Skapa välbefinnande hemma

Ditt hem

Din fristad

Skapa en ren och hälsosam inomhusmiljö fri från damm, allergener och föroreningar.

En dammsugare som ingen annan

Pure F9 är en toppmodern sladdlös huvuddammsugare utformad för att passa ditt liv.

You lead, it follows.

Nya Pure D9 följer dig smidigt tack vare extra stora hjul och munstycke med kullagerhjul. PureFlow-systemet, som arbetar i det dolda, ger dig kompromisslös rengöring.

Kristallklart med Well S7

Med Electrolux Well S7 putsar du dina fönster som ett proffs. Enklare, bättre, snabbare – och inte minst roligare. Well S7 rengör även andra hårda ytor i ditt hem. Vad sägs om gnistrande rena bänkskivor, speglar och kakel? Well S7 gör jobbet.

Rena golv - överallt.
Alltid.

Skaftdammsugare är de enklaste dammsugarna att använda vilket ger dig tid över att umgås med familj och vänner. Sladdlös, elegant med snygg design - och kan placeras överallt och alltid vara redo att användas.

Gör rent när du gör annat

Visst är det skönt att öppna ytterdörren och kliva in i ett renstädat hem? Med vår Pure i9 Robotdammsugare kan du det. Teknologin är så avancerad att du kan starta och köra dammsugaren även när du inte är hemma.

UltraSilencer™ Zen - tyst och behaglig städning

Behåll ditt inre lugn även när du dammsuger. Electrolux UltraSilencer Zen är extremt tyst med sina 58dB, detta helt utan att kompromissa på prestandan. Dammsugningen blir till en behaglig upplevelse samtidigt som du får bästa möjliga resultat på din städning.

A Home Made by You

Ett hem är så mycket mer än fyra väggar och ett tak. Att göra hemmet till ditt eget – möblera det, styla det och städa det – är ett sätt att visa omtanke om din hemmamiljö och en förutsättning för att trivas bättre i den.