Upptäck

Induktionshällar

Den renaste, säkraste ytan

Induktionshällar anpassar sig efter dina kastruller och värmer upp snabbt och jämnt. Om det inte står några kastruller på hällen värms inte kokzonen på en spishäll upp. Dessutom förblir den outnyttjade ytan sval vilket gör din induktionshäll säker. Inget kan bränna fast och den eleganta, plana ytan innebär också att det inte finns någonstans för smutsen att ta vägen. Nu kan du tillbringa mindre tid på att rengöra och mer tid till att njuta av maten.

Kontrollpanelen på en Electrolux induktionshäll

Rätt värme på ett ögonblick

Med induktion är det enkelt att göra små ändringar för att få bästa resultat. Dra bara kontrollerna på induktionshällen så ändras värmen direkt. Du kan hålla exakt rätt temperatur på såsen utan att den bränner vid. Och exakt värmereglering innebär att mindre energi går till spillo, vilket är goda nyheter för dina elräkningar också.

Laga mer samtidigt

Få mer plats att laga dina maträtter med FlexiBridge matlagningsytaDu kan koppla samman upp till 4 olika kokzoner till en och samma temperatur. Så när du ska laga till fler personer behöver du inte oroa dig för om kastrullen är för varm eller för kall. Du kan ta det lugnt och låta vår spishäll sköta jobbet.

En kastrull på Electrolux Infinite™ Pure induktionshäll

Lyxigt

Lägg till lite mer stil till ditt kök med Infinite™ Pure. Varken kontrollerna eller kokzonerna syns förrän du slår på spishällen. Den kristallklara röda LED-displayen lyser och du vet att den är redo. Oavsett om den är påslagen eller avstängd ger den ditt kök en vacker och modern estetik. 

Mer utrymme att skapa

Tre kastruller inom FreeZone på en Electrolux Infinite Combi induktionshäll
Infinite™ Combi

Oavsett vad du lagar ger dig Infinite™ Combi friheten att laga på ditt sätt.

Electrolux Infinite™ Combi induktionshäll med en plancha

Enkelt att laga mat 

Förfina matlagningen för varje ingrediens med FreeZone matlagningsyta. Den upptäcker automatiskt storleken och formen på upp till 3 kastruller. Du kan ge varje kastrull en inställd temperatur som den upprätthåller vart du än flyttar den på FreeZone-ytan. Och för större kastruller, som plancha-grillar, ger delningsfunktionen olika temperaturer på samma kastrull.

En omedelbar överblick

Infinite™ Combi är kockens bästa hjälpreda. Den stora displayen ger dig allt du behöver på ett ögonblick, liksom positionen för varje kastrull och värmenivån under den. Du har alltid kontroll eftersom det är lätt att justera temperaturer och inställda tider snabbt. Detta gör den till en idealisk spishäll för komplicerade kulinariska skapelser.

Diskret strömlinjeformad design

Ger omedelbar värme och känner automatiskt av kastrullen

Exakta touch-kontroller med skjutreglage

Ger omedelbar värme och känner automatiskt av kastrullen

Exakta touch-kontroller med skjutreglage

Ändra temperaturen genom att flytta kastrullen

Laga mat med större kastruller genom att koppla ihop flera kokzoner

Ger omedelbar värme och känner automatiskt av kastrullen

Färgdisplay med touch control

FreeZone-ytan anpassar sig efter dina kastruller så du kan placera dem var du vill

Reglera och ställ in värmen på varje kastrull

Mer fördelar med induktion

Stop&Go-knappen på en Electrolux induktionshäll
1
Omedelbar värme snabbare

Med Booster-knappen går det snabbare. Perfekt när du har bråttom.

Stop&Go-knappen på en Electrolux induktionshäll
2
Pausa och återuppta

Om du blir avbruten trycker du på Stop&Go-knappen för att pausa och en gång till för att återuppta där du slutade.

Ånga från en kastrull som sugs upp av spisfläkten
3
En handsfree häll

Hob2Hood reglerar automatiskt din spisfläkt efter vad du har på hällen.

Från koka till sjuda i ett svep

Ska du reducera såsen eller steka en köttbit? När din matlagning kräver snabba och enkla ändringar ska du använda PowerSlide. Du behöver inte tänka på att justera temperaturen upp och ner när du lagar. Du behöver bara dra kastrullen från värme till värme på vår induktionshäll. PowerSlide ger dig mer frihet och flexibilitet oavsett hur mycket mat du lagar.

Fokusera på matlagningen

Låt din spishäll reglera din spisfläkt så kan du fokusera på maten. När du slår på din häll startar Hob2Hood automatiskt om du vill. När den är påslagen reglerar den din fläkts utsug efter vad du lagar. När du kokar något går den för full kraft. Och när det småkokar minskar kraften och ger mindre och tystare utsug.

Behöver jag nya kastruller för induktion?

De flesta moderna kastruller går att använda på induktionshällar. Om du är osäker kan du testa dina kastruller med en magnet. Om magneten fastnar i botten på kastrullen, fungerar den med induktion. Vår Infinite Chef Collection har en uppvärmning som är upp till 14 gånger snabbare än rostfritt stål. Passar alla spishällar och är ett perfekt komplement till induktion.

Lamm och morötter på en Electrolux plancha grill

Maximera smakerna

Använd de bästa köksredskapen för att åstadkomma de bästa maträtterna. Vi har tillbehören för alla matlagningstekniker så att du får ut det mesta av din induktionshäll, som med vår Infinite Plancha med non-stick behandlad yta. Den ger dig möjligheten att grilla, sautera eller bryna på ett hälsosamt sätt.