.

Hur ett rent hem påverkar ditt välbefinnande

På Electrolux är vi övertygade om att en ren miljö kan förändra livet. Hela 81% säger att de känner sig lyckligare i ett rent hem, 85% känner sig mer avslappnade och 76% sover bättre*. Vi ville se om vi kunde påverka välbefinnandet i ett grannskap över natten genom att helt enkelt städa. Titta på vårt experiment ovan och läs mer om hur vi har utformat produkter som gör det enkelt att städa och andas frisk luft hemma. 

* Hunting Dynasty, A Clean Environment´s Impact on People´s Happiness, May 2019

Electrolux gör det enkelt att städa

Vi vet att städning är jobbigt både fysiskt och psykiskt. Vi vet också att ett rent hem kan göra dig lyckligare och öka ditt välbefinnande. Därför har vi designat dammsugare som inte väger så mycket och med hög prestanda. Så att du kan dammsuga enklare och må bättre.

Luftrenaren Pure A9 mot pollen

Pollenallergi är ett problem för många — och kanske den bästa anledningen till att skaffa en luftrenare. Vår smarta luftrenare Pure A9 neutraliserar upp till 99% av allt luftburet pollen och uppfyller kraven uppställda av Asthma Allergy Nordic.

Upplev fördelarna med luftvärmepumpen

En luftvärmepump hjälper till att kontrollera temperaturen i ett hus — både när det kommer till värme och kyla. Våra pumpar är ett ypperligt komplement till en befintlig värmekälla och passar i de allra flesta hus.

Den nya robotdammsugaren Pure i9.2

Denna triangelformade robotdammsugare har 3D-syn för att upptäcka, nå och städa rent i hela ditt hem. Med överlägsen rengöringsprestanda memorerar Pure i9.2 hur ditt hem ser ut och kan styras via Pure i9-appen. Den ser, passar in och städar med precision.

Hyr en robotdammsugare i världsklass!

Över 2000 hushåll hyr den redan idag.

Från 79 kr/månad.

• Service-kit ingår
• Full garanti
• Överlägsen städning
• Fri frakt

Den nya Pure Q9

Den sladdlösa skaftdammsugaren Pure Q9 är vår snyggaste och tystaste dammsugare någonsin. Pure Q9 är inspirerad av den finaste heminredningen och är utformad för att passa smidigt in i det moderna urbana hemmet. Städning har aldrig varit enklare med denna lätta och mångsidiga dammsugare.

Vår bästa dammsugare hittills

Pure D9 kombinerar allt det bästa inom dammsugarteknologi och innovation för enastående prestanda och smart mångsidighet.

En dammsugare som ingen annan

Pure F9 är en toppmodern sladdlös huvuddammsugare utformad för att passa ditt liv.

Rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet

En bättre hemmiljö och en bättre livskvalitet för allergiker.

Vår s-bag får en ny design!

Ett nytt mer hygieniskt sätt att försluta en full s-bag förhindrar dammpåsen från att gå sönder eller läcka, samtidigt som dammsugarens livslängd förlängs.

Vakna till renare mer hälsosam luft

Kvaliteten på luften vi andas är lika viktig för din kropp som det du äter och dricker.