Make life delicious

Lite kreativitet förändrar allt

Matlagning handlar mer än om bara mat. Matlagning är en viktig del i vardag och fest, och inte minst för vår hälsa. Med Electrolux kan du ge kreativiteten fria tyglar och verkligen ge uttryck för dig själv. Det handlar om inspiration och upplevelser – ingredienser för den godaste rätten av dem alla. Minnesvärda ögonblick.

 

 

Introduktion till intuitiv matlagning

I Sverige designar vi produkter så intuitiva att du inte behöver tänka. Du kan bara njuta.

Le Cordon Bleu recept

Electrolux och Le Cordon Bleu hjälper dig att göra livet i köket lite enklare med de bästa matlagningstekniker och härliga recept. Få inspiration till nya matupplevelser och mer hållbara matvanor.

Explore 7 Collection

Med en Explore 7 Blender får du ut det mesta av varje ingrediens. Behandla dina ingredienser med den respekt de förtjänar så bevaras både det goda och smaken i dem. Upptäck det nya sättet att mixa ‒ bara en knapptryckning bort.

Make an impression

Bjud inte dina gäster bara på god mat, gör ett minnesvärt intryck som går utöver smaken. Synintryck, dofter, musik, inspirerande möten och samtal gör måltiden till en minnesvärd upplevelse.

ComfortLift

Lika skonsam för dig som för disken. ComfortLift lyfter upp den nedersta korgen till en bekvämare höjd.

Upptäck induktion

Tillagning med induktion skapar läckra rätter på mindre tid. Det är ett snabbare, säkrare och effektivare sätt att laga mat på.

 

Småapparater

De perfekta hjälpredorna i köket för kreativa kockar.

Infinite Chef Cookware Collection

Få fram det bästa ur varje ingrediens Våra förstklassiga kastruller, som designats tillsammans med professionella kockar, har något för varje ändamål. Du kanske ska göra en köttgryta som ska koka länge och sakta eller en silkeslen sås – använd den bästa kastrullen för ändamålet.