaskin och torktumlare
  Allergivänligt

  Ett program speciellt utvecklat för allergikers behov. Programmet tar bort mikroorganismer och bakterier med en tvättfas där temperaturen överstiger 60 °C under några minuter. En extra sköljning säkerställer att tvättmedelsrester och pollen/allergiframkallande ämnen försvinner.

 • Vattendroppar på mörkblått tyg
  Ytterkläder

  Utomhusprogrammet DualSense Technology skyddar mer tekniska material så att de bevarar sin struktur över tid. En specialcykel torkar och återställer den vattenavvisande förmågan.

Certifiering

Woolmark-certifiering är en märkning som visar att maskinen är godkänd av företaget Woolmark. Det betyder att alla Electrolux kombinerade tvättmaskiner och torktumlare är skonsamma nog för att både tvätta och torka ylle.


En maskin som både tvättar och torkar

Tvätt och torkning blir rena barnleken! Med PerfectCare 900 blir fina plagg i siden 50% mindre skrynkliga jämfört med lufttorkning, vilket gör att du kan bära dem direkt när programmet är klart.

Visa produkten

DelicateCare – anpassade skonsamma program

DelicateCare-systemet i kombination med inbyggd värmepump hanterar plaggen skonsamt vid låga temperaturer som anpassas för varje tvätt. Det gör att du kan tvätta och torktumla ytterjackor och friluftsplagg, samtidigt som det återställer den vattenavvisande egenskapen. Till och med sidenplagg kommer ut ur maskinen 50% mindre skrynkliga.

Oavsett vad du tvättar och torkar kan du vara lugn – plaggen kommer alltid ur maskinen färdiga att bära!

Tvätta och torka dina favoritkläder

Tvätt-torken PerfectCare 900 låter dig tvätta och torka dina favoritkläder på betryggande sätt, oavsett material, även silke och dun. Med DelicateCare-systemet uppvisar dina sidenplagg upp till 50% mindre skrynklor.

Temperatur och rörelse för exakt rätt tvättvård

Dunjackans prestation kan försämras vid tvättning och torkning i en vanlig tvätt-torkmaskin. DelicateCare-systemet justerar trummans temperatur och rörelse för exakt rätt tvättvård så att dunet behåller sin fluffighet.

Tvätt och torkning anpassad efter din garderob

Det finns ett torkprogram för alla tvättprogram, från blandade bomullsplagg till syntetiska plagg och till och med silke. Dessutom kan du få en 3 kg smutstvätt ren och torr på 3 timmar.

FreshScent

Den unika kombinationen av lätt ånga i våra tvätt-torkar i PerfectCare-serien och Steam Fragrance gör att kläderna ser, känns och doftar fräscht — allt på bara en kvart. Njut av känslan av nytvättade kläder utan att behöva tvätta dem efter varje användning.


Dina kläder ser lika fina ut - tvätt efter tvätt

Med PerfectCare 800 kan du lita på att tvättprocessen tar väl hand om dina favoritplagg. Den avancerade kombinerade tvättmaskinen och torktumlaren med UltraCare-system tvättar och torkar allt från hårt smutsade utomhuskläder till ömtåliga plagg och får dem att hålla längre. Du kan tvätta dina kläder i en bekväm cykel från torr till torr, så att allt du köper, bär och älskar håller avsevärt längre. En enkel lösning med perfekt resultat.

Se produkten

UltraCare - låt kläderna hålla längre

Våra kombinerade tvättmaskiner och torktumlare i PerfectCare-serien är utrustade med UltraCare-system. Det innebär att tvättmedel och mjukmedel förblandas med vatten innan de kommer in i trumman. Textilierna tvättas grundligare genom att varje fiber nås och skyddas. Det garanterar att dina kläder ser ut och känns som nya längre.

Tygerna håller sig mjuka. Tvätt efter tvätt.

Tvättmedel och mjukmedel förblandas och reagerar med vatten, innan blandningen tar sig in i trumman. Detta garanterar att hela plagget nås och rengörs. UltraCare-system fördelar tvättmedlet jämnt och är två gånger effektivare än tvätten i en traditionell tvättmaskin eftersom icke upplöst tvättmedel leder till mindre effektiv rengöring.

Krymper inte och förlorar inte formen

Nu vågar du torka din finaste ylletröja i maskinen. Vårt DelicateCare-system justerar trumrörelserna så att ylletröjorna inte centrifugeras eller vrids för att undvika att de krymper. Detta ger enastående torkresultat utan att plaggen krymper eller förlorar formen, vilket kan jämföras med plantorkning.

Programmet Non-Stop One-Go sparar tid och energi

Vårt program Non-stop One-Go 4h/5kg erbjuder de mest effektiva tvätt- och torkprogrammen på kortast möjliga tid. Konstruerad för daglig mängd tvätt och med möjlighet att kunna tvätta och torka 5 kg på fyra timmar, uppvisar den mest ekonomiska prestanda som finns tillgänglig på marknaden idag och sparar både tid och energi. Med utmärkta resultat varje gång.

FreshScent

Den unika kombinationen av lätt ånga i våra tvätt-torkar i PerfectCare-serien och Steam Fragrance gör att kläderna ser, känns och doftar fräscht — allt på bara en kvart. Njut av känslan av nytvättade kläder utan att behöva tvätta dem efter varje användning.


Perfekt resultat varje gång

Dina favoritjeans som passar dig perfekt. Din älskade ulltröja som alltid är bekväm. Lita på att din innovativa PerfectCare 700 tar väl hand om dina favoritplagg. Håll hela garderoben ren och torr med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare där kläderna tvättas och torkas i ett enda program. 

Se produkten

DualCare - den ideala behandlingen av dina kläder

Vårt DualCare-system justerar automatiskt programmen efter material och vikt på tvätten. Kläderna tvättas och torkas vid precis rätt temperaturer med optimerade trumrörelser. Det betyder att allt från ömtåliga plagg och yllekläder till jeans och utomhuskläder kan tvättas och sedan torktumlas i en enda process. Varje plagg behåller formen och kvaliteten.

Kläderna känns som nya mycket längre

Enligt ett test som gjordes av Ritex 2015 (test nr.15CR00099) med SensiCare, bevaras tygerna som nya under dubbelt så lång tid. Sensorerna justerar automatiskt programinställningen efter mängden tvätt inom den första minuten för att minska tiden, energi- och vattenförbrukningen. Detta innebär mindre slitage, inte bara för dina kläder utan också för miljön.

Jämförelse tyg efter tvätt

Krymper inte och förlorar inte formen

Nu vågar du torka din finaste ylletröja i maskinen. Vårt DelicateCare-system justerar trumrörelserna så att ylletröjorna inte centrifugeras eller vrids för att undvika att de krymper. Detta ger enastående torkresultat utan att plaggen krymper eller förlorar formen, vilket kan jämföras med plantorkning.

Non-stop 60-Minute

Programmet Non-stop 60-Minute tvättar och torkar en mindre mängd tvätt på bara två timmar ‒ ett extremt snabbt och effektivt program. Du får dina kläder rentvättade och torra när du vill ha dem.

FreshScent

Den unika kombinationen av lätt ånga i våra tvätt-torkar i PerfectCare-serien och Steam Fragrance gör att kläderna ser, känns och doftar fräscht — allt på bara en kvart. Njut av känslan av nytvättade kläder utan att behöva tvätta dem efter varje användning.