Skapa välbefinnande hemma

Ditt hem

Din fristad

Skapa en ren och hälsosam inomhusmiljö fri från damm, allergener och föroreningar.

Rena golv - överallt.
Alltid.

Skaftdammsugare är de enklaste dammsugarna att använda vilket ger dig tid över att umgås med familj och vänner. Sladdlös, elegant med snygg design - och kan placeras överallt och alltid vara redo att användas.

Dammsuga från var du vill

Visst är det skönt att öppna ytterdörren och kliva in i ett renstädat hem? Med vår PUREi9 Robotdammsugare kan du det. Teknologin är så avancerad att du kan starta och köra dammsugaren även när du inte är hemma.

UltraSilencer™ Zen - tyst och behaglig städning

Behåll ditt inre lugn även när du dammsuger. Electrolux UltraSilencer Zen är extremt tyst med sina 58dB, detta helt utan att kompromissa på prestandan. Dammsugningen blir till en behaglig upplevelse samtidigt som du får bästa möjliga resultat på din städning.

MotionSense™

- Att städa ska vara enkelt

Från svalt och skönt, till varmt och mysigt

Även medan du sover jobbar våra tysta apparater hårt med att behålla rätt temperatur hemma. En fridfull natts sömn är garanterad, samtidigt som ditt sovrum förblir varmt på vintern och svalt på sommarnätter.

Rekommenderade av
Astma- och Allergiförbundet

Genom att använda en dammsugare eller en luftrenare med god filtrering som är rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet får man en bättre hemmiljö och en bättre livskvalitet för allergiker.

A Home Made by You

Ett hem är så mycket mer än fyra väggar och ett tak. Att göra hemmet till ditt eget – möblera det, styla det och städa det – är ett sätt att visa omtanke om din hemmamiljö och en förutsättning för att trivas bättre i den.