KÖPGUIDER

Kombinerade tvättmaskiner och torktumlare

Anpassade cykler och skräddarsydd klädvård med DelicateCare

Maskinen i kombination med DelicateCare-systemet anpassar temperaturen efter varje tvätt och tvättar din kläder skonsamt. Detta låter dig tvätta och torka ytterplagg samtidigt som du bevarar plaggets vattenskydd. Även silkesplagg har 50% mindre skrynklor när de tas ut från maskinen.

Du kan vara säker på att dina plagg alltid är redo att användas utan strykning när de tas ut från maskinen, oavsett om du tvättar eller torkar dem.

Upp till 50% mindre skrynkliga* sidenplagg

*Jämfört med lufttorkning.

Exakt rätt tvättvård med maskinens temperatur och rörelse

Dunjackans prestation kan försämras vid tvättning och torkning i en vanlig kombinerad tvättmaskin och torktumlare. DelicateCare-systemet justerar trummans temperatur och rörelse för exakt rätt tvättvård så att dunet behåller sin fluffighet.

Fräscha kläder med 96 % mindre vatten*

*Använd ånga för att fräscha upp dina kläder och spara mer än 40 liter vatten per cykel. Testat med 1 kg omtåliga plagg vid användning av FreshScent-programmet jämfört med programmet för skonsam tvätt.

FreshScent-program

UltraCare – lösningen för att kläderna ska hålla längre

UltraCare är unikt i vår kombinerade tvättmaskin och torktumlare. Det förblandar tvättmedel och sköljmedel med vatten innan de kommer in i trumman. Det betyder att varje fiber nås, skyddas och tvättas noggrant. Dina kläder ser och känns som nya längre.

Din signaturlook tvättas, torkas och vårdas på en och samma gång

Du måste kunna lita på att kläderna som ger dig din kraftfulla look och känsla vårdas på rätt sätt. Nu kan du förlita dig på att den avancerade PerfectCare 800-serien med UltraCare-system skyddar allt från tuffa utomhuskläder till omtåliga plagg och får dem att hålla längre. Maskinen kan tvätta dina favoritplagg i en effektiv tvätt- och torkcykel så att allt du köper, bär och älskar varar betydligt längre. Det är en enkel lösning för att ge din signaturlook den klädvård den förtjänar.

Tygerna håller sig mjuka. Tvätt efter tvätt.

Tvättmedel och mjukmedel förblandas med vatten, innan blandningen tar sig in i trumman. Detta garanterar att hela plagget nås och rengörs. UltraCare-systemet fördelar tvättmedlet jämnt och är två gånger mer effektivt än tvätten i en traditionell tvättmaskin eftersom icke upplöst tvättmedel leder till mindre effektiv rengöring.

Fräscha kläder med 96 % mindre vatten*

*Använd ånga för att fräscha upp dina kläder och spara mer än 40 liter vatten per cykel. Testat med 1 kg omtåliga plagg vid användning av FreshScent-programmet jämfört med programmet för skonsam tvätt.

FreshScent-program

Din look tvättas, torkas och vårdas på en och samma gång

Dina favoritbyxor som passar dig perfekt. Den älskade jumpern som alltid är bekväm. De gör att du ser lika bra ut oavsett vad du har för planer för dagen. Förlita dig på vår innovativa PerfectCare 700-serie för att hålla vardagsplagg rena och snygga i en bekväm tvätt- och torkcykel. Gör klädvård till någonting enkelt, vad du än väljer att bära eller göra under dagen.

Dina kläder tvättas och torkas i ett enda program

Våra maskiner i PerfectCare 700-serien tvättar dina kläder i ett enda program från torrt till torrt. DualCare-systemet detekterar typ av material och väger plaggen, justerar sedan temperaturen och trumrörelsen för att ge varje plagg största möjliga omsorg. Den ser till att dina kläder varar längre.

Idealiska programinställningar med DualCare

Vårt DualCare-system justerar automatiskt programmen efter material och vikt på tvätten. Kläderna behandlas vid precis rätt temperatur med optimerade trumrörelser. Tvätta och torka i en enda process. Det gör att varje plagg behåller formen och kvaliteten.

Fräscha kläder med 96 % mindre vatten*

*Använd ånga för att fräscha upp dina kläder och spara mer än 40 liter vatten per cykel. Testat med 1 kg omtåliga plagg vid användning av FreshScent-programmet jämfört med programmet för skonsam tvätt.

