.

Hur ett rent hem påverkar ditt välbefinnande

På Electrolux är vi övertygade om att en ren miljö kan förändra livet. Hela 81% säger att de känner sig lyckligare i ett rent hem, 85% känner sig mer avslappnade och 76% sover bättre*. Vi ville se om vi kunde påverka välbefinnandet i ett grannskap över natten genom att helt enkelt städa. Titta på vårt experiment ovan och läs mer om hur vi har utformat produkter som gör det enkelt att städa. 

* Hunting Dynasty, A Clean Environment´s Impact on People´s Hapiness, May 2019

Electrolux gör det enkelt att städa

Vi vet att städning är jobbigt både fysiskt och psykiskt. Vi vet också att ett rent hem kan göra dig lyckligare och öka ditt välbefinnande. Därför har vi designat dammsugare som inte väger så mycket och med hög prestanda. Så att du kan dammsuga enklare och må bättre.

Den nya Pure Q9

Den sladdlösa skaftdammsugaren Pure Q9 är vår snyggaste och tystaste dammsugare någonsin. Pure Q9 är inspirerad av den finaste heminredningen och är utformad för att passa smidigt in i det moderna urbana hemmet. Städning har aldrig varit enklare med denna lätta och mångsidiga dammsugare.

Den nya robotdammsugaren Pure i9.2

Denna triangelformade robotdammsugare har 3D-syn för att upptäcka, nå och städa rent i hela ditt hem. Med överlägsen rengöringsprestanda memorerar Pure i9.2 hur ditt hem ser ut och kan styras via Pure i9-appen. Den ser, passar in och städar med precision.

En dammsugare som ingen annan

Pure F9 är en toppmodern sladdlös huvuddammsugare utformad för att passa ditt liv.

You lead, it follows.

Nya Pure D9 följer dig smidigt tack vare extra stora hjul och munstycke med kullagerhjul. PureFlow-systemet, som arbetar i det dolda, ger dig kompromisslös rengöring.

Gör rent när du gör annat

Visst är det skönt att öppna ytterdörren och kliva in i ett renstädat hem? Med vår Pure i9 Robotdammsugare kan du det. Teknologin är så avancerad att du kan starta och köra dammsugaren även när du inte är hemma.

UltraSilencer™ Zen - tyst och behaglig städning

Behåll ditt inre lugn även när du dammsuger. Electrolux UltraSilencer Zen är extremt tyst med sina 58dB, detta helt utan att kompromissa på prestandan. Dammsugningen blir till en behaglig upplevelse samtidigt som du får bästa möjliga resultat på din städning.