FreshScent-program

Upptäck mer från Electrolux

 • Inbyggd tvätt-tork
  Kombinerad tvätt- och torkmaskin

  Våra kombimaskiner sparar tid, energi och utrymme utan kompromisser.

 • En man håller i en jacka som har maskintvättats
  Tvättmaskiner

  Upplev tvättresultat som aldrig förr med våra tvättmaskiner.

 • Jackor på galgar
  Tvätt och tork

  Vårda dina kläder med tvättmaskiner, torktumlare och andra klädvårdsprodukter.

Vårt sortiment

Utforska vårt utbud för att hitta en kombinerad tvättmaskin och torktumlare som passar bäst hemma hos dig.

 • DelicateCare
 • UltraCare
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue
 • UltraCare
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue

Energi och effektivitet

Electrolux kombinerade tvättmaskin och torktumlare är utformad för att använda så lite energi och vatten som möjligt samtidigt som den ger högklassig skötsel av dina kläder. Energiklassen för Electrolux tvättmaskiner varierar från A-G. Det innebär att de högst rankade Electrolux-maskinerna har energiklass A.

Det som bidrar till bättre energiklass är funktioner så som invertermotorer, SensiCare-teknik eller DelicateCare - vår värmepumpsteknik.

Utrymme och placering

Om du har ont om plats är en kombinerad tvättmaskin och torktumlare perfekt. Den ger dig bekvämligheten av två separata maskiner utan att ta upp onödig plats. Det finns två typer av kombinerade tvättmaskiner och torktumlare: inbyggd tvätt-tork och fristående tvätt-tork. Inbyggda tvätt-torkar byggs in med till exempel paneler när de installeras, så att maskinen smälter in i perfekt i ditt badrum.

Kapacitet för kombinerad tvättmaskin och torktumlare

En kombinerad tvättmaskin och torktumlare har kapacitet att både tvätta och torka dina plagg. Torkkapaciteten är något mindre än tvättkapaciteten då luften tar mer plats för att cirkulera när du torkar kläder. När du funderar på vilken kapacitet din maskin behöver bör du tänka på:

Hushållets storlek: Stora familjer behöver mer kapacitet än singelhushåll.
Vanor: Hur ofta brukar du tvätta och torktumla?
Typ och storlek på tvättobjekten: Större objekt som sängkläder, täcken och gardiner kräver en lite större trumma för bästa resultat.

Alla Electrolux kombinerade tvättmaskiner och torktumlare är utrustade med SensiCare-teknik. SensiCare använder avancerade fukt- och temperatursensorer för att justera energiförbrukningen efter mängden tvätt. Du sparar både tid och pengar och är garanterad att dina kläder vårdas på bästa sätt.

Håll koll från din smartphone

Med vår app Electrolux Care kan du styra din tvättmakin och torktumlare i din smartphone. Med Care Advisor-funktionen får du experthjälp och tvättråd och du kan spara specifika inställningar för plagg du använder ofta under Mina favoriter.

2 program i 1

Med vårt torrt-till-torrt-program hanteras tvätten effektivt med en sömlös övergång mellan tvättning och torkning. Dina plagg är redo att bäras eller hängas in i garderoben så fort programmet är klart.

Program

Våra kombinerade tvätt och törk har olika program för att passa dina behov:

 • Mörkblå ömtåliga plagg
  Ylle

  Tvätta och torka ylle säkert - i ett och samma program.

 • Vit skjorta i närbild
  Ånga

  Ett program som minskar skrynkligheten, fräschar upp dina plagg och få dem att dofta gott.

 • Ett plagg i en kombinerad tvättmaskin och torktumlare
  Allergivänligt

  Ett program speciellt utvecklat för allergikers behov. Programmet tar bort mikroorganismer och bakterier med en tvättfas där temperaturen överstiger 60 °C under några minuter. En extra sköljning säkerställer att tvättmedelsrester och pollen/allergiframkallande ämnen försvinner.

 • Vattendroppar på mörkblått tyg
  Ytterkläder

  Utomhusprogrammet DualSense Technology skyddar mer tekniska material så att de bevarar sin struktur över tid. En specialcykel torkar och återställer den vattenavvisande förmågan.

Certifiering

Woolmark-certifiering är en märkning som visar att maskinen är godkänd av företaget Woolmark. Det betyder att alla Electrolux kombinerade tvättmaskiner och torktumlare är skonsamma nog för att både tvätta och torka ylle.